Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#1531 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 April 2006 - 09:49 PM

Цитат

Еми нормално е , да.Повечето бебета са така.Само внимавай да не преяжда много, че ще си създадете проблеми след това.По принцип в нормална форма, корема трябва да е хлътнал, а гръдния кош изпъкнал.

Точно така мисля!
Exact, Сет изглежда много добре 1super

#1532 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2006 - 09:50 PM

Exact,да те питам-тъй като виждам че на първата снимка лаете l) ,често ли го прави.Защото моята Сара не млъква,а кучето на zai4e^bai4e в месеца един път лае(което е хубаво разбира се)
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#1533 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2006 - 10:24 PM

Това е малко гадно ако сметнете за необходимо го изтрийте
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#1534 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 16 April 2006 - 10:33 PM

Цитат

ако си мислиш, че ще чета 102 страници тема - ми няма да стане, не съм виновен, че форумът е организиран кофти.

иначе съм виновен за друго и си казах за кое... но то пак е от куци настройки...
ениуей.

bl) ЧЕТИ ,АКО ИСКАШ.ИНФОРМИРАЙ СЕ, АКО ИСКАШ.
А ФОРУМЪТ СИ Е ОРГАНИЗИРАН ПЕРФЕКТНО. ИМА И ТЪРСАЧКА.
НЕ ИСКАМ И НЕ МОГА ДА ВЛИЗАМ В БЕЗМИСЛЕНИ CПОРОВЕ- А ТОЗИ ОПРЕДЕЛЕНО Е ТАКЪВ.ТАКА ЧЕ- ПРАВИ СИ КАКВОТО ИСКАШ- ВАЖНОТО Е ДА НЕ СИ ПРЕЧИМ.

MALKIA,ЗНАМ ЧЕ СИ ГОРД И СИ ГО РЕШИЛ- НО САМО ПРОЧЕТИ ПОДПИСА НА EXACT!ТОВА Е БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО В ТОЗИ ФОРУМ!ТОВА Е ОГРОМНО УВАЖЕНИЕ.АЗ СЪМ ПОТРЕСЕНА!БРАВО НА ТЕБ EXACT! worthy
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#1535 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2006 - 11:04 PM

Незнам какво да направим за да си върнем MALKIA.Миля че без него няма да е същото.Незнам на кой се е ядосал,но само губим от това. (love) ВЪРНИ СЕ МОЛИМ ТЕ ouu
User's Signature

#1536 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2006 - 07:28 AM

*Карелка - Еми Сет лае да, не мога да кажа, че лае едва ли не нон стоп, но лае когато я по ядосан - също от скоро лае и по котки, което много ме учуди. Лае, когато се звъни на вратата... Не мога да кажа, че лае много...
-- И линка който си сложила... Какъв е този сайт, те това за фън ли го имат или какво... ? Ако питаш мен, по-добре го махни.
*Благодаря Агалина. d)
*Малкиа, знаем, че четеш това ! :) Знаеме и че си горд, за да се върнеш, след като си казал че се оттегляш! Имам идея, направи си нов ник и пиши с него b) l) ;) Е не е кой знае какво, но все пак ще помогне cheers cheers 1super cheers cheers

* Имам един въпрос: След като отрязах ушите на Сет, лявото му ухо се изправи като по учебник и нямаше никакви проблеми с него.... Но дясното му ухо в началото не се изправи, отидох в клиниката и те му сложиха някаква превръзка, която да държи ухото,но уви... Смениха му околу 5 превръзки и той ги сваляше не повече от 5 мин след като излезем от клиниката....(Иначе вътре - мирен b) )
След това лекарите ми казаха да го масажирам по ухото и ми дадоха инструкций как... Това и направих, обаче явно доста бавно дава резултат, тъй като все още не го е изправил напълно, понякога съвсем клепва, понякога се изправя като другото...

П.П. Дано не съм издразнил с невежестта си някого (това за ухото), но моля да ми се обясни...

Благодаря ВИ. Поздрави !

#1537 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2006 - 08:42 AM

Това трябва да питаш, някой който е купирал!
Явно хируга ти е бил слаб-месар неякакъв!
Някъде съм чел , че ако има проблем с купирано ухо се коригира с ново рязане.
Питах се защо ти трябваще това, но нищо...както си го харесваш повече!

#1538 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2006 - 10:38 AM

Цитат

-- И линка който си сложила... Какъв е този сайт, те това за фън ли го имат или какво... ? Ако питаш мен, по-добре го махни.

За съжаление го имат за смешно s) .Немога да го махна и да искам.
User's Signature

#1539 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 17 April 2006 - 10:50 AM

Цитат

Цитат

За съжаление го имат за смешно s) .Немога да го махна и да искам.

Помоли модератор.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1540 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 17 April 2006 - 04:36 PM

Да ви кажа някой ми каза -май това с Малкия е заради някаква караница в спец при КК но не разбрах точно.Така че може и да се върне пак при нас (love)
Еxact, ще се оправи ухото масажирай го.Казвахме ти да не ги купираш ама ти...Иначе кутрето е станало много готино!

И МНОГО ВИ МОЛЯІ СПРЕТЕ С ТЕЗИ "NONE" - СТАНА ЗАРАЗНО ПЪК И СЛЕД МАЛКИЯ ВЕЧЕ НЕ Е ОРИГИНАЛНО!
User's Signature

#1541 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 17 April 2006 - 04:38 PM

Цитат

Моля ,модератор ,махнете това безумно нещо .
User's Signature

#1542 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2006 - 05:02 PM

А аз го питах за торнадо дали е тои понеже мислех че е бял и тои каза Сбогом и може и аз да сьм виновен и ако сьм аз сьм готов да напусна форома

#1543 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 17 April 2006 - 05:43 PM

Цитат

А аз го питах за торнадо дали е тои понеже мислех че е бял и тои каза Сбогом и може и аз да сьм виновен и ако сьм аз сьм готов да напусна форома

Не си ти виновен!Не се обвинявай.Било е друго.
User's Signature

#1544 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 17 April 2006 - 05:47 PM

И имаш такъв подпис и ти- гордея се с вас!Чудесен пример сте за приятелство- всички вие!Дано Малкия го прочете!
User's Signature

#1545 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2006 - 07:45 PM

Мислете ме за какъв ли не, но мнението ми че ми харесва повече с купирани уши - кучето е по красиво, си го запазвам ! Наистина съжалявам, че така стана с ухото и ходих пак до ветелинаря и той каза ако трябва да го масажирам по често... но да си призная не съм много постоянен в масажирането, вече ще го правя по график... Обвинявайте ме както искате, обаче така ми харесва повече... Въпрос на лично мнение... Иначе за малкиа, интересно ми е да разбера какво е станало и защо загубихме човек като него ! (love) (love) (love)

...

По детски да се изразя... ИСКАМ ВСИЧКО ДА Е КАКТО ПРЕДИ, ИЛИ КОГАТО АЗ СЕ ПОЯВИХ ...

....поздрави.

#1546 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 17 April 2006 - 07:53 PM

Цитат

Мислете ме за какъв ли не, но мнението ми че ми харесва повече с купирани уши - кучето е по красиво, си го запазвам ! Наистина съжалявам, че така стана с ухото и ходих пак до ветелинаря и той каза ако трябва да го масажирам по често... но да си призная не съм много постоянен в масажирането, вече ще го правя по график... Обвинявайте ме както искате, обаче така ми харесва повече... Въпрос на лично мнение... Иначе за малкиа, интересно ми е да разбера какво е станало и защо загубихме човек като него ! (love) (love) (love)

...

По детски да се изразя... ИСКАМ ВСИЧКО ДА Е КАКТО ПРЕДИ, ИЛИ КОГАТО АЗ СЕ ПОЯВИХ ...

....поздрави.

Никой не те обвинява-нито за ушички нито за друго.р w)
User's Signature

#1547 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2006 - 08:16 PM

Хора искам да ви питам... На колко месеца трябва да стане кучето за да се слага наморник ... Гледах предишните мнения за наморници... От кога започват да им се слагат наморници...

Поздрави...

#1548 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2006 - 08:18 PM

еми зависи попринцип сьм чел че на около 8 месеца но зависи ако ти кажа че сьм сигурен за тва че AGALINA KARELKA b)

#1549 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2006 - 08:29 PM

Като чух, че може би е станало нещо в форума на КК, се поогледах и вижте какво намерих...

Цитат

Обръщам се към всички.Това е подфорума за КК следователно тук трябва да се говори за КК.Престанете с гадните си напатки!Престанете с гадните си интриги!Който иска да говори и да обсъжда КК нека да пише тук!Който не иска да си пише където иска но не и тук.Престанете бе!Писна ми всеки ден да чета едни и същи спорове от едни и същи хора.Писна ми бе.Не ви ли е срам?Престанете!

Съобщението е от 12 април... На коя дата малкиа си тръгна официално ?

#1550 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2006 - 08:31 PM

Сега видях, че си е тръгнал на 13ти... Може би това е била една от причините...

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни