Американски питбул териер
Публикувано: 07 July 2006 - 10:53 AM
Цитат
А бе той и моя ги обича ама r) ...... Много ми е интересно как без да имаш котка у вас обича котките????
Публикувано: 07 July 2006 - 10:55 AM
Профит, нашия е страшно внимателен с котката и стапва на пръсти около нея, дори когато й се радва и я подканва да си играят е супер внимателен...явно осъзнава,че е по-голям от нея....така че ако си сигурен,че ще я приеме не би трябвало да се опасяваш, че ще я стъпче в радостта си...
Публикувано: 07 July 2006 - 10:58 AM
Публикувано: 07 July 2006 - 11:01 AM
Цитат
Мен, а и нашите ни настъпва, бута и изобщо не се съобразява. Предпочитам да не рискувам живота или здравето на мяукащ любимец. Още повече, че в двора на котките им е по-добре от апартамента ;)
Публикувано: 07 July 2006 - 11:09 AM
Митакси, и ние не смеем да го пускаме близо до други котки,защото не знаем как ще реагира....но знаем,че ако някой се опита да направи нещо на неговата котка,това ще му е последното действие в живота b)
Публикувано: 07 July 2006 - 11:16 AM

Публикувано: 07 July 2006 - 09:24 PM
Прикачени файлове
-
Picture_1014.JPE (15.71K)
Брой сваляния: 59

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!
Публикувано: 07 July 2006 - 10:59 PM
Не съм влизал напоследак, гледам и среща сте си правили, но кво да се прави...
Значи искам да Ви питам, кога кучетата навлизат в "пубертета" или кога заповчат да си вдигат крака , когато уринират. Иначе Сет е на 7 месеца вече и разсте перфектно. :)
Поздрави, Exact !
Публикувано: 07 July 2006 - 11:16 PM
Цитат
Не съм влизал напоследак, гледам и среща сте си правили, но кво да се прави...
Значи искам да Ви питам, кога кучетата навлизат в "пубертета" или кога заповчат да си вдигат крака , когато уринират. Иначе Сет е на 7 месеца вече и разсте перфектно. :)
Поздрави, Exact !
Къде си бе, човек...радвам се за Сет?
Публикувано: 08 July 2006 - 08:24 AM
Цитат
На един приятел НОК е на година и нещо и все още си кляка l) .Явно е "персонално" b)

Публикувано: 08 July 2006 - 09:21 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!
Публикувано: 08 July 2006 - 09:46 AM
Proffit, колко е висок и колко тежи Джъмбо Голямата глава? 1super

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 08 July 2006 - 01:02 PM

Публикувано: 08 July 2006 - 01:34 PM
Цитат
Не всеки пит може да бъде обучен така, този просто е уникален ;) Дори от работещи родители от други породи, известни като работни не всички кученца стават работещи.
agalina дзвера сега е 34 кг, а колко е висок не знам d)
Публикувано: 08 July 2006 - 02:50 PM
Днес за пръв влизам в този форум и то провокиран от едно лично съобщение, което ме заинтригува. Написано е от човек, който има мисли и разбирания, аналогични на моите по отношение използването на кучетата като домашни любимци, а не като доказателство, че човекът няма право да се нарече техен приятел.
За съжаление не мога да отворя и видя предложеното клипче или филмче, но по заглавието разбирам, че не става дума за кучешки боеве, което ме радва.
Позволявам се да изкажа мнение, че приветствам идеята да се създават клубове на любители на "прокълнатите" породи, които да докажат, че лоши кучета няма.
Приветствам идеята да се организират турнири с кучета от "прокълнатите" породи по теглене на товари и други силови упражнения, с което да се докаже, че тези животни имат право да съществуват и да се селекционират, но не от хора, за които повече би прилягалo да бъдат прокълнати.
Прилагам и две фотографии. Нямам авторско право над тях, но предполагам човекът, който ги е направил няма да има нищо против, че рекламирам заснетото от него.

Николай Атанасов
http://www.cynology.info