Американски питбул териер
Публикувано: 02 March 2006 - 09:51 PM
Цитат
1) За днешните мутанти не знам знам за историческите кучета първите кучета на Тюдор Карвър и др там кучета по 40-50килограма няма.Щом при тях няма при едни от първите при едни от създателите какво следва на днешно време като има такива кучета?
2)Ролката не води до отвърждаване на кучето.До друго води но нали е забранено да се дискотират такива работи тук
3)След пробната ролка става лошо за кучето и неговата социализация.За кого е добро и за кого е лошо.По малко и от двете.Добро е за породата защото това куче е потенциален баща или майка неговите ролки са доказателство че кучето е качествено и че сърцето му е на пит.Колкото е добро толкова е и лошо.Относителна работа е.Просто е потенциален фактор за добри кучета така го разбирай
4)Нормални полицай и нормален живот в БГ скоро няма да има това е факт.И за в бъдеще за жалост нещата ще стават къде къде по зле и корумпирани.
поздрави
ей за това става въпрос cheers
Публикувано: 05 March 2006 - 07:14 PM
Та се питам - какво като не е официално призната от порода - има толкова нормални хора с питове- ЗАЩО в Бг няма клуб на АПБТ - на много места по света има .Целта е хората да си помагат , да се изправят срущу насилието и да работят за доброто име на породата.Тези прекрасни кучета с огромни сърца, самата Емоция и Любов, мускули ,нерв и целувки- това е Питът!!!Ако те могат да умрат за човека си - той какво прави за тях.
Та- може ли в Бг да има Клуб АПБТ?

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 05 March 2006 - 07:32 PM
Отделно искам да ви попитам кучето ми е на 8 месеца и мисля, че вече е разгонена. Беше подпухнала и имаше малко кръв капчици само но беше кръв все пак. Неразбирам но не и ли е рано да се разгонва? И какво да правя сега като е разгонена?
Публикувано: 05 March 2006 - 07:41 PM
Цитат
Отделно искам да ви попитам кучето ми е на 8 месеца и мисля, че вече е разгонена. Беше подпухнала и имаше малко кръв капчици само но беше кръв все пак. Неразбирам но не и ли е рано да се разгонва? И какво да правя сега като е разгонена?
Това е нормално първо разгонване.Пази я от всякакви мъжки.Питай вета си .
А малкото нормални хора не могат ли да работят за доброто на породата заедно?

Публикувано: 05 March 2006 - 07:44 PM
Цитат
Та се питам - какво като не е официално призната от порода - има толкова нормални хора с питове- ЗАЩО в Бг няма клуб на АПБТ - на много места по света има .Целта е хората да си помагат , да се изправят срущу насилието и да работят за доброто име на породата.Тези прекрасни кучета с огромни сърца, самата Емоция и Любов, мускули ,нерв и целувки- това е Питът!!!Ако те могат да умрат за човека си - той какво прави за тях.
Та- може ли в Бг да има Клуб АПБТ?
Хайде да си направим b) ,ако е възможно де r)

Публикувано: 05 March 2006 - 07:49 PM

Публикувано: 05 March 2006 - 07:57 PM

Публикувано: 05 March 2006 - 08:00 PM
Който не иска или не може да поеме товара- добре.Ето какво се получава- обичаме ги безумно, но....Помислете все пак- кучетата ,мутрите , боевете, залозите ,полицията, закона ,обществото....
И Malkia-кой клуб в Бг отговаря за каквото и да е пред хората ?Знам ,че за АПБТ е по- сложно, но може би се намират и железни хора..

Публикувано: 05 March 2006 - 08:11 PM

Публикувано: 05 March 2006 - 08:13 PM
Цитат
Цитат
Това е нормално първо разгонване.Пази я от всякакви мъжки.Питай вета си .
А малкото нормални хора не могат ли да работят за доброто на породата заедно?
могат...стига да искат...могат, могат , могат аз вярвям..и съм готов да участвам
Зайче, кучката ти е разгинена при мен първото разгонвнаен трая 3 седмици сега паке..преболедува и е разгонена!
Не знам дали е само така при стаффа и пита..но като се рзболее и не яде повече от ден...защото се налага веднага се усеща...изсъхва и слабеенето се отразява...личи видимо
Публикувано: 05 March 2006 - 08:19 PM
Цитат
Ако теоретично се основе- ще има Устав ,приет от всички и там ще пише за това - цели ,задачи ,методи за постигането им. За отговорността- има Закон и той е над другите.

Публикувано: 05 March 2006 - 08:36 PM
Цитат
Цитат
Ако теоретично се основе- ще има Устав ,приет от всички и там ще пише за това - цели ,задачи ,методи за постигането им. За отговорността- има Закон и той е над другите.
1super
Публикувано: 05 March 2006 - 08:53 PM
Цитат
Знам.