Американски питбул териер
Публикувано: 13 April 2006 - 08:49 AM
браво забелижителнаси много а това е пита на кт и схампион в кт и скоро може и на бс
Прикачени файлове
-
28032006_010_.jpg (67.49K)
Брой сваляния: 57
Публикувано: 13 April 2006 - 01:00 PM
И аз нищо не разбрах,но няколко страници по-назад уж беше казал че няма да си пуска кучето на мачове a) .Желая ти да не умре пред очите ти n)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 13 April 2006 - 02:20 PM
Цитат
И аз нищо не разбрах,но няколко страници по-назад уж беше казал че няма да си пуска кучето на мачове a) .Желая ти да не умре пред очите ти n)
да уе тва е отвратитерно да се бият с часове за пари а после кучето да си мре от болки ама нали тлябва да има пари !?!?!?! тия кат тоя заслужават разстрел или да висат по затворите
Публикувано: 13 April 2006 - 02:38 PM
По-скоро заслужават да бъдат поставени на мястото на кучетата си - да се бият до смърт.Ако ли не който загуби да буде зверски убит или захвърлен на улицата.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 13 April 2006 - 06:54 PM
Цитат
Цитат
malkia извинявам се за тьпия вьпрос с риск да те ядосам ще те питам
начи Торнадо не ли е бяло куче шото ас го видях в саита но Ричард Стратьн и в 1 книга сьщо е бял само питам случаино да си сгрешил
поздрави
начи Торнадо не ли е бяло куче шото ас го видях в саита но Ричард Стратьн и в 1 книга сьщо е бял само питам случаино да си сгрешил
поздрави
За какво да се сърдя споко.Двойния гранд шампион Торнадо е тоя дето съм пуснал аз.За да бъдем още по точни тоя Торнадо дето аз съм пуснал е на Кен Алън.Не знам кой бърка но това куче което аз съм публикувал също се казва Торнадо.Виж твойто куче на кого е т.е кой му е собственика.Може от тук да идва обърквацията.
поздрави
http://www.richardfs....com/photo1.htm там наи отдолу ще видиш 1 куче бяло и ще прочетеш
а иначе запознат ли си сьс саита

Вход

Горе
Цитиране +