Лабрадор ретривър
Публикувано: 05 July 2005 - 10:04 AM
Незнам дали знеш аз имам черен и жълт куч/лабрадорчовци/.Никога няма да забравя когато си взехме черния/Нокс/ на нито една снимка не се виждаше((трябваше да го карам да се усмихва)))) l) за да се разбере ,че има нещо на снимката. И ние като Мила преритахме да го имаме веднага след като се роди,едва изчакахме да стане на 40 дни.Слава богу всичко беше нормално през месеците докато растеше.Пропуснах да пиша,че жълтия/Робърт/е с 8 месеца по-голям и направо си отгледа черно бебе.Така се грижеше за него ,почистваше като майка начуркано и наакано w) w) .........Грижите продължават и до днес,немога да опиша тази невероятна превързаност мижду мъжки кучета.Трябва да кажа ,че двамата са коренно различни по характер-Робърт е всеки ден с мен на работа/имам магазин/и забавлява клиентите докато си чакат поръчките////страхотен е //////Около 15:30 часа ги сменям и Нокс застъпва на смяна .Никак не им е скучно.На мен също.
Та мисълта ми беше за Грита.........................................................
Поадрави
Лили
p.s.A Красене не се лъжеш,наистина се познаваме чрез собственика на Рей
Публикувано: 05 July 2005 - 10:30 AM
Мила, нямам много време да пиша, а и вече незнам какво да ти кажа, но - ТОВА Е АБСУРДНО> Само преди дни си взе кученце, което умря за няма 12 часа от магазин, а сега отново се чудиш и маеш над друга оферта, пак от магазин!!!! Смяташ ли, че при положение, че едно хубаво куче струва 600 ти можеш да вземе6 за 350 здраво и хубаво животно!!!! Просто не разбирам. Бъди търпелива, изчакай и вземи здрав лабрадор, който ще те радва, а не нещо със съмнително бъдеще!!!! Повярвай притесненията по здравето и на здраво кученце са прекалено големи, за да си тровиш нервите и щастието с предварително болно животинче!!!! Това не е телевизор, който утре ще захвърлиш като не разботи. мисля, че ти най-добре трябва да знаеш каква е болката от загубено животинче - не разбирам защо искаш да си го причиниш отново!!!!!

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 05 July 2005 - 01:05 PM
Тая борса е на една позната, че на нейната позната ... та въпросната позната работи за майка ми само, че в София и е ветеринар по професия с 3 кучета - сетер, шпаниол и някво бяло там, не го знам. И тя ми каза, че 3-те и кучета са от тази борса. За това просто питах.... s)
А ако знаете...... понеже аз съм си пуснала обяви тук-там, не само за лабрадори, а и за дого, всеки ден ми званят и ми казват някакви ужасни цени и кученца s)
-Лабрадор за *** лева, златист, мъжки
-Лабрадор за *** лева, черен, мъжки
-Лабрадор за *** лева, ... не знам си какъв
-Дого Аржентино (1 млн. кученца) по *** лева и гледат да ги разпродадат! просто е УЖАС!
Аз сега говорих с едни хора (наши много близки), които имат Британ Шпаньол от доста време и брата на мъжът има развъдник за ловни кучета... та ще ходя скоро да видя какво е положението и какви точно кученца има... да знам за информация, пък и ако си харесам.... знае ли човек....... w)
Но най вероятно (както ми каза човекът) ще отида краят на юли, началото на август да си взема едно мъниче от Пловдив w) Даже мисля да е шоколадово ако има r)
Публикувано: 05 July 2005 - 01:49 PM
Между другото вече съм казвала ама айде пак - НяМА ШОКОЛАДОВИ, ЧЕТИ ОБяВАТА - КУЧЕНЦАТА СА ЖЪЛТИ И ЧЕРНИ!!! Шоколадови, доколкото ми е известно в БГ няма!

Публикувано: 05 July 2005 - 03:24 PM
Теди,ти спомена ,че имаш папагал,за каква порода става въпрос. Фенка съм и на тези животинки-имаме жако и молукско какаду
Публикувано: 05 July 2005 - 04:11 PM

Публикувано: 05 July 2005 - 04:54 PM
Публикувано: 05 July 2005 - 05:30 PM
Та .....иди ги разбери как се пръкват кафеви l) l) l) l)
А,какво ще кажете за сивите.Не са ли невероятни.Аз съм безвъзвратно влюбена в тях.
Публикувано: 05 July 2005 - 06:10 PM
Относно въпроса но Дог.бг, виж тук http://www.labradorbg.com/puppies.htm
И тук http://www.labradorb...bradorcheta.htm
и си прави изводите. Черния цвят е доминантен, но темата е много сложна и дълга. Някой път наживо...по-добре.
Публикувано: 05 July 2005 - 06:48 PM
http://client.websho...385804239IsKCmK
За сега това са снимки на черния мъжки от Сърбия и от снощи в 10.30 вечерта, когато пристигна!!! На същия линк сега качвам снимки на сестра му.
http://client.websho...386703003IKgdGi
Ето и снимки на шоколадовата красавица!!!
Публикувано: 05 July 2005 - 06:57 PM
Много е хбав този шоколадчо - тъмно шоколадово с много интензивен тъмен пигмент. Въобще куче от класа. Дано да продължават да го представят по изложби.
Публикувано: 05 July 2005 - 11:07 PM
Прикачени файлове
-
DSC07418PLOVDIV.jpg (8.9K)
Брой сваляния: 136
Публикувано: 05 July 2005 - 11:35 PM