Американски питбул териер
Публикувано: 16 April 2006 - 08:31 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 16 April 2006 - 09:49 PM
Цитат
Точно така мисля!
Exact, Сет изглежда много добре 1super
Публикувано: 16 April 2006 - 09:50 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 16 April 2006 - 10:24 PM

Публикувано: 16 April 2006 - 10:33 PM
Цитат
иначе съм виновен за друго и си казах за кое... но то пак е от куци настройки...
ениуей.
bl) ЧЕТИ ,АКО ИСКАШ.ИНФОРМИРАЙ СЕ, АКО ИСКАШ.
А ФОРУМЪТ СИ Е ОРГАНИЗИРАН ПЕРФЕКТНО. ИМА И ТЪРСАЧКА.
НЕ ИСКАМ И НЕ МОГА ДА ВЛИЗАМ В БЕЗМИСЛЕНИ CПОРОВЕ- А ТОЗИ ОПРЕДЕЛЕНО Е ТАКЪВ.ТАКА ЧЕ- ПРАВИ СИ КАКВОТО ИСКАШ- ВАЖНОТО Е ДА НЕ СИ ПРЕЧИМ.
MALKIA,ЗНАМ ЧЕ СИ ГОРД И СИ ГО РЕШИЛ- НО САМО ПРОЧЕТИ ПОДПИСА НА EXACT!ТОВА Е БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО В ТОЗИ ФОРУМ!ТОВА Е ОГРОМНО УВАЖЕНИЕ.АЗ СЪМ ПОТРЕСЕНА!БРАВО НА ТЕБ EXACT! worthy

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 16 April 2006 - 11:04 PM

Публикувано: 17 April 2006 - 07:28 AM
-- И линка който си сложила... Какъв е този сайт, те това за фън ли го имат или какво... ? Ако питаш мен, по-добре го махни.
*Благодаря Агалина. d)
*Малкиа, знаем, че четеш това ! :) Знаеме и че си горд, за да се върнеш, след като си казал че се оттегляш! Имам идея, направи си нов ник и пиши с него b) l) ;) Е не е кой знае какво, но все пак ще помогне cheers cheers 1super cheers cheers
* Имам един въпрос: След като отрязах ушите на Сет, лявото му ухо се изправи като по учебник и нямаше никакви проблеми с него.... Но дясното му ухо в началото не се изправи, отидох в клиниката и те му сложиха някаква превръзка, която да държи ухото,но уви... Смениха му околу 5 превръзки и той ги сваляше не повече от 5 мин след като излезем от клиниката....(Иначе вътре - мирен b) )
След това лекарите ми казаха да го масажирам по ухото и ми дадоха инструкций как... Това и направих, обаче явно доста бавно дава резултат, тъй като все още не го е изправил напълно, понякога съвсем клепва, понякога се изправя като другото...
П.П. Дано не съм издразнил с невежестта си някого (това за ухото), но моля да ми се обясни...
Благодаря ВИ. Поздрави !
Публикувано: 17 April 2006 - 10:38 AM
Цитат
За съжаление го имат за смешно s) .Немога да го махна и да искам.

Публикувано: 17 April 2006 - 10:50 AM
Цитат
Цитат
-- И линка който си сложила... Какъв е този сайт, те това за фън ли го имат или какво... ? Ако питаш мен, по-добре го махни.
За съжаление го имат за смешно s) .Немога да го махна и да искам.
Помоли модератор.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 April 2006 - 04:36 PM
Еxact, ще се оправи ухото масажирай го.Казвахме ти да не ги купираш ама ти...Иначе кутрето е станало много готино!
И МНОГО ВИ МОЛЯІ СПРЕТЕ С ТЕЗИ "NONE" - СТАНА ЗАРАЗНО ПЪК И СЛЕД МАЛКИЯ ВЕЧЕ НЕ Е ОРИГИНАЛНО!

Публикувано: 17 April 2006 - 04:38 PM
Цитат
Моля ,модератор ,махнете това безумно нещо .

Публикувано: 17 April 2006 - 07:45 PM
...
По детски да се изразя... ИСКАМ ВСИЧКО ДА Е КАКТО ПРЕДИ, ИЛИ КОГАТО АЗ СЕ ПОЯВИХ ...
....поздрави.
Публикувано: 17 April 2006 - 07:53 PM
Цитат
...
По детски да се изразя... ИСКАМ ВСИЧКО ДА Е КАКТО ПРЕДИ, ИЛИ КОГАТО АЗ СЕ ПОЯВИХ ...
....поздрави.
Никой не те обвинява-нито за ушички нито за друго.р w)

Вход

Горе
Цитиране +