Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#1511 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 April 2006 - 09:59 PM

Цитат

СБОГОМ s) НА ВСИЧКИ ПОЧИТАТЕЛИ НА ПОРОДАТА КОИТО СРЕЩНАХ ТУК.БЕШЕ МИ ПРИЯТНО!

worthy

Ей я не предавай отбора,без теб сме за никаде !!!!!!!!!!!!! oo
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#1512 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2006 - 10:02 PM

Цитат

Цитат

Цитат

malkia извинявам се за тьпия вьпрос с риск да те ядосам ще те питам
начи Торнадо не ли е бяло куче шото ас го видях в саита но Ричард Стратьн и в 1 книга сьщо е бял само питам случаино да си сгрешил
поздрави

За какво да се сърдя споко.Двойния гранд шампион Торнадо е тоя дето съм пуснал аз.За да бъдем още по точни тоя Торнадо дето аз съм пуснал е на Кен Алън.Не знам кой бърка но това куче което аз съм публикувал също се казва Торнадо.Виж твойто куче на кого е т.е кой му е собственика.Може от тук да идва обърквацията.
поздрави

http://www.richardfs....com/photo1.htm там наи отдолу ще видиш 1 куче бяло и ще прочетеш
а иначе запознат ли си сьс саита

Кучето не е бяло bl) .
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#1513 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2006 - 08:42 AM

Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка

Ето ви последните снимки на Сет, които имам, цукнете върху снимката, за да се оголеми :). Как сте вие иначе ? ... Какво си правите, скоро не съм влизал и до сега четох новото :)))))). Малкиа, какво става ? Защо така... Надявам се скоро да се върнеш и съм сигурен че ще четеш форума макар и да не пишеш :))

Поздрави.

#1514 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2006 - 11:33 AM

Много странно са му отрязани ошите bl) .И някак си ми изглежда мъничък.
User's Signature

#1515 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2006 - 11:51 AM

malkia каде отиваш накаде без тебе

#1516 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2006 - 08:13 PM

Цитат

Много странно са му отрязани ошите bl) .И някак си ми изглежда мъничък.

Еми на 4 месеца е скоро прави 5 месеца, няма как да не изгежда малък... за ушиоте... той имаше проблем с ендото от ушите - не искаше да го изправи, но сега е добре :)

#1517 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2006 - 09:39 AM

Хора,забелязвате ли че малкия ни е бая обиден,а покрай него и агалина,багира и митакси.Незнам кой и с какво ги е обидил(надявам се да не сам аз) , но предлагам да им се извиним,защото ние с вас (останалите) до никаде няма да я докараме.Хайде сега всеки да каже по едно ИЗВИНЯВАМ СЕ!!!
[SIZE=14][COLOR=green]Извинявам се!!
User's Signature

#1518 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2006 - 10:44 AM

[SIZE=14][COLOR=red] Съжалявам, за каквото и да съм казал и да съм направил...[/SIZE=14][/COLOR=red]

#1519 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2006 - 12:30 PM

Аз не съм сърдит на никой от вас, не съм обиден.
malkiа, реши да си тръгне сам и не ми давал обяснения на мен.
Аз съжалявам за това му решение, темата загуби един истински кучкар, човек, който знаеше за кучеата и беше поелезен.
Само едно не ми харесва изтритите мнения, но негова воля!

#1520 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2006 - 04:19 PM

ЕДНО ГОЛЯМО ИЗВИНЕТЕ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ САМ ВИНОВЕН ИЛИ НЕ (bagira mitaksi agalina malkia)
а до malkia аз никога няма да го забравя защото тои е супер

#1521 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 16 April 2006 - 09:17 AM

Цитат

Хора,забелязвате ли че малкия ни е бая обиден,а покрай него и агалина,багира и митакси.Незнам кой и с какво ги е обидил(надявам се да не сам аз) , но предлагам да им се извиним,защото ние с вас (останалите) до никаде няма да я докараме.Хайде сега всеки да каже по едно ИЗВИНЯВАМ СЕ!!!
[SIZE=14][COLOR=green]Извинявам се!!

Не съм ви обидена- обичам ви.Аз не можах да хвана момента ,който е прелял търпението на Малкия и даже не разбрах повода за това.Но той си е взел решение.Въпреки искрите, които понякога прехвърчаха между него и мен, аз го харесвах и безкрайно съжалявам, че ни напусна.Без него тази тема няма да е същата....
А за разликите между пит и амстаф е писано много - просто си направи труда да прочетеш тази тема от началото и старата тема на АСТ- работна порода.Не ми се пише пак едно и също, извинявай.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#1522 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2006 - 11:02 AM

Цитат

Понеже по незнайно какви причини темата ми в раздела за амстаф не беше допусната - да питам тук - какви са външните разлики между питбула и амстафа? В общи линии - как на пръв поглед се познава, че едно куче е пит, а друго - стаф?

