Американски питбул териер
Публикувано: 28 April 2006 - 02:44 PM
Цитат
И както си се ровех из форума на дата вижте на какво попаднах... просто НК
http://forums.data.b...der=asc&start=0
Темата е 4 страници и си заслужава да се прочете, просто...
fow fow fow oleeee worthy
http://forums.data.b...der=asc&start=0
Темата е 4 страници и си заслужава да се прочете, просто...
fow fow fow oleeee worthy
Маини ги тия разбирачи бултериер го наричат пит бул териер ХА n)
Бултериера нападал стопаните си дам...за тва го наричат белия кавалер n)
Пит бул е грозно куче и слабо ХА злета и наи смешното твьрдение е че е лош срещу хора НО какьвто е стопанина такова е кучето...Наи ме издразни начина по които тия кучкари говорят за гореспоменатите кучета
Доберман полудавап хах да...за това е толкова оценено и разпространено куче
Exact нали се сешташ.....кучкари профисионални е заради такива кучкари породата е такава
bushkata кво се занимаваш тия са некви комплексари яд ги е че немогат да се справат с такива СЕРИОЗНИ кучета.Дала си линк да доидат да си поговорат сьс всички нас ти си 1 на милиони в тоя форум не се мьчи МОЛЯТЕ (както и сички от тази тема които са регнати там)тия са болни глави пак и колкото и да им говориш няма да те разберат
И аз не харесвам НОК или Бултериер ама кво до влеза в темите и да ги обиждамм и да се права на разбирач като ония тапаци и да давам некви апсурдни примери хах..еи сега
Коментара е изцяло ваш аз ОТНОВО нямам думи
Публикувано: 28 April 2006 - 07:57 PM
Публикувано: 28 April 2006 - 08:05 PM
Цитат
Това наистина е чудесно дано да са сериозни тези хора!И дано да не го използва в борби че е меко казано неразумно.....
Публикувано: 28 April 2006 - 09:43 PM
Цитат
Кучето не се дава на хора от онзи форум!Край!
То е в къщи и ще го дам само на сериозни хора! a)
Абсолютно те подкрепям, иначе бях направил обяви за кучето, ти сега бързаш ли да го дадеш на някого или искаш да го гледаш докато се оправи ? Иначе имам един приятел с двор...преди време родителите му търсиха куче - пазач... поради малко проблеми не си взеха и явно го оставиха за по натам, мога да му звъна да го питам как вървят нещата... човека не е много вещ, не е гледал куче до сега, но определено е сериозен и мисля, че ще се справи. Ако имаш някакви нови снимки - давай !!! d) И да се оправя по - бързо ;) d)
Публикувано: 28 April 2006 - 09:59 PM
Цитат
Кучето не се дава на хора от онзи форум!Край!
приципно си права, но ....все пак там може и да има хора...верно че е малко вероятно....
а бе , не днеска много хора исках да го взимат ама никой накрая...
а бето ако някой го иска сериозно ше се разбере...бати
Публикувано: 29 April 2006 - 06:58 PM
Междо другото как да ги обедиш тия хора че 1 пит бул от добра линия и в рьцете на профисионалист което и дее куче да му пуснеш тои ще го бие как да им обясниш че в Америка АПБТ и АСТ се използва за Пет Терапия а и в някои страни полицаите са с пит були просто чета и се разочаровам много как има такива хора наистина много жалко
agalina какво стана с ония сладур оправа ли се ? w)
agalina какво стана с ония сладур оправа ли се ? w)
Публикувано: 29 April 2006 - 08:09 PM
агалина беше голем адвокат във форума на кк оти не вземе6 да им налееш акъл на съфеновете от дата бг
питбула е умно ку4е казват ама собствениците им пове4ето са леики не мисли6 ли

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 29 April 2006 - 09:45 PM
Цитат
агалина беше голем адвокат във форума на кк оти не вземе6 да им налееш акъл на съфеновете от дата бг
МИСЛЯ ПЕТКОООО, ЧЕ МАЙ СИ ЗА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ... dribble
И НЕЩО НЕМАМ НЕРВИ ДА СЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ТВОИТЕ МЕРАЦИ.....
a) a) a)
ТУКА СМЕ ЛЕЙКИ И НЕМАМЕ ОВЦИ...

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 29 April 2006 - 11:34 PM
Аз сега сам малко болна и не влизам изобщо.Сега видях за пита който се нуждае от спешна помощ.Наистина кучето не е за някой от другия форум.Дано се намерят добри хора да го приютят и най-вече да не го застрелят(незнам защо трябва да се стига до крайности)