Публикувано: 17 April 2006 - 07:28 AM
*Карелка - Еми Сет лае да, не мога да кажа, че лае едва ли не нон стоп, но лае когато я по ядосан - също от скоро лае и по котки, което много ме учуди. Лае, когато се звъни на вратата... Не мога да кажа, че лае много...
-- И линка който си сложила... Какъв е този сайт, те това за фън ли го имат или какво... ? Ако питаш мен, по-добре го махни.
*Благодаря Агалина. d)
*Малкиа, знаем, че четеш това ! :) Знаеме и че си горд, за да се върнеш, след като си казал че се оттегляш! Имам идея, направи си нов ник и пиши с него b) l) ;) Е не е кой знае какво, но все пак ще помогне cheers cheers 1super cheers cheers
* Имам един въпрос: След като отрязах ушите на Сет, лявото му ухо се изправи като по учебник и нямаше никакви проблеми с него.... Но дясното му ухо в началото не се изправи, отидох в клиниката и те му сложиха някаква превръзка, която да държи ухото,но уви... Смениха му околу 5 превръзки и той ги сваляше не повече от 5 мин след като излезем от клиниката....(Иначе вътре - мирен b) )
След това лекарите ми казаха да го масажирам по ухото и ми дадоха инструкций как... Това и направих, обаче явно доста бавно дава резултат, тъй като все още не го е изправил напълно, понякога съвсем клепва, понякога се изправя като другото...
П.П. Дано не съм издразнил с невежестта си някого (това за ухото), но моля да ми се обясни...
Благодаря ВИ. Поздрави !