Лабрадор ретривър
Публикувано: 21 April 2007 - 09:52 AM
Публикувано: 21 April 2007 - 10:06 AM
Цитат
Когато се решиш на такава стъпка, трябва да си готов, че можеш да чакаш с години, а може и веднага да стане. Каквото е писано. Искрено желая много много късмет и скоро да се видим с кучовците! w)
Alb, знам че най-важното е личният контакт. Не казвам, че ще разчитам на клуба да ми свърши работата. Знам, че АЗ трябва да убедя развъдчика, че ще съм добър стопанин на неговото кученце. Но в определени случаи развъдчика иска препоръки...тогава мога да помоля хора от клуба, които ме познават, да му пишат и да кажат дали аз заслужавам това куче. Това имах предвид b)
Аз също с интерес следя темата. Дано се стигне до етапа с питане за цената, ще бъде полезно да знаем колко струва един лабрадор там от реномиран развъдник . Поздрави!
Публикувано: 22 April 2007 - 05:49 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 22 April 2007 - 05:55 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 29 April 2007 - 11:03 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 April 2007 - 09:03 AM
Навсякъде е така, за съжаление!!!
Публикувано: 30 April 2007 - 09:04 AM
Цитат
Навсякъде е така, за съжаление!!!
А защо е така?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 30 April 2007 - 09:04 AM
Публикувано: 30 April 2007 - 09:12 AM

Публикувано: 30 April 2007 - 10:08 AM
Отдавна не съм писала,но имах много работа и все не ми оставаше време.Добре че е Горди да ме успокоява Толкова е мил,а понякога прави такива щуротии w) Но главно,когато е сам,иначе не.Всъщност искам да ви го похваля...излизаме на разходка от 1 месец,а той от околко 2 седмици не е пишкал или акал вкъщи!Направо невероятно кученце b) Винаги си чака разходката..дори да му я забавим!Голям сладур е!Пожелавам ви весели почивни дни и наистина да си починете!
Публикувано: 30 April 2007 - 10:13 AM
Цитат
Това е защото женските имат цикъл.
Аз когато се чудих мъжко или женско куче (за Тед), питах приятели какво мислят и всички казваха мъжко, та мъжко, "за какво ти е женско, само проблеми да ти създава с цикъл, ако я изтървеш ще има кученца" и дрън дрън глупости! Всъщност аз си бях за женско, ама като отидох в развъдника, то просто ми грабна сърцето това момче и така имам си едно момче.
После пак се чудих за Танго и пак питах приятели. Казаха ми, че щяло да ми е по-лесно с 2 мъжки. Абсолютно невярно, ама както и да е - послушах ги и сбърках! Тъй че общото схващане е тотално неправилно! wink
Публикувано: 30 April 2007 - 11:34 AM
Цитат
Цитат
Това е защото женските имат цикъл.
Аз когато се чудих мъжко или женско куче (за Тед), питах приятели какво мислят и всички казваха мъжко, та мъжко, "за какво ти е женско, само проблеми да ти създава с цикъл, ако я изтървеш ще има кученца" и дрън дрън глупости! Всъщност аз си бях за женско, ама като отидох в развъдника, то просто ми грабна сърцето това момче и така имам си едно момче.
После пак се чудих за Танго и пак питах приятели. Казаха ми, че щяло да ми е по-лесно с 2 мъжки. Абсолютно невярно, ама както и да е - послушах ги и сбърках! Тъй че общото схващане е тотално неправилно! wink
М да, абсолютно съгласна съм.

Публикувано: 30 April 2007 - 02:17 PM
След няколко седмици преговори и безбой опити да се сдобием с кученце от Англия, най - накрая се вижда светлина в тунела и бързам да споделя радостта си с вас! b) Копирам ви мейлът, който получих:
Hello
Many thanks for your email; we have a stunning litter of Chocolates with 1 boy and a couple of girls available at present. Pictures of the puppies and the dam Joy and further information can be found on my website. www.courtmelyn.co.uk
Prices are from Ј550 - Ј850 depending on family pet or breeding.
If you are interested and wish to come and view please do not hesitate to contact me.
Kind regards,
Maureen
COURTMELYN LABRADORS
Можете да видите кучецата и други подрбности на посоченият по-горе уеб сайт.
За съжаление до края на месец май едва ли ще успея да взема кученцето, защото в момента правим основни реконструкции на дома ни и едва ли този хаус и бръмченето на машини ще е най-подходящата среда за малката госпожица. Ние мислехме, че търсенето ще продължи доста дълго и се заехме с ремонта. Както и да е надяваме се съвсем скоро да си имаме нов дом и малка сладка лабрадорка.
Поздрави на всички! w)
Публикувано: 01 May 2007 - 05:44 PM
Публикувано: 03 May 2007 - 11:07 PM
Разгледах сайта, всичко изглежда ок. super best
Ще ни бъде интересно да споделиш с нас, ако ти пратят снимки на майката и бащата, защото в сайта видях само майката с бебетата. Също, не видях да са дали инфо за родословието на кучилото, но може би уведомяват тези, които се интересуват по мейла. r)
А bushkata е права, че повечето все с мъжки лабове сме се подредили в Бг, ама и при нас така се стекоха обстоятелствата... (но съм се заканила твърдо за следващото да е женско. wink)
Затова много ще се радваме на всяко дамско попълнение... b) .... еле пък на инглизко dribble
Публикувано: 04 May 2007 - 08:12 AM
Досега колко развъдника съм разгледала, било за голдъни, било за лабрадори ми НИКЪДЕ не съм виждала обявена цена на малките?!? a) А в този сайт има сложена цена?!? Освен това в секцията "Our Dog" няма снимки на кучета им, нито резултати от изследвания за дисплазия и катаракта. Как да си сигурен, че снимките на сложените кученца, са техни кучета?!? Има нещо много гнило в цялата работа...според мен това си е "puppy farm". Аз бих се поинтересувала повече преди да взема кученца от тези хора - първо снимки на майката и бащата, направените им изследвания, дали са регистрирани в UK клубът за лабрадори.
Надявам се наистина да проверите тези неща, защото се важни! Просто ще се надявам да поизчакате малко преди да вземете малкото, внимавайте защото в цял свят има хора, които търгуват с кученца! n) Успех и стискаме палци за мома англичанка!
П.С. Да ме извините, че се бъркам в лабрадорските работи! d)
Публикувано: 04 May 2007 - 11:10 AM
Може и да бъркам де, но и на мен ми се стори странно, поне сравнявайки с други развъдници, чиито сайтове съм разглеждала.
Публикувано: 04 May 2007 - 01:00 PM
Допустими са снимки с размер до 500х500 пиксела. Моля, грижете се за тяхната съвместимост с форума и неговите правила.
Мод
Прикачени файлове
-
untitled.jpg (26.09K)
Брой сваляния: 119