Лабрадор ретривър
Публикувано: 12 October 2006 - 08:57 PM
Алена
Ничего страшного, освоитесь, куче -это собака. Если что спрашивайте!!!
Ничего страшного, освоитесь, куче -это собака. Если что спрашивайте!!!

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 12 October 2006 - 09:46 PM
Цитат
Eni привет, очень рада что попала сюда, правда мне очень тяжело, не понимаю половина, а может быть и большее в тексте
Лена, всегда можеш спрашивать, когда что-то не понимаешь и всегда получишь помощь, а скоро и сама начнешь писать по-болгарски. Как Марат! Языки близкие. А может СЮДА заглянешь??

прочети правилата за подписите
Публикувано: 13 October 2006 - 10:35 AM
Как я поняла, вам нужен палевый лабрадор. Правильно? У нас 9 октября родились палевые и чёрные щенки,через полтора месяца, после первой прививки, вы сможете забрать. Или вам срочно? Если не срочно, то я вам зарезервирую щенка, родословная очень хорошая, щенки выставочные. Как вам предложение?
Публикувано: 13 October 2006 - 03:48 PM
Цитат
Как я поняла, вам нужен палевый лабрадор. Правильно? У нас 9 октября родились палевые и чёрные щенки,через полтора месяца, после первой прививки, вы сможете забрать. Или вам срочно? Если не срочно, то я вам зарезервирую щенка, родословная очень хорошая, щенки выставочные. Как вам предложение?
Алена, вот видишь, ты совсем правильно поняла, что ему надо. Я же писала, что ты сама скоро станеш писать на болгарском! b)

прочети правилата за подписите
Публикувано: 31 October 2006 - 01:51 PM
Здрасти на всички лабрадорчофенове. b)
До края на месец Май-Началото на Юни живот и здраве и аз ще се сдобия с един малък черен или пясъчен а защо не и чоколадов сладък малък сладурски сладур. l) Изчел съм доста за породата както и цялата тема тук.Много весели неща прочетох и някои от които ми стана много гадно .. но поне поука си взех от тях .. не копувай кученце от зоомагазин.
До края на месец Май-Началото на Юни живот и здраве и аз ще се сдобия с един малък черен или пясъчен а защо не и чоколадов сладък малък сладурски сладур. l) Изчел съм доста за породата както и цялата тема тук.Много весели неща прочетох и някои от които ми стана много гадно .. но поне поука си взех от тях .. не копувай кученце от зоомагазин.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 05 November 2006 - 05:18 PM
След като въобще възниква такава дилема, дали на терасата или вкъщи, по/добре не си купувай каквото и да е куче. Моят съвет е да изчакаш докато имаш условия да гледаш кученцето, а "на терасата" въобще не може да мине за приемлив вариант. През това време чети и премисли можеш ли да му осигуриш всичко нужно. Ти как би се чувствал/а зимата, макар и с кожено палто заточена на терасата?! Едно малко кученце няма да издържи на тези условия! Освен това кучетата, особено лабрадорите имат нужда от човешкото присъствие и контакт, ти приятел ли искаш или затворник? Ако мама и татко (въпросът ти ми звучи детски) поставят условията, на твое място не бих искала куче-затворник, което като "освобождавате" ще е толкова диво от щастие, че навън би било неуправляемо и може да станат куп бели...При всички случаи няма да свърши добре.
След като при вас възниква този въпрос - къде да държите кученцето, то не сте готови за куче явно.
bash
След като при вас възниква този въпрос - къде да държите кученцето, то не сте готови за куче явно.
bash
Публикувано: 05 November 2006 - 07:56 PM
Цитат
хора здравейте на всички.Имам малко лабрадорче на 3 месеца до сега доста четох но ако някой има некви препоръки-да пише предварително благодаря
Здравей, можеш да намериш много полезни неща ТУК, има стандарта на породата, таблица за това в кой месец колко трябва да тежи и да е високо кученцето, има примерен режим на хранене, генетика и преведени глави от книгата на Хедър Уайлс Фон за лабрадори. Успех с бебето.
Публикувано: 06 November 2006 - 09:16 PM
ДНЕС ОКОЛО 20:30-21:00 НА УЛИЦА ЩРОСМАЙЕР, ОТ ЖП ПРЕЛЕЗА ДО НОВИЯ БУЛЕВАРД Е НАМЕРЕНО ЖЕНСКО БЕБЕ НА ВИД ПОРОДА ЛАБРАДОР. КУЧЕТО Е НАМЕРЕНО С ПОВОД.
КУЧЕНЦЕТО Е СТРЕСИРАНО И ТЪЖИ ЗА СОБСТВЕНИЦИТЕ СИ.
ПОМОГНЕТЕ ДА ГО НАПРАВИМ ПАК ВЕСЕЛО.
ИНФОРМАЦИЯ НА ТЕЛ. 0888/ 23 70 40 ИЛИ 0888/ 350 382
КУЧЕНЦЕТО Е СТРЕСИРАНО И ТЪЖИ ЗА СОБСТВЕНИЦИТЕ СИ.
ПОМОГНЕТЕ ДА ГО НАПРАВИМ ПАК ВЕСЕЛО.
ИНФОРМАЦИЯ НА ТЕЛ. 0888/ 23 70 40 ИЛИ 0888/ 350 382

Публикувано: 07 November 2006 - 02:24 PM
Ами наистина неуместен беше този въпрос за къде да го държа но пък реших да го държа в къщи.Аз съм от бургас и не знам къде в околноста има развъдници.Защото хич не ми се ще го купувам от зоо магазин worthy

Живейте си живота нека бъдете щастливи чао