Лабрадор ретривър
Публикувано: 09 October 2006 - 02:28 PM
ха!!!досега не бях чувала за кафяв лабрадор!!! bl)
но явно,че има!!!
леле маже ли такова нещо -това е лябимата ми порода кучета от три години насам и непрекъснато търся разни неща за нея а,то виж!!!хаххахаха w) b)
Прикачени файлове
-
SuperStock_662_820.jpg (17.49K)
Брой сваляния: 157
Публикувано: 09 October 2006 - 02:29 PM
Прикачени файлове
-
SuperStock_662_821.jpg (17.04K)
Брой сваляния: 147
Публикувано: 09 October 2006 - 02:30 PM
Прикачени файлове
-
SuperStock_662_822.jpg (15.13K)
Брой сваляния: 142
Публикувано: 12 October 2006 - 10:06 AM
БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН КЛУБ ЛАБРАДОР РЕТРИВЕР
Председател: Павлин Зангаров тел. 0 8 87 540613
Отг. по развъдна дейност: Николай Бараков 0898 740735
Асеновград, ул. Момина сълза № 6
Ако мислиш, че цените в развъдник са по-високи от тези в магазини и борси, уви, много се заблуждаваш.
Ако не разбираш нищо от лабрадори и избиране на кученце - по-добре намери приятел или поне познат, който разбира - да дойде да избира с теб. Иначе видът на сладко пале с поглед, който ти бърка в сърцето... Ще избираш - дръжки! Грабваш едно и си умираш от яд, че не можеш да вземеш поне още 1..., или 2... wink

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 12 October 2006 - 10:34 AM
Знам, че са много готини палетата, но искам като взема да е здраво. Неискам семейството ми тъкмо когато се привърже да се случи нещо...
А ако някой се сети за съвет все пак, да сподели 1super
Публикувано: 12 October 2006 - 10:49 AM
Изчакай само малко моля!
Пък и преди два дни една познат се оплакваше, че и е останал един черен сладур - титуловани родители, сладко пале, ама... Мисля, че е от Рязан. Сега ще питам...
Не е в Кюто засега - но в рамките на деня ще намеря начин да ти дам отговор.

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 12 October 2006 - 10:52 AM
Цитат
реших да си купя лабрадор. Може ли някой да ме посъветва какво да гледам, когато избирам кученцето. Имам предвид визуално. По каква да позная дали е здраво, добре ли се е развило за възрастта си и т.н.
Ето ТУК може да прочетеш малко,а с търсачка ще намериш много писано по този въпрос. Успех при избора!

прочети правилата за подписите
Публикувано: 12 October 2006 - 12:28 PM
Ако не се договорите за нейния сладур, поиптай я за развъдчици в Москва - сигурно ще те насочи.
Ето ти и нейния мейл: lapka72@yandex.ru

Публикувано: 12 October 2006 - 07:25 PM
Прикачени файлове
-
______.jpg (58.13K)
Брой сваляния: 136
Публикувано: 12 October 2006 - 07:48 PM
Цитат
Знам, че са много готини палетата, но искам като взема да е здраво. Неискам семейството ми тъкмо когато се привърже да се случи нещо...
А ако някой се сети за съвет все пак, да сподели 1super
Така... Да ни си помислял да ходиш на Птичка!
Значи...Отваряш вестник "Из рук в руки" там можеш да намериш доста телефони на различни заводчици. Оговори кога дойдеш к тях на гости за да гледаш кученце. Преди да избереш, погледни няколко кучила! И трябва да помислиш за каква целта взъмаш кученце, за развода дейность, за изложби, за компаньон.
Цени много различни.За износ из Москва стават по високи, за износ из Русии още повисоки. Ако не держиш на перфектен представител, в Москва можеш да намериш и досто ефтино кученце. Някои кученца са раждат из вън стандарта...

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище