Американски питбул териер
Публикувано: 20 April 2006 - 11:07 PM
Цитат
най-смелото същество и толкова сърцато...лигаво, та лигаво....но в един момент нещата се преобръщат на 180 градуса..и виждаш как се изпъва-струна..но това едва ли мога да опиша точно аз...трябва да имаш едно такова и тогава подписа ми влиза в кръвта и в съзнанието завинги..
п.п. agalina-макр и с приличе английски н разбрах в подпис ти думичката "Dod"
позрави!
Публикувано: 21 April 2006 - 01:17 PM
Просто не е истина как без да се познаваме станахме истински приятели, и как само с думи разбираме мислите си взаимно!Супер сте!
П.С. Това е благодарение на най-невероятното същество-АПБТ w)

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 21 April 2006 - 01:29 PM
w
п.п.Май не са 2-3ма.Първо Митака - един невероятно лоялен мъж и страхотен приятел, с който мога да споделя всичко; Александър Илиев ,който за мен е специален и е толкова близо до душичката ми ; както и Малкия - истински кучкар с добро сърце и опит, който другите нямаме ; както и Гергана - извънредно сериозно момиче и питмен отвсъкъде ; Крис - още я обичам ;Надето-най слънчевото същество ; Инсулт- удоволствието да я чета ; много ме кефят и новото попълнение- Карелка ,Екзакт и АПБТ. А и Светла - но тя си огрява навсякъде ,щото е такава по природа- добра, разумна и страхотна w) w) w)
Сори за офа.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 21 April 2006 - 03:28 PM
Цитат
w
п.п.Май не са 2-3ма.Първо Митака - един невероятно лоялен мъж и страхотен приятел, с който мога да споделя всичко; Александър Илиев ,който за мен е специален и е толкова близо до душичката ми ; както и Малкия - истински кучкар с добро сърце и опит, който другите нямаме ; както и Гергана - извънредно сериозно момиче и питмен отвсъкъде ; Крис - още я обичам ;Надето-най слънчевото същество ; Инсулт- удоволствието да я чета ; много ме кефят и новото попълнение- Карелка ,Екзакт и АПБТ. А и Светла - но тя си огрява навсякъде ,щото е такава по природа- добра, разумна и страхотна w) w) w)
Сори за офа.
Много се радвам че ме чувствате като приятел това е чест за мене наистина всички сте супер.Много сьм трогнат от думите ти agalina worthy
Agalina искам да те питам защото твоито куче е починало до колкото сьм чел s) вьпросьт ми е защо не си земеш ново куче (извинявам се ако ти е станало мьчно или по някакав начин сьм те убидил)
и пак worthy
поздрави
Публикувано: 21 April 2006 - 04:36 PM
Гранд Шамп Бък РОМ и Гранд Шамп Йелоул РОМ
Хора нямате си на идея как ме радвате с някой думи просто се радвам наистина много.
Багира не че е толкова трудно да се постигне тоя ефект но просто се иска ЧОВЕЧНОСТ!
Един питбул ако не е упорит то едва ли той е истенския пит:).Трудни кучета r)
Apbt понякога дадено куче не може да се замени с друго.Повярвай ми знам го от опит.
Агалина благодаря за милите думи още веднъж!
поздрави
worthy

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.
Публикувано: 21 April 2006 - 06:05 PM
Цитат
Наистина съм трогнат, че все пак някой тук ме приема за приятел !!! BEER cheers BEER Понякога се замислям, колко малко му трябва на човек, за да се зарадва, за да е щастлив ! Просто страшно много се радвам, че намерих този форум за най-прекрасната порода на света... породата, която не може да се опише с думи... породата, която могат да разберат само хора които са се докоснали до нея, дори и за миг!!!
Публикувано: 21 April 2006 - 10:04 PM
При индивидуалното класиране на 1-во място е 1-Ivan Balabanov with Qenny ot Vitosha 98-98-97=293 (AWMA) .
Но в битката на породите можете ли да ПОЗНАЕТЕ кои породи са на 1-во ,2-ро и 3-то място.
На 1-во място са немските овчарки
2-малиноа
на 3-то място са......американ пит бул териер.
кои би си представил че пита ще бъде на 3-то място по работа/порода която е създадена за друго/
В отбора на Американски пит бул териер участват и американски стафове.
Ако така се работи след десет години ,ще има и работни линии в тези породи и може би резултата ще бъде oще по-добър.
http://amstaf.hit.bg
Публикувано: 21 April 2006 - 10:28 PM
Браво на Балабанов и ....на нашите кучета!!!
Моля те- дай повече инфо- линк или снимки.
п.п.Толкова ми е кеф ,че пак си влязал в темата.Че ми писна да си говорим със себе си- като в онзи виц...
п.п.п.Малък-благодаря, че отговори прекрасно вместо мен!Знаеш, че тъпата фраза ,че няма незаменими хора ( кучета ) е измислица...

Публикувано: 22 April 2006 - 08:45 AM
За едно нещо смея да не съм съгласен с Илиев.За какви линии работни ми говориш?Всеки един питбул няма значение дали е АДБА или да е от някоя друга федерация един чистокръвен питбул винаги се бори за победа.Това е присъщо на чистокръвните кучета.Няма значение за какво или къде излиза той излиза за да е първи за да победи.Не виждам никакви формирвания на работни линии защото всяко едно куче от породата питбул има желанието има сърцето за да е на върха.Не смятам че въобще тия линии ще се формират.Не знам как да го обесня но просто е присъщо на един пит да има желанието за победа той е така устроен че може борбата да е не значителна но той се бори с всичка сила и се бори за да е първи.
поздрави

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.
Публикувано: 22 April 2006 - 09:09 AM
Поздрави.
п.п.Да ви поздравя всички- тази тема е с най- голям брой посещения при Породи! super best

Публикувано: 22 April 2006 - 10:19 AM
Преди всикчо искам да ви кажа, че съм много радостен , че ви иам вас!. Без всички вас тази тема няикога нямаше да бъде същата...това е едно доказателство за това как прекасните ни породи сприятеляват, каквото и да кажа ще е малко след вашите думи...I love you all!!!
Вие сте супер!Много се разчувстах!
Радвам се , че всички сме тук заедно!
А и новината дошла в навечрието на един от най-светлите празници е супер!
Хората доказват, че нашите породи са номер едно! Браво!
Публикувано: 22 April 2006 - 10:25 AM
Първо за Балабанов и после за нашата порода!
Агалина е права за това,че при АСТ се гледа повече, да не кажа само екстериор.Знаем висчки,че едно куче добре изглейдащо може да не развива почти никакви работни качества,особено ако не е тренирано.
А иначе няма спор и АСТ и АПБТ винаги са на 1во място по сърце и по готовност за битка, съответно за победа.
Но. както са развивани линии на известни бойни кучета, засилвала се е тяхната кръв,така трябва да стане и с работните кучета.

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 22 April 2006 - 07:53 PM
Цитат
worthy Мисля че сме едно доста добро попълнение бъдещи заклети кучкари r)

Публикувано: 24 April 2006 - 10:26 PM
Прикачени файлове
-
40spic.jpg (35K)
Брой сваляния: 52
Публикувано: 24 April 2006 - 10:27 PM
Прикачени файлове
-
797RetroLoveMonster_RetroPe.jpg (21.86K)
Брой сваляния: 52