Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#2421 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 July 2006 - 10:45 AM

Моя също обича котки, за разлика от кучета, но ме е страх да му взема котка у нас, защото като се върна от работа или като дойде някой от нашите от много радост като заподскача без да иска ще я настъпи и ще я контузи

#2422 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 10:53 AM

Цитат

Моя също обича котки, за разлика от кучета, но ме е страх да му взема котка у нас, защото като се върна от работа или като дойде някой от нашите от много радост като заподскача без да иска ще я настъпи и ще я контузи

А бе той и моя ги обича ама r) ...... Много ми е интересно как без да имаш котка у вас обича котките????

#2423 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 10:55 AM

Ами,честно казано не сме пробвали да го срещаме отблизо с други котки, въпреки че достатъчно се мотат наоколо....ако види котка на 6-7 метра не реагира, но не смеем да го пускаме по-наблизо до котки...а тази като я взехме беше една шепа, на не повече от месец и той страшно си я обича и търпи целия тормоз на който го подлага малката фурия b)
Профит, нашия е страшно внимателен с котката и стапва на пръсти около нея, дори когато й се радва и я подканва да си играят е супер внимателен...явно осъзнава,че е по-голям от нея....така че ако си сигурен,че ще я приеме не би трябвало да се опасяваш, че ще я стъпче в радостта си...

#2424 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 10:58 AM

Като беше малък известно време живееше при нашите на село. Там котките се мотаеха около краката му. Сега, като го водя по улиците кварталните котки не бягат от него. Той се спира и само ги наблюдава. Едно малко котенце го подуши от ръката ми и замаха опашка, като преди това за всеки случай му сложих намордник.

#2425 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 11:01 AM

Цитат

Профит, нашия е страшно внимателен с котката и стапва на пръсти около нея, дори когато й се радва и я подканва да си играят е супер внимателен...явно осъзнава,че е по-голям от нея....така че ако си сигурен,че ще я приеме не би трябвало да се опасяваш, че ще я стъпче в радостта си...

Мен, а и нашите ни настъпва, бута и изобщо не се съобразява. Предпочитам да не рискувам живота или здравето на мяукащ любимец. Още повече, че в двора на котките им е по-добре от апартамента ;)

#2426 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 11:02 AM

Моята се разбира само с нашата котка, другите котки...просто нямам думи!

#2427 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 11:09 AM

Нашия е расъл с дете и по-малко куче и е научен да бъде внимателен.
Митакси, и ние не смеем да го пускаме близо до други котки,защото не знаем как ще реагира....но знаем,че ако някой се опита да направи нещо на неговата котка,това ще му е последното действие в живота b)

#2428 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 11:16 AM

И Сара се "разбира" с котката ми,но котака е по-стар и никога не е виждал куче и страни от нея.А чуждите котки не ги зачитаме,затова се разхождаме по-далеч от тях l)
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#2429 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 07:11 PM

ДЖЪМБО?!
Профит, тва твоето куче ли е?СТРАХОТЕН е, много ме кефи. super best
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#2430 Потребителят е офлайн   pitbul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 09:24 PM

Здравеите! А,ето я имоята гордост!!!Дакота кучето-котка!Само дето не мърка и мишки не лови!!!

Прикачени файлове

User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!

#2431 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 10:57 PM

Дакота е хубав, ей! харесва ми!
Джъмбо изглежда огромен proffit, вечичествен!

#2432 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 10:59 PM

Здравейте хора, как сте :))
Не съм влизал напоследак, гледам и среща сте си правили, но кво да се прави...
Значи искам да Ви питам, кога кучетата навлизат в "пубертета" или кога заповчат да си вдигат крака , когато уринират. Иначе Сет е на 7 месеца вече и разсте перфектно. :)

Поздрави, Exact !

#2433 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 11:16 PM

Цитат

Здравейте хора, как сте :))
Не съм влизал напоследак, гледам и среща сте си правили, но кво да се прави...
Значи искам да Ви питам, кога кучетата навлизат в "пубертета" или кога заповчат да си вдигат крака , когато уринират. Иначе Сет е на 7 месеца вече и разсте перфектно. :)

Поздрави, Exact !

Къде си бе, човек...радвам се за Сет?

#2434 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 08:24 AM

Цитат

Значи искам да Ви питам, кога кучетата навлизат в "пубертета" или кога заповчат да си вдигат крака , когато уринират.

На един приятел НОК е на година и нещо и все още си кляка l) .Явно е "персонално" b)
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#2435 Потребителят е офлайн   pitbul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 09:21 AM

Само едно уточнение за mitaksi!! Дакота е момиче!! b) l) а,Джъмбо наистина изглежда величествен и огромен !!
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!

#2436 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 09:40 AM

Цитат

Само едно уточнение за mitaksi!! Дакота е момиче!! b) l) а,Джъмбо наистина изглежда величествен и огромен !!

mitaksi и pitbul аз защо мислите искам да правим състезания по теглене на товар r)

#2437 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 July 2006 - 09:46 AM

Exact, различно е .Зависи и породата - дали по- рано достигат до зрялост но зависи и от кучето Стафът ми започна да поповдига крак на около 6 месеца.
Proffit, колко е висок и колко тежи Джъмбо Голямата глава? 1super
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#2438 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 01:02 PM

Това просто трябва да се види r) ,освен ако несте го гледали
User's Signature

#2439 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 01:34 PM

Цитат

Това просто трябва да се види r) ,освен ако несте го гледали

Не всеки пит може да бъде обучен така, този просто е уникален ;) Дори от работещи родители от други породи, известни като работни не всички кученца стават работещи.
agalina дзвера сега е 34 кг, а колко е висок не знам d)

#2440 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 02:50 PM

Здравейте,

Днес за пръв влизам в този форум и то провокиран от едно лично съобщение, което ме заинтригува. Написано е от човек, който има мисли и разбирания, аналогични на моите по отношение използването на кучетата като домашни любимци, а не като доказателство, че човекът няма право да се нарече техен приятел.

За съжаление не мога да отворя и видя предложеното клипче или филмче, но по заглавието разбирам, че не става дума за кучешки боеве, което ме радва.

Позволявам се да изкажа мнение, че приветствам идеята да се създават клубове на любители на "прокълнатите" породи, които да докажат, че лоши кучета няма.

Приветствам идеята да се организират турнири с кучета от "прокълнатите" породи по теглене на товари и други силови упражнения, с което да се докаже, че тези животни имат право да съществуват и да се селекционират, но не от хора, за които повече би прилягалo да бъдат прокълнати.

Прилагам и две фотографии. Нямам авторско право над тях, но предполагам човекът, който ги е направил няма да има нищо против, че рекламирам заснетото от него.

Качена снимка

Качена снимка

Николай Атанасов
http://www.cynology.info
User's Signature

"Давай наставления само на този, който търси знания,
осъзнавайки своето невежество."

Качена снимка

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 120
  • 121