Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#1041 Потребителят е офлайн   Mad_Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 March 2006 - 09:05 PM

Има статистика бе хора.. Отдавна отминаха времената на пълен мрак. Сега е малко по-балансирано. n) Хората които си вземат пит знаят с какво се захващат и внимават, обучават, пазят като очите си. В тази статистика пита отдавна не е в десятката. (намигам)

п.п. И да не забравяме какво е предназначението на въпросните породи. Едните са селектирани да проявявват агресивност към хора, другите към себеподобни! Питът не е КУЧЕ, което ще нападне човек! Такива са НОК, Дого, Доберман и прочие.. Питът не! Ако се случи значе кучето не струва. Не е пит това. 1super

#1042 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2006 - 09:07 PM

Цитат

Добре де кое куче ако го биете няма да ви охапи.Не знам кое е вярно или кое не е но самата дума питбул и новини просто не влия добре.Защо не говорят за питове в полицията или за питовете които правят добро а само за лошото?Също така куче просто е гонело топките ако това е вярно де гонело е да играе да ги гони а не за да ги пука.Не мога да разбера вас ако ви бият с пръчка няма ли да отвърнете?Не е виновна породата виновни сме ние ХОРАТА!

Точно! Ама кат направат някакъв гаф ,винаги вината се обръща...! Винаги човека не е виновен...!!!

Цитат

Да бе...! Аре моля ви се!!! То кучето е така без причина ще почне да хапе на ред!!! А и щом кучето си е имало стопанин на дали е бясно!  Просто аз вече не съм толкова доверчива..!!! Като се хипербилизира ПТИЧИЯ грип, така и това! Че е страшно , страшно е!!! А пък следващия път може да го хранят със сурово месо и после да го пуснат да си поиграе с децата!

#1043 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2006 - 09:33 PM

NONE
User's Signature

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.

#1044 Потребителят е офлайн   Mad_Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2006 - 09:42 PM

Цитат

Мад не е въпроса в това.Тези статистики и тези неща ги знаем аз ти агалина и въобще да кажем целия форум но повечето хора по голямата алгитория или средностатистичния човек не ги знае и вярва на това което прочете или види я у вестника я по тв-то и какво става?Става един развален телефон от който не страдат хората заради техните лъжи и измислици а страда породата.Много лошо.

Малък.. Ти знаеш.. Истинските хора усещат със сърцето. Останалото е преходно. Идва и си отива. 1super

#1045 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2006 - 10:22 PM

worthy
User's Signature

#1046 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 March 2006 - 10:58 PM

w)
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#1047 Потребителят е офлайн   vsx Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 04:41 AM

здравейте,от 2 дни съм регистриран в този форум и веднага се забих в темата за ПИТА.Започнах да чета от началото до края в смисал прочетох всички страници преди да постна първото си съобщение.Твърдо стоя зад гърба на Малкия и Агалина,но най вече на Малкия.Останалите просто имате или искате пит заради това просто да имате пит и да се хвалите с него.Имам пит-женски вече стана 1год и 8 месеца.Заребиха ме моите братовчеди,кръвта на моята идва от Радневските кучета(тук Малкия ще е по осведомен и от мен).Значи за мен всеки притежател на Пит трябва да пробва неговите гени,ако иска кучето му да носи пръчки по добре да си гледа немска овчарка добри са в това отношение b) .Аз лично си вземах кучето за това да я отгледам както трябва а какво ще стане от самата нея БОЖА работа.Има си разходките има си тренировките,има си заниманията и т.н. Ролката за пита трябва да я има за да видиш сърцата игра,тактика на самото куче,как се доказва пред своя собственик че е номер 1.Гледал съм и пудел и немска овчарка,но като Тайра(така се казва моята кучка r) ) сърце не видях,то от пудела кво сърце ама както и да е.Работата е там че тази тема иска да ни запознае с породата и не мисля че трябва да обвинявате Малкия за думите които изписва за ролки ,тестове и битки.От неговите думи единствено можем да се поучаваме,той казва за какво е създадена тази порода какъв е подхода към нея,Аз също съм против това да си оставя кучето да загине в ринга,нищо че губи или е загубило боя ,то може да даде поколение с което да се гордееш.Също така не мисля че ще пусна някога мое куче за ПАРИ или за някакъв залог....Залогът е твърде висок това да отгледаш добър екземпляр от породата и да го затриеш за пари.Просто трябва да запазваме добрия ген и по възможност да го подобряваме.Не съм на мнение че един пит трябва да мачка дивана и спалнята в къщи тоя иска движение за да се чувства полезен и щастлив това е ПИТБУЛА,той е спортист бе хора разберете.
Благодаря за вниманието така исках да започна в този форум с това мое 1 постване 1super
Успех!!!

#1048 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 09:24 AM

Цитат

Не съм на мнение че един пит трябва да мачка дивана и спалнята в къщи тоя иска движение за да се чувства полезен и щастлив това е ПИТБУЛА,той е спортист бе хора разберете.
Благодаря за вниманието така исках да започна в този форум с това мое 1 постване 1super
Успех!!!

Да, трябва му движение-съгласна съм.Но все пак мисля ,че не е задължително да го пускаш на ролки за да се "раздвижи".Да, породата е селектирана за бой преди 300-400 години да кажем,но тогава хората са се забавлявали от гледката на кучета биещи се до смърт.Мисля, че живеем в 21 век и можем да си намираме и други забавления....
Да,на кучето му е генетично заложено да е агресивно към себеподобни.Уча доста усилено биология и повярвай ми няма как да му промениш генетичните заложби.....Можеш само да подсилиш тази агресия и то на отделен индивид.Не се изразявам много добре ,но все пак се надявам че ме разбираш.
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#1049 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 March 2006 - 11:24 AM

Цитат

Цитат

Не съм на мнение че един пит трябва да мачка дивана и спалнята в къщи тоя иска движение за да се чувства полезен и щастлив това е ПИТБУЛА,той е спортист бе хора разберете.
Успех!!!

Да, трябва му движение-съгласна съм.Но все пак мисля ,че не е задължително да го пускаш на ролки за да се "раздвижи".Да, породата е селектирана за бой преди 300-400 години да кажем,но тогава хората са се забавлявали от гледката на кучета биещи се до смърт.Мисля, че живеем в 21 век и можем да си намираме и други забавления....
Да,на кучето му е генетично заложено да е агресивно към себеподобни.Уча доста усилено биология и повярвай ми няма как да му промениш генетичните заложби.....Можеш само да подсилиш тази агресия и то на отделен индивид.Не се изразявам много добре ,но все пак се надявам че ме разбираш.

Браво !добре го каза!
User's Signature

#1050 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 12:36 PM

Цитат

Останалите просто имате или искате пит заради това просто да имате пит и да се хвалите с него.

Да! Ама заради такива хорица, сега се предлага забрана за породата! Ами това са безмислици! Но пак, заради човека... cl) d)

Цитат

Да, породата е селектирана за бой преди 300-400 години да кажем,но тогава хората са се забавлявали от гледката на кучета биещи се до смърт.Мисля, че живеем в 21 век и можем да си намираме и други забавления....

worthy

#1051 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 March 2006 - 12:47 PM

Цитат

Цитат

Останалите просто имате или искате пит заради това просто да имате пит и да се хвалите с него.

Да! Ама заради такива хорица, сега се предлага забрана за породата! Ами това са безмислици! Но пак, заради човека... cl) d)

Цитат

Да, породата е селектирана за бой преди 300-400 години да кажем,но тогава хората са се забавлявали от гледката на кучета биещи се до смърт.Мисля, че живеем в 21 век и можем да си намираме и други забавления....

worthy

моля- стига с това ДААА- позиция , аргументация ,изводи ,Път!!!
User's Signature

#1052 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 02:33 PM

Едно не ми е ясно! Да гов водиш на ролка за да се докаже пред собсътвеника си. Това не е така! И никой не може да ме убеди в противното.

#1053 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 02:46 PM

NONE
User's Signature

#1054 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 02:47 PM

NONE
User's Signature

#1055 Потребителят е офлайн   vsx Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 02:53 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

worthy

моля- стига с това ДААА- позиция , аргументация ,изводи ,Път!!!

да,разбирам те повярвай ми излишно казах ,че МОЕ куче на бой за пари няма да отиде и между другото не е агресивна никакси към хора напротив тя се радва на хора абсолютно послушна е.Не ми се спори с вас за ролки и т.н.По добре да се наглася по вас няма смисъл от заяждания просто изразих личното си мнение,съжалявам ако съм нагробил някой 1super

#1056 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 March 2006 - 03:07 PM

Цитат

Едно не ми е ясно! Да гов водиш на ролка за да се докаже пред собсътвеника си. Това не е така! И никой не може да ме убеди в противното.

1000 % С ТЕБ!
User's Signature

#1057 Потребителят е офлайн   vsx Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 03:17 PM

Цитат

Цитат

1000 % С ТЕБ!

добре де казах че ви разбирам не съм се изказал правилно но все пак го писах към 5 сутринта исках просто да кажа че самото куче АПТ дава сърцето си раздава се докрай в сравнение с дргите породи ,а не че да го водя на ролка за да се докаже пред мен ,ролката е със съвсем друго предназначение - просто проверка. drink

#1058 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 March 2006 - 03:27 PM

Цитат

Цитат

Целта на ролката е много далеч от това кучето да се докаже пред собственика си.Както казах и преди темата за борбите е забранена така че няма да говоря и обеснявам но съм останал с впечатлението че доста хора не са наясно.
поздрави

ЗНАЕШ ЧЕ СЪМ ТИ ПРИЯТЕЛЧЕ ,МАЛЪК- НО НЕЩО НЕ Е КАКТО ТРЯБВА.!
1.КАЗВАШ ДНЕШНИТЕ МУТАНТИ ПО 40-50 КИЛА.МОЛЯ ТЕ - И ТИ И АЗ ЗНАЕМ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ И СМЕ ГО ОБСЪЖДАЛИ!
2.ЦЕНАТА НА рОЛКАТА-Т.НАР. РОЛКА ВОДИ ДО КАКВО- УТВЪРЖДАВАНЕ НА КУЧЕТО- МОЛЯ ТЕ....
3.КАКВО СТАВА СЛЕД ПРОБНАТА РОЛКА- ЗА КОГО Е ДОБРО...
4.ДАНО ИМА НОРМАЛНИ ПОЛИЦАИ В бЪЛГАРИЯ.
User's Signature

#1059 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 March 2006 - 03:28 PM

Цитат

Цитат

Цитат

1000 % С ТЕБ!

добре де казах че ви разбирам не съм се изказал правилно но все пак го писах към 5 сутринта исках просто да кажа че самото куче АПТ дава сърцето си раздава се докрай в сравнение с дргите породи ,а не че да го водя на ролка за да се докаже пред мен ,ролката е със съвсем друго предназначение - просто проверка. drink

ИМА ТЕСТОВЕ ЗА ПРОВЕРКА НА ПИПКАТА.
User's Signature

#1060 Потребителят е офлайн   vsx Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 03:48 PM

а ето я и ТАЙРА малко снимките не са много добри ама за напред ще направя такива за да се вижда по добре

http://i2.tinypic.com/oucfat.jpg
http://i2.tinypic.com/ouci1h.jpg
http://i2.tinypic.com/oucj1i.jpg
http://i2.tinypic.com/ouckgh.jpg

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Последна »