Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#1048 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 March 2006 - 09:24 AM

Цитат

Не съм на мнение че един пит трябва да мачка дивана и спалнята в къщи тоя иска движение за да се чувства полезен и щастлив това е ПИТБУЛА,той е спортист бе хора разберете.
Благодаря за вниманието така исках да започна в този форум с това мое 1 постване 1super
Успех!!!

Да, трябва му движение-съгласна съм.Но все пак мисля ,че не е задължително да го пускаш на ролки за да се "раздвижи".Да, породата е селектирана за бой преди 300-400 години да кажем,но тогава хората са се забавлявали от гледката на кучета биещи се до смърт.Мисля, че живеем в 21 век и можем да си намираме и други забавления....
Да,на кучето му е генетично заложено да е агресивно към себеподобни.Уча доста усилено биология и повярвай ми няма как да му промениш генетичните заложби.....Можеш само да подсилиш тази агресия и то на отделен индивид.Не се изразявам много добре ,но все пак се надявам че ме разбираш.
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#1049 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 March 2006 - 11:24 AM

Цитат

Цитат

Не съм на мнение че един пит трябва да мачка дивана и спалнята в къщи тоя иска движение за да се чувства полезен и щастлив това е ПИТБУЛА,той е спортист бе хора разберете.
Благодаря за вниманието така исках да започна в този форум с това мое 1 постване 1super
Успех!!!

Да, трябва му движение-съгласна съм.Но все пак мисля ,че не е задължително да го пускаш на ролки за да се "раздвижи".Да, породата е селектирана за бой преди 300-400 години да кажем,но тогава хората са се забавлявали от гледката на кучета биещи се до смърт.Мисля, че живеем в 21 век и можем да си намираме и други забавления....
Да,на кучето му е генетично заложено да е агресивно към себеподобни.Уча доста усилено биология и повярвай ми няма как да му промениш генетичните заложби.....Можеш само да подсилиш тази агресия и то на отделен индивид.Не се изразявам много добре ,но все пак се надявам че ме разбираш.

Браво !добре го каза!
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#1050 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 12:36 PM

Цитат

Останалите просто имате или искате пит заради това просто да имате пит и да се хвалите с него.

Да! Ама заради такива хорица, сега се предлага забрана за породата! Ами това са безмислици! Но пак, заради човека... cl) d)

Цитат

Да, породата е селектирана за бой преди 300-400 години да кажем,но тогава хората са се забавлявали от гледката на кучета биещи се до смърт.Мисля, че живеем в 21 век и можем да си намираме и други забавления....

worthy

#1051 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 March 2006 - 12:47 PM

Цитат

Цитат

Останалите просто имате или искате пит заради това просто да имате пит и да се хвалите с него.

Да! Ама заради такива хорица, сега се предлага забрана за породата! Ами това са безмислици! Но пак, заради човека... cl) d)

Цитат

Да, породата е селектирана за бой преди 300-400 години да кажем,но тогава хората са се забавлявали от гледката на кучета биещи се до смърт.Мисля, че живеем в 21 век и можем да си намираме и други забавления....

worthy

моля- стига с това ДААА- позиция , аргументация ,изводи ,Път!!!
User's Signature

#1052 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 02:33 PM

Едно не ми е ясно! Да гов водиш на ролка за да се докаже пред собсътвеника си. Това не е така! И никой не може да ме убеди в противното.

#1053 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 02:46 PM

NONE
User's Signature

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.

#1054 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 02:47 PM

NONE
User's Signature

#1055 Потребителят е офлайн   vsx Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 02:53 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

worthy

моля- стига с това ДААА- позиция , аргументация ,изводи ,Път!!!

да,разбирам те повярвай ми излишно казах ,че МОЕ куче на бой за пари няма да отиде и между другото не е агресивна никакси към хора напротив тя се радва на хора абсолютно послушна е.Не ми се спори с вас за ролки и т.н.По добре да се наглася по вас няма смисъл от заяждания просто изразих личното си мнение,съжалявам ако съм нагробил някой 1super

#1056 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 March 2006 - 03:07 PM

Цитат

Едно не ми е ясно! Да гов водиш на ролка за да се докаже пред собсътвеника си. Това не е така! И никой не може да ме убеди в противното.

1000 % С ТЕБ!
User's Signature

#1057 Потребителят е офлайн   vsx Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 03:17 PM

Цитат

Цитат

1000 % С ТЕБ!

добре де казах че ви разбирам не съм се изказал правилно но все пак го писах към 5 сутринта исках просто да кажа че самото куче АПТ дава сърцето си раздава се докрай в сравнение с дргите породи ,а не че да го водя на ролка за да се докаже пред мен ,ролката е със съвсем друго предназначение - просто проверка. drink

#1058 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 March 2006 - 03:27 PM

Цитат

Цитат

Целта на ролката е много далеч от това кучето да се докаже пред собственика си.Както казах и преди темата за борбите е забранена така че няма да говоря и обеснявам но съм останал с впечатлението че доста хора не са наясно.
поздрави

ЗНАЕШ ЧЕ СЪМ ТИ ПРИЯТЕЛЧЕ ,МАЛЪК- НО НЕЩО НЕ Е КАКТО ТРЯБВА.!
1.КАЗВАШ ДНЕШНИТЕ МУТАНТИ ПО 40-50 КИЛА.МОЛЯ ТЕ - И ТИ И АЗ ЗНАЕМ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ И СМЕ ГО ОБСЪЖДАЛИ!
2.ЦЕНАТА НА рОЛКАТА-Т.НАР. РОЛКА ВОДИ ДО КАКВО- УТВЪРЖДАВАНЕ НА КУЧЕТО- МОЛЯ ТЕ....
3.КАКВО СТАВА СЛЕД ПРОБНАТА РОЛКА- ЗА КОГО Е ДОБРО...
4.ДАНО ИМА НОРМАЛНИ ПОЛИЦАИ В бЪЛГАРИЯ.
User's Signature

#1059 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 March 2006 - 03:28 PM

Цитат

Цитат

Цитат

1000 % С ТЕБ!

добре де казах че ви разбирам не съм се изказал правилно но все пак го писах към 5 сутринта исках просто да кажа че самото куче АПТ дава сърцето си раздава се докрай в сравнение с дргите породи ,а не че да го водя на ролка за да се докаже пред мен ,ролката е със съвсем друго предназначение - просто проверка. drink

ИМА ТЕСТОВЕ ЗА ПРОВЕРКА НА ПИПКАТА.
User's Signature

#1060 Потребителят е офлайн   vsx Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 03:48 PM

а ето я и ТАЙРА малко снимките не са много добри ама за напред ще направя такива за да се вижда по добре

http://i2.tinypic.com/oucfat.jpg
http://i2.tinypic.com/ouci1h.jpg
http://i2.tinypic.com/oucj1i.jpg
http://i2.tinypic.com/ouckgh.jpg

#1061 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 07:06 PM

NONE
User's Signature

#1062 Потребителят е офлайн   vsx Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 09:51 PM

Цитат

Агалина приятелчета сме но просто моите възгледи са едни и за някой неща просто не се разбираме.
1) За днешните мутанти не знам знам за историческите кучета първите кучета на Тюдор Карвър и др там кучета по 40-50килограма няма.Щом при тях няма при едни от първите при едни от създателите какво следва на днешно време като има такива кучета?
2)Ролката не води до отвърждаване на кучето.До друго води но нали е забранено да се дискотират такива работи тук
3)След пробната ролка става лошо за кучето и неговата социализация.За кого е добро и за кого е лошо.По малко и от двете.Добро е за породата защото това куче е потенциален баща или майка неговите ролки са доказателство че кучето е качествено и че сърцето му е на пит.Колкото е добро толкова е и лошо.Относителна работа е.Просто е потенциален фактор за добри кучета така го разбирай
4)Нормални полицай и нормален живот в БГ скоро няма да има това е факт.И за в бъдеще за жалост нещата ще стават къде къде по зле и корумпирани.

поздрави

ей за това става въпрос cheers

#1063 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 05 March 2006 - 07:14 PM

Тези дни приятели с питове ми се оплакват, че като извеждат куче им говорят много повече от обикновено разни простотии- да ги забранят, убийци и т.н .(заради случката в училището) .Може и скоро някой умник да реши да предложи забрана....
Та се питам - какво като не е официално призната от порода - има толкова нормални хора с питове- ЗАЩО в Бг няма клуб на АПБТ - на много места по света има .Целта е хората да си помагат , да се изправят срущу насилието и да работят за доброто име на породата.Тези прекрасни кучета с огромни сърца, самата Емоция и Любов, мускули ,нерв и целувки- това е Питът!!!Ако те могат да умрат за човека си - той какво прави за тях.
Та- може ли в Бг да има Клуб АПБТ?
User's Signature

#1064 Потребителят е офлайн   zai4e^bai4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2006 - 07:32 PM

Да може да има, но за такова нещо се искат сериозни хора, а в БГ повечето хора гледат породата за боеве. Не повечето МОИ познати гледат породата за боеве, непознавам много, но в Стара Загора познавам дестина собственика, от тях само Карелка, аз и още едно момче не гледаме питовете с такава цел.
Отделно искам да ви попитам кучето ми е на 8 месеца и мисля, че вече е разгонена. Беше подпухнала и имаше малко кръв капчици само но беше кръв все пак. Неразбирам но не и ли е рано да се разгонва? И какво да правя сега като е разгонена?

#1065 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 05 March 2006 - 07:41 PM

Цитат

Да може да има, но за такова нещо се искат сериозни хора, а в БГ повечето хора гледат породата за боеве. Не повечето МОИ познати гледат породата за боеве, непознавам много, но в Стара Загора познавам дестина собственика, от тях само Карелка, аз и още едно момче не гледаме питовете с такава цел.
  Отделно искам да ви попитам кучето ми е на 8 месеца и мисля, че вече е разгонена. Беше подпухнала и имаше малко кръв капчици само но беше кръв все пак. Неразбирам но не и ли е рано да се разгонва? И какво да правя сега като е разгонена?

Това е нормално първо разгонване.Пази я от всякакви мъжки.Питай вета си .
А малкото нормални хора не могат ли да работят за доброто на породата заедно?
User's Signature

#1066 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2006 - 07:44 PM

Цитат

Тези дни приятели с питове ми се оплакват, че като извеждат куче им говорят много повече от обикновено разни простотии- да ги забранят, убийци и т.н .(заради случката в училището) .Може и скоро някой умник да реши да предложи забрана....
Та се питам - какво като не е официално призната от порода - има толкова нормални хора с питове- ЗАЩО в Бг няма клуб на АПБТ - на много места по света има .Целта е хората да си помагат , да се изправят срущу насилието и да работят за доброто име на породата.Тези прекрасни кучета с огромни сърца, самата Емоция и Любов, мускули ,нерв и целувки- това е Питът!!!Ако те могат да умрат за човека си - той какво прави за тях.
Та- може ли в Бг да има Клуб АПБТ?

Хайде да си направим b) ,ако е възможно де r)
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#1067 Потребителят е офлайн   zai4e^bai4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2006 - 07:45 PM

Бих се застъпал за вас винаги.
Ще я пазя от мъжки. Сега разбирам защо вчера скачаше да се бие. И даже ръмжеше на едни бабички.

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни