Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#1631 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 April 2006 - 11:40 PM

bravoS
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#1632 Потребителят е офлайн   mucinka Икона

Публикувано: 30 April 2006 - 07:03 PM

]здравейте,имам бебе на 2 месеца и една прекрасна питбулка но от както се роди бебо тя стана много страна реагира много лошо на другото ни дете което е на 8 години недава да я гали дайте идея какво и става хич неискам да я махам но ако...... sad.gif

#1633 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2006 - 07:22 PM

агалина, казвай!Рядко пиша, че нямам грам време.Разказвай за тоя пит.
Обаче не съм чула за липсващо куче от МЛадост.Ама то едно ли е bl)
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#1634 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2006 - 07:39 PM

Цитат

Цитат

агалина беше голем адвокат във форума на кк оти не вземе6 да им налееш акъл на съфеновете от дата бг
питбула е умно ку4е казват ама собствениците им пове4ето са леики не мисли6 ли

МИСЛЯ ПЕТКОООО, ЧЕ МАЙ СИ ЗА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ... dribble
И НЕЩО НЕМАМ НЕРВИ ДА СЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ТВОИТЕ МЕРАЦИ.....
a) a) a)
ТУКА СМЕ ЛЕЙКИ И НЕМАМЕ ОВЦИ...

ааааа ....тука не сте и ако ниакои от форума може да се обиди това си ти ..........
не исках да обиждам и теб но както се вика измиташ си двора и тогава приказваш за комшията между другото тук маи сте единствените собственици на питоподобни дето съм виждал да не приказват за бои и глупости за ку4етата си ,но една пти4ка пролет не прави нали
успех.....увавам ку4етата сус дух а питовете са такива
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#1635 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 30 April 2006 - 07:50 PM

Цитат

между другото тук маи сте единствените собственици на питоподобни дето съм виждал да не приказват за бои и глупости за ку4етата си ,
Това вече е комплимент и се радвам, че е така!
но една пти4ка пролет не прави нали
Но всяко нещо има начало, нали?

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1636 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2006 - 08:03 PM

petko до колкото разбирам от това което си писал ти се заяждаш и обиждаш агалина?Така обиждаш мен и ВСИЧКИ които я УВАЖАВАМЕ ПОВЯРВАИ МИ НЕ СМЕ МАЛКО.А що се касае за породата пит бул ....

#1637 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 May 2006 - 12:46 PM

petko, по-полека го давай. Смегчи тона, за да не си изкараш второ предупреждение.
Благодаря за съдействието.
User's Signature

Качена снимка

#1638 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2006 - 01:19 PM

Цитат

petko до колкото разбирам от това което си писал ти се заяждаш и обиждаш агалина?Така обиждаш мен и ВСИЧКИ които я УВАЖАВАМЕ ПОВЯРВАИ МИ НЕ СМЕ МАЛКО.А що се касае за породата пит бул ....

не не разбираш,но поне про4ети втория ми пост ако не си разбрал първия......и това не е на4ина да покажеш уважение кум ниакои 4овек ,това бе направила и тя .

на тона ми инсулт не знам какво му е ,4естно,маи мен ме нарекоха ов4ар(демек простак),но не 4акам извинения маи си е помислила 4е и викам леика ......ше ми докараш удар с тези инсулти b)
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#1639 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2006 - 01:48 PM

А аз мисля че трабва да си говорим за породата АПБТ ни да се обиждаме затова КРАИ с разправиите!

#1640 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2006 - 02:55 PM

Цитат

А аз мисля че трабва да си говорим за породата АПБТ ни да се обиждаме затова КРАИ с разправиите!

Аз пък си мислиа 4е няма разправия.Това което написах можеше и да се разбере по друг на4ин например да се обиасни на хората от онзи форум 4е не такова триабва да е отношението към питбула -4е то не е тъпо ку4е родено да убива други(даже сте се опитали да го направите но маи сте се отказали),но гузен негонен бяга .Последва пост с огромни букви(крещи сигурно"ПЕТКООО"),и към мода да се намеси,тои пък от своиа страна взе да съди за думите ми по реакцията на останалите у4астници във форума а не по тиах самите след това се по4на една верижна реакциа и кои крив аз ,ми добре .

Какво не ви хареса бе хора кажете и ще ви се извиня ако сметна 4е е нужно?
User's Signature

#1641 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2006 - 06:42 PM

Виж, просто това което пишеш не е за тук.направи си тема за това,което те вълнува и тва е.
Тука говориме за порода, не за някакви лични отношения,мнения и т.н.
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#1642 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 May 2006 - 06:46 PM

Цитат

Какво не ви хареса бе хора кажете и ще ви се извиня ако сметна 4е е нужно?
petko, не мисля, че има проблем, но той може да се създаде ако продължавате тази дискусия за това кой какво казал. Помолих те да смегчиш тона не защото си казал нещо обидно на някого, а защото хората така възприемат написаното от теб.
Иначе казано - давай по същество - тук темата е за питовете. r)
User's Signature

Качена снимка

#1643 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 May 2006 - 07:31 PM

Цитат

агалина беше голем адвокат във форума на кк оти не вземе6 да им налееш акъл на съфеновете от дата бг
питбула е умно ку4е казват ама собствениците им пове4ето са леики не мисли6 ли

Ако имаш някъкъв проблем и той е свързан по безумен начин с мен - пиши ми ЛС.
Не мога да проумея нахалството ти:
- за "адвокатстването" ми - един път съм писала в КК и то защото прочетох отвратителни думи там за Iliev,още повече, че бяха недобронамерено преиначени негови писания- Iliev е от Глутницата и ние го уважаваме- но дори и да
не беше той ,а друг - пак беше грозно и пак щях да опитам да кажа истината!
-"оти не вземеш да налееш акъл на съфеновете от дата..."- да пиша за Кучетата на живота ми навсъкъде, където някой простак ги препикае?
-""повечето им собственици са лейки не мислиш ли "- мисля, петкооо ,мисля да си идеш там ,откъдето си и да не ни занимаваш със себе си и мераците си.
Та пита ме - отговорих ти.Не желая повече да се занимаваш с мен или приятелите ми!Както и хората който четат тук.
Извинявам се на всички.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#1644 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 May 2006 - 07:46 PM

Цитат

Обаче не съм чула за липсващо куче от МЛадост.Ама то едно ли е bl)

Помниш ли пита с проблемите със задницата - бездомен, в Младост, май жълт ...В къщи сега има такъв и е от място близо до онова.Та дали можем да разберем нещо повече за него - поне откога е така и защо, както е дали е изхвърлен или каквото и да е за него.Виж го в Без дом.
Много ми е трудно, защото кучето е много готино и започва да се превързва, знаеш ги - не мога да го задържа завинаги, а и не мога да го дам на някой ей така - кучо трябва да се лекува, а и е особен - трябва му опитен човек .
User's Signature

#1645 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2006 - 07:55 PM

Цитат

Цитат

Обаче не съм чула  за липсващо куче от МЛадост.Ама то едно ли е bl)

Помниш ли пита с проблемите със задницата - бездомен, в Младост, май жълт ...В къщи сега има такъв и е от място близо до онова.Та дали можем да разберем нещо повече за него - поне откога е така и защо, както е дали е изхвърлен или каквото и да е за него.Виж го в Без дом.
Много ми е трудно, защото кучето е много готино и започва да се превързва, знаеш ги - не мога да го задържа завинаги, а и не мога да го дам на някой ей така - кучо трябва да се лекува, а и е особен - трябва му опитен човек .

а не мислиш ли че идеалния човек за него си самата ти l)
аиде поздрави b)

#1646 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2006 - 08:08 PM

Охх, казал съм на страшно много да се търси СЕРИОЗЕН стопанин за кучето... имаше предложение от дете на 9 години искало куче, но очтиво му отказах и го посъветвах да се ориентира към друга порода... не знам дали сам сгрешил с това мое изказване, но... Агалина наистина ако го задържиш още малко и двамата ще се привържете един към друг... Правя всичко възможно, но за сега без резултат...

Ааа и да не забравя... братовчед ми го искаше също, но той е последния човек на когото бих дал куче... той наистина разбира от кучета, и спецялно от питове и питободобни, обаче борбите го влекат прекалено много....

Дано се намери някой свестен и отговорен човек да го вземе... (love)

#1647 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 May 2006 - 09:14 PM

Apbt, не мога да го задържа.Напоследък през къщи минаха великолепни кучета - всяко едно от бих си оставила и щеше да е ми е близко- и Доги ,великолепния немски дог, намерен на улицата, който се оказа с чудесно родословие и стана красив, смел и величествен (беше скелет ,скапан, болен и бит) и Зита- моята любима приятелка ,синята пит, която знаете ,много величествена и хард кучка и сега този Зоро- който безумно иска да има своят човек ,живял на улицата и там бит и малтретиран, защото бил "гаден питбул" и затова сега е мнителен към хора ,но вече ме прегръща и се хили като му говорим...Просто сърцето ми е заето.От един приятел ,когото го няма - най- смелото същество на света ,най- обичащото ,най- чуствителното , Mоят Герой- и не мога ,не мога да дам на другиго любовтта, която заслужава...Още ми е рано.Може би някога и ако.... мога ...ще приема друго куче -не знам...Казвам това, за да съм честна с вас .

п.п.Не съм чела по- мило нещо от това ,което си писал - че ако обиждат мен обиждат и теб, наистина...
User's Signature

#1648 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2006 - 09:28 PM

аб е стига де n)

#1649 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2006 - 09:30 PM

niamam kirilica
agalina problemi imam no sa si li4no moia grija

-""повечето им собственици са лейки не мислиш ли "- мисля, петкооо ,мисля да си идеш там ,откъдето си и да не ни занимаваш със себе си и мераците си.
Та пита ме - отговорих ти.Не желая повече да се занимаваш с мен или приятелите ми!Както и хората който четат тук.

ne si me kanila 4e da me izprashtash kakvi meraci imam da sum ti kazval ne si spomniam,ni6t0 ne sym te pital po skoro ti dadoh tema za razmisyl,otgovaria6 mi kakwo?
za tva 4e kazah 4e powe4eto im sobstwenici sa leiki produljawam da go tvurdia mislia daje 4e i ti si go znae6 no v momenta si afektirana i ne bi mogla da mi otgovorish za nishto konkretno
a koito ne e syglasen s tova ili se samozalugva ili jivee v saksiq pitbula ima problem i to ne sus sebe si a sus tezi koito go otglejdat imeno te mu suzdavat loshoto ime
pitaite edno hlape na ulicata kvo e tva.....i she si otgovorite na mnogo vuprosi
User's Signature

#1650 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 May 2006 - 09:34 PM

Престани да досаждаш.Имаме си друг разговор.Ако толкова ти е важно- имам ЛС-
User's Signature

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 81
  • 82