Наскоро открих този форум, чета го редовно, но едва днес се регистрирах в него.
Тук сте се събрали все големи любители на прекрасната порода Лабрадор и смятам, че тук е мястото да задам няколко въпроса за тези кучета, в които меко казано съм влюбена. Имах доберманка - Сара, прекрасна кучка, която почина преди 3 години. Не исках друго куче след нея. Не защото не бих обикнала друго, а от страх да не изживея отново такава болезнена загуба. Съпругът ми също. НО! Лабрадорите така ни спечелиха, че сега много искаме да си имаме един, който да запълни празнотата останала след Сара. Имаме обаче проблем. Искаме да си купим Silver Labrador. Имате ли информация, дали в българските развъдници има такива и ако не, кой би могъл да ни съдейства за вноса на такова куче?
Другият ми въпрос е: Имаме котка, зимата живот и здраве се надяваме да имаме още една, та да разкажете, ако имате опит за поносимоста на Лабрадорите към котките. Естествено всичко е относително, всяко куче си е индивидуален характер, но смятам, че все имате някакъв опит по този въпрос.
Благодаря предварително на всеки, който ще прочете фермана ми и ще ми отговори! r)
Прикачвам снимка на така желания от нас Лабрадор: