Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#2428 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 July 2006 - 11:16 AM

И Сара се "разбира" с котката ми,но котака е по-стар и никога не е виждал куче и страни от нея.А чуждите котки не ги зачитаме,затова се разхождаме по-далеч от тях l)
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#2429 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 07:11 PM

ДЖЪМБО?!
Профит, тва твоето куче ли е?СТРАХОТЕН е, много ме кефи. super best
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#2430 Потребителят е офлайн   pitbul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 09:24 PM

Здравеите! А,ето я имоята гордост!!!Дакота кучето-котка!Само дето не мърка и мишки не лови!!!

Прикачени файлове

User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!

#2431 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 10:57 PM

Дакота е хубав, ей! харесва ми!
Джъмбо изглежда огромен proffit, вечичествен!

#2432 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 10:59 PM

Здравейте хора, как сте :))
Не съм влизал напоследак, гледам и среща сте си правили, но кво да се прави...
Значи искам да Ви питам, кога кучетата навлизат в "пубертета" или кога заповчат да си вдигат крака , когато уринират. Иначе Сет е на 7 месеца вече и разсте перфектно. :)

Поздрави, Exact !

#2433 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 11:16 PM

Цитат

Здравейте хора, как сте :))
Не съм влизал напоследак, гледам и среща сте си правили, но кво да се прави...
Значи искам да Ви питам, кога кучетата навлизат в "пубертета" или кога заповчат да си вдигат крака , когато уринират. Иначе Сет е на 7 месеца вече и разсте перфектно. :)

Поздрави, Exact !

Къде си бе, човек...радвам се за Сет?

#2434 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 08:24 AM

Цитат

Значи искам да Ви питам, кога кучетата навлизат в "пубертета" или кога заповчат да си вдигат крака , когато уринират.

На един приятел НОК е на година и нещо и все още си кляка l) .Явно е "персонално" b)
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#2435 Потребителят е офлайн   pitbul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 09:21 AM

Само едно уточнение за mitaksi!! Дакота е момиче!! b) l) а,Джъмбо наистина изглежда величествен и огромен !!
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!

#2436 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 09:40 AM

Цитат

Само едно уточнение за mitaksi!! Дакота е момиче!! b) l) а,Джъмбо наистина изглежда величествен и огромен !!

mitaksi и pitbul аз защо мислите искам да правим състезания по теглене на товар r)

#2437 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 July 2006 - 09:46 AM

Exact, различно е .Зависи и породата - дали по- рано достигат до зрялост но зависи и от кучето Стафът ми започна да поповдига крак на около 6 месеца.
Proffit, колко е висок и колко тежи Джъмбо Голямата глава? 1super
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#2438 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 01:02 PM

Това просто трябва да се види r) ,освен ако несте го гледали
User's Signature

#2439 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 01:34 PM

Цитат

Това просто трябва да се види r) ,освен ако несте го гледали

Не всеки пит може да бъде обучен така, този просто е уникален ;) Дори от работещи родители от други породи, известни като работни не всички кученца стават работещи.
agalina дзвера сега е 34 кг, а колко е висок не знам d)

#2440 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 02:50 PM

Здравейте,

Днес за пръв влизам в този форум и то провокиран от едно лично съобщение, което ме заинтригува. Написано е от човек, който има мисли и разбирания, аналогични на моите по отношение използването на кучетата като домашни любимци, а не като доказателство, че човекът няма право да се нарече техен приятел.

За съжаление не мога да отворя и видя предложеното клипче или филмче, но по заглавието разбирам, че не става дума за кучешки боеве, което ме радва.

Позволявам се да изкажа мнение, че приветствам идеята да се създават клубове на любители на "прокълнатите" породи, които да докажат, че лоши кучета няма.

Приветствам идеята да се организират турнири с кучета от "прокълнатите" породи по теглене на товари и други силови упражнения, с което да се докаже, че тези животни имат право да съществуват и да се селекционират, но не от хора, за които повече би прилягалo да бъдат прокълнати.

Прилагам и две фотографии. Нямам авторско право над тях, но предполагам човекът, който ги е направил няма да има нищо против, че рекламирам заснетото от него.

Качена снимка

Качена снимка

Николай Атанасов
http://www.cynology.info
User's Signature

"Давай наставления само на този, който търси знания,
осъзнавайки своето невежество."

Качена снимка

#2441 Потребителят е офлайн   POWERPUFF Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 03:22 PM

Браво, Николай Атанасов
много добре казано
bravoS

а относно последния клип - това ли е "истинското " поведение на един Стаф - нали по стандарт трябва винаги да следи с внимание какво става около него, да е заинтересован от заобикалящата го обстановка, такъв му е характера, породата му е такава - това горното ми прилича на някакъв вял санбернар

аз винаги повече съм харесвал по - отворени за света кучета - да се кефи такъв и да му е мерак да се опознава с хора и животни

#2442 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 03:40 PM

Цитат

Браво, Николай Атанасов
много добре казано
bravoS

а относно последния клип - това ли е "истинското " поведение на един Стаф - нали по стандарт трябва винаги да следи с внимание какво става около него, да е заинтересован от заобикалящата го обстановка, такъв му е характера, породата му е такава - това горното ми прилича на някакъв вял санбернар

аз винаги повече съм харесвал по - отворени за света кучета - да се кефи такъв и да му е мерак да се опознава с хора и животни

Здравейте,

Ако питането Ви е насочено към мене, не мога да отговоря. Както вече писах, не успях да отворя филмчето и да го видя.
User's Signature

"Давай наставления само на този, който търси знания,
осъзнавайки своето невежество."

Качена снимка

#2443 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 03:51 PM

Цитат

Браво, Николай Атанасов

Това не е стаф на клипа, а пит ;) Това е работещо куче и то "не може да си позволи" да реагира на каквито и да било дразнители, както се вижда и от клипа. Какво би станало, ако прояви агресия към кучето, което го души в началото или пък се разконцентрира от мъжа, който го вика по име или се заиграе с детето, което го закача? Всяко едно работещо куче, независимо от каква порода е силно се отличава по характер и поведение от породата като цяло, поне от представата каквато имаме от домашните кучета.

#2444 Потребителят е офлайн   POWERPUFF Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 04:07 PM

да, прав си ,
каквото и да правят питовете , винаги се отдават изцяло на възложената им задача
просто се замислих, че като домашен любимец предпочитам по - палаво куче, хитринки да прави и забавни бели - като клоунчета са понякога, много смях пада

#2445 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 06:07 PM

Цитат

Exact, различно е .Зависи и породата - дали по- рано достигат до зрялост но зависи и от кучето Стафът ми започна да поповдига крак на около 6 месеца.
Proffit, колко е висок и колко тежи Джъмбо Голямата глава? 1super

Благодаря за отговора !

А за клуба... не мисля, че хората в този форум биха имали възможност да отделят толкова средства,нерви и време зза клуб. За да има клуб, трябва да има и фирма, тази фирма се октрива за близо 2 месеца и приблизително 300 лева. За фирмата се плаща данак и осигоровки, на този които се води притежател. За да се намалят тези средства- може да се направи сдружение от 7 човека мисля трабва да има - пълнолетни, и така 7мата се водят шефове на тази фирма и притежават 1/7 от нея. Не можем да се събираме по кафета и градинки, трябва ни место - може да наемем по-евтино някое читалище. Не мисля, че ще успеем да го направим. За да е нещо по-сериозно мисля,че трябват поне едно 20 човека , за да се започне и от тях като махнем несериозните, ще останат към 10. В този форум са малко хората, които биха отделили толкова много и са от София, и не вярвам в друг град да се организира това... просто живеем в България... Много съжалявам, че не съм дошъл на първата среща, просто имах много за учене, защото края на годината и дори не съм видял... ако искате можем да направим нова среща.
Иначе да ви питам пит, на 7-8 месеца колко килограма е нормално да бъде ?

#2446 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 July 2006 - 07:13 PM

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ми е приятно да кажа ДОБРЕ ДОШЪЛ в нашата тема на г-н Николай Атанасов!Един човек, който се занимава с много различни породи от пит бул териери,но ето - пише при нас - доказателство ,че не е важно какви кучета харесваш- важното е да споделяш любовта към тях и да отстояваш тази позиция!
Защото етикетът "ОПАСНИ " често кара хората, дори кинолози да не харесват питоподобните.А не е необходимо много - трябва толерантност ,разум и най- вече - да познаваш животните и да си разбрал ,че винаги и само за техните постъпки са виновни хората!

POWERPUFF, това на клипа е показване на отлично послушание.Кучета и децата са там ТОЧНО за да се мъчат да отвлекат внимението на пита.Отлично изпълнено от кучето- нищо не отвлече вниманието му . За това ,че предпочиташ за домашен любимец "по- палаво куче и по- забавно".Абсолютно сигурна съм, че кучето от клипа в къщи е голям лигльо и клоун.Това е другата страна от характера на питоподобните.Няма по- големи артисти от тях и умението им да се шегуват, хитруват, да те изнудват гальовно и да са център на внимание в семейството си прословути!Ей това не се опитвайте да изтръгнете с възпитание- те затова живеят и без това няма да са щастливи!Същото се отнася в пълна сила за АМ стафа !А за това, че както каза АСТ трябва да е заинтересован от всичко наоколо- така е - даже го пише в стандарта му.Но при този клип от пита си иска друго- да е внимателен САМО с това ,което иска от него в този момент водещата го- а то е да изпълнява и не се разсейва.
За теб- Представям ти в този кенъл Hartagold АСТ многократната шампионка На Америка в аджилити- и невeроятната МиМи- можеш сам да я видиш свръх съсредоточена в работна обстановка и на съзтезание ,и после да я видиш в къщи- на коледните снимки ,съборила лукаво главата на бутафорния снежен човек и се прави на светица.Още по- драстично е при брат и Гранд- виж титлите му защитени и го виж в личната му страница- не спира да се хили и няма една снимка без пакост!Всичко това се постига с професионализъм и любов :
http://hartagold.com
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#2447 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 08:44 PM

По мои наблюдения г-н Николай Атанасов се занимава с породата Кангал,и във връзка с това-днес преди да намеря клипчето с работния Питбул,се натъкнах на организиран бой м/у Кангал и Питбул,също така и м/у Средноазиатска овчарка и Питбул ouu ouu ouu Стоя и се чудя до каде ли стига човешката глупост bash
User's Signature

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни