Американски питбул териер
Публикувано: 13 April 2006 - 09:34 PM
Цитат
worthy
Малеее ,какво става тук, бе ?
Я малко уважение към Малкия ,ако може!!!Нещо много станаха обвинителите...
Вземете се стегнете и четете - правилата на форума ,писанията на хората и изводите !
Аре със здраве. oo
п.п.МОЛЯ ТЕ - ЗАЩО ИМ СЕ ВПЕЧАТЛЯВАШ ЧАК ТОЛКОВА!ТУК ПИШЕМ ЗАРАДИ ТЯХ- ИНАЧЕ МОЖЕМ ДА СИ ГОВОРИМ НА ЛИЧНИ ИЛИ ПО ТЕЛ- С ТЕБ ,БАГИРСКАТА И МИТАКСИ. w)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 13 April 2006 - 09:59 PM
Цитат
worthy
Ей я не предавай отбора,без теб сме за никаде !!!!!!!!!!!!! oo

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 13 April 2006 - 10:02 PM
Цитат
Цитат
Цитат
начи Торнадо не ли е бяло куче шото ас го видях в саита но Ричард Стратьн и в 1 книга сьщо е бял само питам случаино да си сгрешил
поздрави
За какво да се сърдя споко.Двойния гранд шампион Торнадо е тоя дето съм пуснал аз.За да бъдем още по точни тоя Торнадо дето аз съм пуснал е на Кен Алън.Не знам кой бърка но това куче което аз съм публикувал също се казва Торнадо.Виж твойто куче на кого е т.е кой му е собственика.Може от тук да идва обърквацията.
поздрави
http://www.richardfs....com/photo1.htm там наи отдолу ще видиш 1 куче бяло и ще прочетеш
а иначе запознат ли си сьс саита
Кучето не е бяло bl) .

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 14 April 2006 - 08:42 AM
Ето ви последните снимки на Сет, които имам, цукнете върху снимката, за да се оголеми :). Как сте вие иначе ? ... Какво си правите, скоро не съм влизал и до сега четох новото :)))))). Малкиа, какво става ? Защо така... Надявам се скоро да се върнеш и съм сигурен че ще четеш форума макар и да не пишеш :))
Поздрави.
Публикувано: 14 April 2006 - 11:33 AM

Публикувано: 14 April 2006 - 08:13 PM
Цитат
Еми на 4 месеца е скоро прави 5 месеца, няма как да не изгежда малък... за ушиоте... той имаше проблем с ендото от ушите - не искаше да го изправи, но сега е добре :)
Публикувано: 15 April 2006 - 09:39 AM
[SIZE=14][COLOR=green]Извинявам се!!

Публикувано: 15 April 2006 - 12:30 PM
malkiа, реши да си тръгне сам и не ми давал обяснения на мен.
Аз съжалявам за това му решение, темата загуби един истински кучкар, човек, който знаеше за кучеата и беше поелезен.
Само едно не ми харесва изтритите мнения, но негова воля!
Публикувано: 16 April 2006 - 09:17 AM
Цитат
[SIZE=14][COLOR=green]Извинявам се!!
Не съм ви обидена- обичам ви.Аз не можах да хвана момента ,който е прелял търпението на Малкия и даже не разбрах повода за това.Но той си е взел решение.Въпреки искрите, които понякога прехвърчаха между него и мен, аз го харесвах и безкрайно съжалявам, че ни напусна.Без него тази тема няма да е същата....
А за разликите между пит и амстаф е писано много - просто си направи труда да прочетеш тази тема от началото и старата тема на АСТ- работна порода.Не ми се пише пак едно и също, извинявай.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 16 April 2006 - 11:02 AM
Цитат
от началото на тази тема пише доста, предполагам и от началото на темата на амстаф - тази дето я заключиха също пише... просто го прочети b)
Поздрави
п.п. И аз много съжалявам, че малкиа вече го няма... някакси преди беше по различно... не знам просто няма да е същото. Пък и мисля, че той ще влиза и ще чете написаното.... аз нямам никаква връзка с него и не знам точно какво му е станало, може Вие да знаете....
Поздрави
Малкиа - никога няма да те забравим cheers
Публикувано: 16 April 2006 - 03:04 PM
Цитат
Цитат
от началото на тази тема пише доста, предполагам и от началото на темата на амстаф - тази дето я заключиха също пише... просто го прочети b)
Поздрави
п.п. И аз много съжалявам, че малкиа вече го няма... някакси преди беше по различно... не знам просто няма да е същото. Пък и мисля, че той ще влиза и ще чете написаното.... аз нямам никаква връзка с него и не знам точно какво му е станало, може Вие да знаете....
Поздрави
Малкиа - никога няма да те забравим cheers
Да we тои завинаги ще ми остане в сьрцето,както сички вас(bagira,mitaksi,agalina и всички,които обмичат породата).Сега тая тема без него е много запустяла. Даже преди да си трьгне като прочетох сбогуването,неможах да спа щото ме беше хем яд че губим такав човек,хем че много го уважавах и ме беше страх да не сьм го обидил с нещо!В негова чест ще си сложа подпис с неговото име
пак кои знае ако се вьрне ще празнуваме BEER
Публикувано: 16 April 2006 - 06:22 PM
Ама и на мене ми писна от глупости.
До direwolf, айде чети темите изцяло пък после питай.300 пъти сме говорили по твоя въпрос.
Сет е станал много хубав.На мене не ми изглежда малък, а нормален.Доколкото може да се прецени по снимките.Все пак е почти на 5 месеца, бебе си е.
П.С.И да се стягате ей! drink

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 16 April 2006 - 07:45 PM
Цитат
От Името на Сет, Ти благодаря ! :) Макар и единствените думи които чух, бяха хубави ! Благодаря . Имам още нови снимки но ще отделя 5-6 по хубави и ще ви ги пусна ако ви интересуват !
Багира, ICQ-то ми се прецака и не мога да ти напиша, че онова дето на Сет му беше лошо, се оправи още на другия ден... някаква малка настинка за 1-2 дена.
А сега искам да питам нещо друго, когато Сет се наяде корема му се издува, след това като се изходи по всички видове нужди и корема му става така всякаш не съм го хранил от 5 дни... Някой ми казаха, че е нормално докато е бебе :)
П.П. Сложих името на малкиа в подписа си, защото го заслужава !!! Знам, че чете... но се съмнявам дали ще се върне... s)
Публикувано: 16 April 2006 - 07:55 PM
Цитат
Цитат
От Името на Сет, Ти благодаря ! :) Макар и единствените думи които чух, бяха хубави ! Благодаря . Имам още нови снимки но ще отделя 5-6 по хубави и ще ви ги пусна ако ви интересуват !
Багира, ICQ-то ми се прецака и не мога да ти напиша, че онова дето на Сет му беше лошо, се оправи още на другия ден... някаква малка настинка за 1-2 дена.
А сега искам да питам нещо друго, когато Сет се наяде корема му се издува, след това като се изходи по всички видове нужди и корема му става така всякаш не съм го хранил от 5 дни... Някой ми казаха, че е нормално докато е бебе :)
П.П. Сложих името на малкиа в подписа си, защото го заслужава !!! Знам, че чете... но се съмнявам дали ще се върне... s)
песа ти е страшен а за корема мисла че е нормално ама ти гледаи да не преяжда мн мн и го варди от превьртане на стомаха макар и да е редка при тези кучета(пит бул)

Вход

Горе
Цитиране +