от началото на тази тема пише доста, предполагам и от началото на темата на амстаф - тази дето я заключиха също пише... просто го прочети b)
Поздрави

п.п. И аз много съжалявам, че малкиа вече го няма... някакси преди беше по различно... не знам просто няма да е същото. Пък и мисля, че той ще влиза и ще чете написаното.... аз нямам никаква връзка с него и не знам точно какво му е станало, може Вие да знаете....
Поздрави

Малкиа - никога няма да те забравим cheers

#1523 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2006 - 03:04 PM

Цитат

Цитат

Понеже по незнайно какви причини темата ми в раздела за амстаф не беше допусната - да питам тук - какви са външните разлики между питбула и амстафа? В общи линии - как на пръв поглед се познава, че едно куче е пит, а друго - стаф?

от началото на тази тема пише доста, предполагам и от началото на темата на амстаф - тази дето я заключиха също пише... просто го прочети b)
Поздрави

п.п. И аз много съжалявам, че малкиа вече го няма... някакси преди беше по различно... не знам просто няма да е същото. Пък и мисля, че той ще влиза и ще чете написаното.... аз нямам никаква връзка с него и не знам точно какво му е станало, може Вие да знаете....
Поздрави

Малкиа - никога няма да те забравим cheers

Да we тои завинаги ще ми остане в сьрцето,както сички вас(bagira,mitaksi,agalina и всички,които обмичат породата).Сега тая тема без него е много запустяла. Даже преди да си трьгне като прочетох сбогуването,неможах да спа щото ме беше хем яд че губим такав човек,хем че много го уважавах и ме беше страх да не сьм го обидил с нещо!В негова чест ще си сложа подпис с неговото име

пак кои знае ако се вьрне ще празнуваме BEER

#1524 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2006 - 06:22 PM

Айде бе,Малък, стегни се!!!Знам,че четеш.Ти си един от нас! worthy

Ама и на мене ми писна от глупости.
До direwolf, айде чети темите изцяло пък после питай.300 пъти сме говорили по твоя въпрос.

Сет е станал много хубав.На мене не ми изглежда малък, а нормален.Доколкото може да се прецени по снимките.Все пак е почти на 5 месеца, бебе си е.

П.С.И да се стягате ей! drink
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#1525 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2006 - 07:45 PM

Цитат

Сет е станал много хубав.На мене не ми изглежда малък, а нормален.Доколкото може да се прецени по снимките.Все пак е почти на 5 месеца, бебе си е.

От Името на Сет, Ти благодаря ! :) Макар и единствените думи които чух, бяха хубави ! Благодаря . Имам още нови снимки но ще отделя 5-6 по хубави и ще ви ги пусна ако ви интересуват !
Багира, ICQ-то ми се прецака и не мога да ти напиша, че онова дето на Сет му беше лошо, се оправи още на другия ден... някаква малка настинка за 1-2 дена.

А сега искам да питам нещо друго, когато Сет се наяде корема му се издува, след това като се изходи по всички видове нужди и корема му става така всякаш не съм го хранил от 5 дни... Някой ми казаха, че е нормално докато е бебе :)

П.П. Сложих името на малкиа в подписа си, защото го заслужава !!! Знам, че чете... но се съмнявам дали ще се върне... s)

#1526 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2006 - 07:55 PM

Цитат

Цитат

От Името на Сет, Ти благодаря ! :) Макар и единствените думи които чух, бяха хубави ! Благодаря . Имам още нови снимки но ще отделя 5-6 по хубави и ще ви ги пусна ако ви интересуват !
Багира, ICQ-то ми се прецака и не мога да ти напиша, че онова дето на Сет му беше лошо, се оправи още на другия ден... някаква малка настинка за 1-2 дена.

А сега искам да питам нещо друго, когато Сет се наяде корема му се издува, след това като се изходи по всички видове нужди и корема му става така всякаш не съм го хранил от 5 дни... Някой ми казаха, че е нормално докато е бебе :)

П.П. Сложих името на малкиа в подписа си, защото го заслужава !!! Знам, че чете... но се съмнявам дали ще се върне... s)

песа ти е страшен а за корема мисла че е нормално ама ти гледаи да не преяжда мн мн и го варди от превьртане на стомаха макар и да е редка при тези кучета(пит бул)

#1527 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2006 - 08:00 PM

Еми нормално е , да.Повечето бебета са така.Само внимавай да не преяжда много, че ще си създадете проблеми след това.По принцип в нормална форма, корема трябва да е хлътнал, а гръдния кош изпъкнал.
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#1528 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2006 - 08:27 PM

Благодаря за добрите думи ! Като ми остане време ще сложа и другите снимки, ако някой не иска да казва, а не после да ми каже кво ме интересува , за кво ми ги даваш и т..н :)

#1529 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2006 - 08:31 PM

Искаме ги разбира се bravoS .Едва ли има някой против dribble
User's Signature

#1530 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2006 - 09:38 PM

Качена снимка Качена снимка Качена снимка w) Качена снимка Качена снимка Качена снимка

Съжалявам ако някой се повтарят :)

Поздрави.

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема