Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#1021 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 March 2006 - 09:44 AM

NONE
User's Signature

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.

#1022 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 March 2006 - 10:08 AM

Цитат

Не съм съгласен затова че ако я има агресията я има ако я няма значи я няма.Агресията към себеподобните в някой е изразена повече в други по-малко но тя е там все пак питбула е селекциониран с тази цел.Въпроса е че от малко като се види че е агресивно просто трябва с твърда ръка да се замахва и да се отстранява проблема за да може в бъдеще да няма проблеми.
поздрави

Това за корекцията - да.Иначе- не е необикновено държанието и.Искай съвет само от хора с опит с породата.Останалите тренери колкото и да супер-не разбират питовете.Пък и не им е работа.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#1023 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2006 - 11:31 AM

Полиция, документи за проверка! b)
Качена снимка

#1024 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 March 2006 - 11:51 AM

Това е любимият ми полицай oo
User's Signature

#1025 Потребителят е офлайн   zai4e^bai4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2006 - 06:06 PM

Тези кучета вече ги направиха на клоуни. Аз никога небих си облякол кучето със човешки дрехи. Кучето си е куче, човека-човек
Но като цяло снимката е интересна

#1026 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2006 - 06:28 PM

Несмятате ли че наморника му е малко мъничък bl) bl) bl)
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#1027 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2006 - 07:36 PM

Питбул нахапа петокласник

01 Март 2006

Питбул нахапа петокласник в коридора на кърджалийско училище по време на междучасие. Драмата се разиграла тази сутрин.

Кучето се вмъкнало през вратата на физкултурния салон, качило се по стълбите на последния етаж и нападнало бягащите от ужас деца. Нито охраната, нито учителите успели да реагират преди животното да заръфа крака на 12-годишния Христо Георгиев.
Децата признават, че не за първи път кучето се появява в двора на училище "Отец Паисий".

Тази сутрин нахълтало в часа по физкултура. В коридора на третия етаж животното съборило в гръб 12-годишния Христо.

"Иван ми каза, внимавай, че има куче зад мене и аз като се обърнах видях, че ме гледа злобно. Изведнъж ме нападна, опита се да ме ухапе и по ръката, но го дръпнаха и успях да се отскубна, обаче не можах да стана, защото много ме болеше крака", сподели петокласникът.

"Аз съм шокирана, защото не е станало на улицата, а вътре в училището. Изпращаш си детето спокойно на училището и изведнъж ти се обаждат, че е разръфано от куче", коментира майката на Христо.
Оказа се, че кучето живее в къща близо до училището и често се отскубва от възрастната си стопанка. Човекът от когото го е купила, успял да го озапти след злополуката.
Директорката Наталия Михалевска е изпратила докладна до кмета на общината, в която настоява да се въведе по-строг контрол както на бездомните псета, така и на собствениците на агресивните породи четириноги.

http://www.btv.bg/ne...all&story=47445
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#1028 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 March 2006 - 07:52 PM

Ужасно!!!
Пак ужасно.Дали е пит или голдън- все е ужас.
Дано не стане повод за кръстоносен поход срещу породата- както винаги е започвало....И с писъци за забрана.Защото ако е с друго куче - писъците са срещу стопанина ,ако е нещо с пит- срещу породата са!
User's Signature

#1029 Потребителят е офлайн   zai4e^bai4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2006 - 08:03 PM

Крем явно доста инфо имаш още от 2006, но все пак само това ли е статията или е поопрязана?
Първо Какво е това училище в което ще влезе пит и ще се качи до третия етаж на зградата без никой да го види от охраната, портиер или чистачки?
Второ Стопанката си е виновна, че не е взела мерки още след първото му бягстжо от колибата или мястото където живее.
Трето Явно децата са го обичали щом до тогава никое от тях не се е оплакало, а както разбрах от статията то често се е "шматкало" из двора на училището и никои не е наранило до този трагичен случаи на 01 Март 2006.
Четвърто Аз съм на мнение, че щом не е проявил агресия пита е бил от добрите, и че най-вероятно този малчуганин го е раздразнил с нещо, няма да се очудя, ако след влизането на кучето ПРИМЕРНО МАЛКИЯ КАЗВА:
- Това куче мене неможе ме оплаши!
И да отиде да го закачи нещо, тогава и аз да съм на мясотто на кучето и аз ще го охапя. В днешно време истината е такава каквато я напишат вестниците, но има една голяма мистерия дали малкия си е вървял тихо и кротко по коридора и кучето го е заръфало, или той е бил главния виновник за собствените си рани.

#1030 Потребителят е офлайн   zai4e^bai4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2006 - 08:04 PM

Извинявам се за грешките по-горе.

#1031 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 01 March 2006 - 08:09 PM

Aз чух разказа на детето:
Влезе в двора и започна да ръфа топките. Охраната дошла и започнала да го налага с пръчки. Тогава кучето влязло в сградата на училището. Едно дете казало - Зад теб има куче - другото се обърнало и "..така се изплаших, че започнах да го ритам." Тогава кучето го ухапало. Тогава се появил смелия осмокласник, който хванал звяра за нашийника и го извел от училището.

Цитат

Новините по Кучешката телевизия:
Деца  и възрастни пребиват Пешо(питбул).

Днес Пешо отишъл до един двор да си поиграе на топка с децата. Изведнъж от някъде изскочили възрастни и започнали да го налагат с пръчки. Пешо се уплашил и се скрил в училището. За негова изненада - всички пищели и бягали от него. Отгоре на всичко едно дете се обърнало и започнало да го рита. Пешо го ухапал, за да го накара да спре. Най-накрая се появило по-голямо дете, което явно знаело, че Пешо иска да се спаси, хванало го за нашийника и му показало верния път за бягство.

Чии интереси обслужва БТВ и медиите изобщо, за да представят случката по най-грешния и преднамерено изопачен начин.

п.п. Показаха и раната на крака на детето - ако кучето наистина беше искало да хапе, нямаше да има само няколко големи синки, обилно полети с йод!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1032 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2006 - 08:12 PM

Цитат

Влезе в двора и започна да ръфа топките. Охраната дошла и започнала да го налага с пръчки. Тогава кучето влязло в сградата на училището. Едно дете казало - Зад теб има куче - другото се обърнало и "..така се изплаших, че започнах да го ритам." Тогава кучето го ухапало. Тогава се появил смелия осмокласник, който хванал звяра за нашийника и го извел от училището.

Така звучи по-правдоподобно,но пак ще се викне срещу породата a) Не е чесно така s)
User's Signature

#1033 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 01 March 2006 - 08:13 PM

Цитат

Цитат

Така звучи по-правдоподобно,но пак ще се викне срещу породата a) Не е чесно така s)

Защото е представено по грешен и преднамерено злонамерен начин, затова!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1034 Потребителят е офлайн   zai4e^bai4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2006 - 08:17 PM

Сега виждате ли как вестниците изопъчават всичко. fow bash fow bash fow bash fow bash

#1035 Потребителят е офлайн   zai4e^bai4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2006 - 08:18 PM

Нищо лично Крем, това че си копнала статията тук незначи, че ти си я написала, затова не се сърди че така говоря.

#1036 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2006 - 08:34 PM

Извинен си cheers
User's Signature

#1037 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 March 2006 - 08:48 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Защото е представено по грешен и преднамерено злонамерен начин, затова!

Sorry again!

Прикачени файлове

• Прикачен файл  sun22.jpg (86.94K)
    Брой сваляния: 183

User's Signature

#1038 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2006 - 08:53 PM

NONE
User's Signature

#1039 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2006 - 08:56 PM

NONE
User's Signature

#1040 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 March 2006 - 09:00 PM

Цитат

За НЕМСКИ ОВЧАРКИ дето нахапали маса народ кво ще кажете?Ако за една година има 1 охапване от пит то има 10 охапвания от НЕМСКА ОВЧАРКА и 100 от някви си други.Само ме нервят +++++++ на породата немга се здържа просто.

yes!!!!
User's Signature

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема