Американски питбул териер
Публикувано: 13 April 2006 - 01:00 PM

Публикувано: 13 April 2006 - 02:20 PM
Цитат
да уе тва е отвратитерно да се бият с часове за пари а после кучето да си мре от болки ама нали тлябва да има пари !?!?!?! тия кат тоя заслужават разстрел или да висат по затворите
Публикувано: 13 April 2006 - 02:38 PM

Публикувано: 13 April 2006 - 06:54 PM
Цитат
Цитат
начи Торнадо не ли е бяло куче шото ас го видях в саита но Ричард Стратьн и в 1 книга сьщо е бял само питам случаино да си сгрешил
поздрави
За какво да се сърдя споко.Двойния гранд шампион Торнадо е тоя дето съм пуснал аз.За да бъдем още по точни тоя Торнадо дето аз съм пуснал е на Кен Алън.Не знам кой бърка но това куче което аз съм публикувал също се казва Торнадо.Виж твойто куче на кого е т.е кой му е собственика.Може от тук да идва обърквацията.
поздрави
http://www.richardfs....com/photo1.htm там наи отдолу ще видиш 1 куче бяло и ще прочетеш
а иначе запознат ли си сьс саита
Публикувано: 13 April 2006 - 09:34 PM
Цитат
worthy
Малеее ,какво става тук, бе ?
Я малко уважение към Малкия ,ако може!!!Нещо много станаха обвинителите...
Вземете се стегнете и четете - правилата на форума ,писанията на хората и изводите !
Аре със здраве. oo
п.п.МОЛЯ ТЕ - ЗАЩО ИМ СЕ ВПЕЧАТЛЯВАШ ЧАК ТОЛКОВА!ТУК ПИШЕМ ЗАРАДИ ТЯХ- ИНАЧЕ МОЖЕМ ДА СИ ГОВОРИМ НА ЛИЧНИ ИЛИ ПО ТЕЛ- С ТЕБ ,БАГИРСКАТА И МИТАКСИ. w)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 13 April 2006 - 09:59 PM
Цитат
worthy
Ей я не предавай отбора,без теб сме за никаде !!!!!!!!!!!!! oo

Публикувано: 13 April 2006 - 10:02 PM
Цитат
Цитат
Цитат
начи Торнадо не ли е бяло куче шото ас го видях в саита но Ричард Стратьн и в 1 книга сьщо е бял само питам случаино да си сгрешил
поздрави
За какво да се сърдя споко.Двойния гранд шампион Торнадо е тоя дето съм пуснал аз.За да бъдем още по точни тоя Торнадо дето аз съм пуснал е на Кен Алън.Не знам кой бърка но това куче което аз съм публикувал също се казва Торнадо.Виж твойто куче на кого е т.е кой му е собственика.Може от тук да идва обърквацията.
поздрави
http://www.richardfs....com/photo1.htm там наи отдолу ще видиш 1 куче бяло и ще прочетеш
а иначе запознат ли си сьс саита
Кучето не е бяло bl) .

Публикувано: 14 April 2006 - 08:42 AM

Ето ви последните снимки на Сет, които имам, цукнете върху снимката, за да се оголеми :). Как сте вие иначе ? ... Какво си правите, скоро не съм влизал и до сега четох новото :)))))). Малкиа, какво става ? Защо така... Надявам се скоро да се върнеш и съм сигурен че ще четеш форума макар и да не пишеш :))
Поздрави.
Публикувано: 14 April 2006 - 11:33 AM

Публикувано: 14 April 2006 - 08:13 PM
Цитат
Еми на 4 месеца е скоро прави 5 месеца, няма как да не изгежда малък... за ушиоте... той имаше проблем с ендото от ушите - не искаше да го изправи, но сега е добре :)
Публикувано: 15 April 2006 - 09:39 AM
[SIZE=14][COLOR=green]Извинявам се!!

Публикувано: 15 April 2006 - 12:30 PM
malkiа, реши да си тръгне сам и не ми давал обяснения на мен.
Аз съжалявам за това му решение, темата загуби един истински кучкар, човек, който знаеше за кучеата и беше поелезен.
Само едно не ми харесва изтритите мнения, но негова воля!