Американски питбул териер
Публикувано: 01 March 2006 - 09:05 PM
п.п. И да не забравяме какво е предназначението на въпросните породи. Едните са селектирани да проявявват агресивност към хора, другите към себеподобни! Питът не е КУЧЕ, което ще нападне човек! Такива са НОК, Дого, Доберман и прочие.. Питът не! Ако се случи значе кучето не струва. Не е пит това. 1super
Публикувано: 01 March 2006 - 09:07 PM
Цитат
Точно! Ама кат направат някакъв гаф ,винаги вината се обръща...! Винаги човека не е виновен...!!!
Цитат
Публикувано: 01 March 2006 - 09:42 PM
Цитат
Малък.. Ти знаеш.. Истинските хора усещат със сърцето. Останалото е преходно. Идва и си отива. 1super
Публикувано: 02 March 2006 - 04:41 AM
Благодаря за вниманието така исках да започна в този форум с това мое 1 постване 1super
Успех!!!
Публикувано: 02 March 2006 - 09:24 AM
Цитат
Благодаря за вниманието така исках да започна в този форум с това мое 1 постване 1super
Успех!!!
Да, трябва му движение-съгласна съм.Но все пак мисля ,че не е задължително да го пускаш на ролки за да се "раздвижи".Да, породата е селектирана за бой преди 300-400 години да кажем,но тогава хората са се забавлявали от гледката на кучета биещи се до смърт.Мисля, че живеем в 21 век и можем да си намираме и други забавления....
Да,на кучето му е генетично заложено да е агресивно към себеподобни.Уча доста усилено биология и повярвай ми няма как да му промениш генетичните заложби.....Можеш само да подсилиш тази агресия и то на отделен индивид.Не се изразявам много добре ,но все пак се надявам че ме разбираш.

Публикувано: 02 March 2006 - 11:24 AM
Цитат
Цитат
Успех!!!
Да, трябва му движение-съгласна съм.Но все пак мисля ,че не е задължително да го пускаш на ролки за да се "раздвижи".Да, породата е селектирана за бой преди 300-400 години да кажем,но тогава хората са се забавлявали от гледката на кучета биещи се до смърт.Мисля, че живеем в 21 век и можем да си намираме и други забавления....
Да,на кучето му е генетично заложено да е агресивно към себеподобни.Уча доста усилено биология и повярвай ми няма как да му промениш генетичните заложби.....Можеш само да подсилиш тази агресия и то на отделен индивид.Не се изразявам много добре ,но все пак се надявам че ме разбираш.
Браво !добре го каза!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 02 March 2006 - 12:36 PM
Цитат
Да! Ама заради такива хорица, сега се предлага забрана за породата! Ами това са безмислици! Но пак, заради човека... cl) d)
Цитат
worthy
Публикувано: 02 March 2006 - 12:47 PM
Цитат
Цитат
Да! Ама заради такива хорица, сега се предлага забрана за породата! Ами това са безмислици! Но пак, заради човека... cl) d)
Цитат
worthy
моля- стига с това ДААА- позиция , аргументация ,изводи ,Път!!!

Публикувано: 02 March 2006 - 02:53 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
worthy
моля- стига с това ДААА- позиция , аргументация ,изводи ,Път!!!
да,разбирам те повярвай ми излишно казах ,че МОЕ куче на бой за пари няма да отиде и между другото не е агресивна никакси към хора напротив тя се радва на хора абсолютно послушна е.Не ми се спори с вас за ролки и т.н.По добре да се наглася по вас няма смисъл от заяждания просто изразих личното си мнение,съжалявам ако съм нагробил някой 1super
Публикувано: 02 March 2006 - 03:17 PM
Цитат
Цитат
1000 % С ТЕБ!
добре де казах че ви разбирам не съм се изказал правилно но все пак го писах към 5 сутринта исках просто да кажа че самото куче АПТ дава сърцето си раздава се докрай в сравнение с дргите породи ,а не че да го водя на ролка за да се докаже пред мен ,ролката е със съвсем друго предназначение - просто проверка. drink
Публикувано: 02 March 2006 - 03:27 PM
Цитат
Цитат
Целта на ролката е много далеч от това кучето да се докаже пред собственика си.Както казах и преди темата за борбите е забранена така че няма да говоря и обеснявам но съм останал с впечатлението че доста хора не са наясно.
поздрави
ЗНАЕШ ЧЕ СЪМ ТИ ПРИЯТЕЛЧЕ ,МАЛЪК- НО НЕЩО НЕ Е КАКТО ТРЯБВА.!
1.КАЗВАШ ДНЕШНИТЕ МУТАНТИ ПО 40-50 КИЛА.МОЛЯ ТЕ - И ТИ И АЗ ЗНАЕМ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ И СМЕ ГО ОБСЪЖДАЛИ!
2.ЦЕНАТА НА рОЛКАТА-Т.НАР. РОЛКА ВОДИ ДО КАКВО- УТВЪРЖДАВАНЕ НА КУЧЕТО- МОЛЯ ТЕ....
3.КАКВО СТАВА СЛЕД ПРОБНАТА РОЛКА- ЗА КОГО Е ДОБРО...
4.ДАНО ИМА НОРМАЛНИ ПОЛИЦАИ В бЪЛГАРИЯ.

Публикувано: 02 March 2006 - 03:28 PM
Цитат
Цитат
Цитат
1000 % С ТЕБ!
добре де казах че ви разбирам не съм се изказал правилно но все пак го писах към 5 сутринта исках просто да кажа че самото куче АПТ дава сърцето си раздава се докрай в сравнение с дргите породи ,а не че да го водя на ролка за да се докаже пред мен ,ролката е със съвсем друго предназначение - просто проверка. drink
ИМА ТЕСТОВЕ ЗА ПРОВЕРКА НА ПИПКАТА.

Публикувано: 02 March 2006 - 03:48 PM
http://i2.tinypic.com/oucfat.jpg
http://i2.tinypic.com/ouci1h.jpg
http://i2.tinypic.com/oucj1i.jpg
http://i2.tinypic.com/ouckgh.jpg