Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#1651 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 May 2006 - 09:38 PM

Цитат

niamam kirilica
agalina problemi imam no sa si li4no moia grija

-""повечето им собственици са лейки не мислиш ли "- мисля, петкооо ,мисля да си идеш там ,откъдето си и да не ни занимаваш със себе си и мераците си.
Та пита ме - отговорих ти.Не желая повече да се занимаваш с мен или приятелите ми!Както и хората който четат тук.

ne si me kanila 4e da me izprashtash kakvi meraci imam da sum ti kazval ne si spomniam,ni6t0 ne sym te pital po skoro ti dadoh tema za razmisyl,otgovaria6 mi kakwo?
za tva 4e kazah 4e powe4eto im sobstwenici sa leiki produljawam da go tvurdia mislia daje 4e i ti si go znae6 no v momenta si afektirana i ne bi mogla da mi otgovorish za nishto konkretno
a koito ne e syglasen s tova ili se samozalugva ili jivee v saksiq pitbula ima problem i to ne sus sebe si a sus tezi koito go otglejdat imeno te mu suzdavat loshoto ime
pitaite edno hlape na ulicata kvo e tva.....i she si otgovorite na mnogo vuprosi

petko, ай спри се вече., ако нямаш нещо по темата и ако се обиждаш на овчар-зле.
Ако имаш нещо по породата давай смело...ако ли не чЕти..
хлапетап-тинтири минтири..не ми се обясянва как по-големи бая от мен /аз отдавна не съм тиийн/ оня ден искаха да "Ми късат главта" заради куче...бе, не ми се говори сега тук...не виждам нищо смислено и образователно...ние сме временно..питободните ще ги има и след нас....
обичам ви всички

#1652 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2006 - 09:49 PM

поздрав

Прикачени файлове

• Прикачен файл  foto10.jpg (26.01K)
    Брой сваляния: 50

#1653 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 May 2006 - 10:21 PM

Поздрав

Прикачени файлове

User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#1654 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 01 May 2006 - 10:29 PM

;) My Webpage
Качена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1655 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 12:03 PM

наистина от Sorry again снимките са прекрасни

#1656 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 May 2006 - 02:15 PM

Да ви кажа- чета темите и ... oleeee oleeee oleeee - някакви хора писали колко било важно да се докаже кучето сборвайки се със себеподобно, за да проличало колко било борбено и как това значело ,че ще може да даде отпор на - ох , извинете - мечки и вълци ouu ouu ouu .Направо можеш да се гътнеш от кинология и или животновъдия.За тия е - добре и нормално ,от борбите между кучета се прави градацията- мечки, вълци и може би ... динозаври.
При тези хора това е нормално.Но някой от тези хора пишат ,че Питовете са тъпи кучета ,а собствениците им са - к`во беше ...Нищо, че ние тук се скъсваме да пишем, че борбите са извратеност и трябва наказателна отговорност за такива собственици...И че вече е 21-ви век, ако някои не са забелязали....И че съвременната постановка за отношението човек/ куче е по- различна.
Интересно ми е защо във форума се търпят разяснения и съвети за боеве между кучета, независимо от измислените цели и най- много се изумявам защо Питмените трябва да живееят винаги с вината ,че отглеждат куче с гени на боец ,да пропагандират против боевете и си скъсват ....да не изпуснат и думичка в посока на способностите на кучетата ни....И пак и винаги да са обвиняемите - с тъпи кучета безотговолни стопани ,обадете в полицията, не на породната забрана ,забранете смъртта...а другите да бъдат толерирани ,и нещата игнорирани...А да- щото те ги ТЕСТВАЛИ....чрез борби със себеподобни - забранени от Закона в Бъргария и недопустими, според прозаичните кучкарски и просто човешки правила- Там можеее ,те са другииии ouu ouu ouu
Писах за това- дано сте разбрали.Малкия- бях се затъжила за теб ,братко.
User's Signature

#1657 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 02:25 PM

Цитат

Да ви кажа- чета темите и ... oleeee oleeee oleeee - някакви хора писали колко било важно да се докаже кучето сборвайки се със себеподобно, за да проличало колко било борбено и как това значело ,че ще може да даде отпор на - ох , извинете - мечки и вълци ouu ouu ouu .Направо можеш да се гътнеш от кинология и или животновъдия.За тия е - добре и нормално ,от борбите между кучета се прави градацията- мечки, вълци и може би ... динозаври.
При тези хора това е нормално.Но някой от тези хора пишат ,че Питовете са тъпи кучета ,а собствениците им са - к`во беше ...Нищо, че ние тук се скъсваме да пишем, че борбите са извратеност и трябва наказателна отговорност за такива собственици...И че вече е 21-ви век, ако някои не са забелязали....И че съвременната постановка за отношението човек/ куче е по- различна.
Интересно ми е защо във форума се търпят разяснения и съвети за боеве между кучета, независимо от измислените цели и най- много се изумявам защо Питмените трябва да живееят винаги с вината ,че отглеждат куче с гени на боец ,да пропагандират против боевете и си скъсват ....да не изпуснат и думичка в посока на способностите на кучетата ни....И пак и винаги да са обвиняемите - с тъпи кучета безотговолни стопани ,обадете в полицията, не на породната забрана ,забранете смъртта...а другите да бъдат толерирани ,и нещата игнорирани...А да- щото те ги ТЕСТВАЛИ....чрез борби със себеподобни - забранени от Закона в Бъргария и недопустими, според прозаичните кучкарски и просто човешки правила- Там можеее ,те са другииии ouu ouu ouu

агалина ние сме хора не забравяи...кучешките борби 1 време са били такива че хората са си сбивали кучетата за чест а сега е само заради парите.Аз сьм против борбите с кучета но тях винаги ще ги има както ги има и "разбирачите"които сьсипват породата ...
Мечтии...

#1658 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 May 2006 - 02:32 PM

Идеята ми беше за тези с овчарлъка и тестовете им.И, че пишат как било нормално и традиционно това ,а пък за питовете- мамката на тъпите кучета и стопаните им лeйки.Значи, ако питове се бият това е извращение и прости собственици( с което съм 100% съгласна) ,но ако се бият овчарки е тестване!И модераторите търпят това и администрацията се ослушва.Да живее тестването- традиция и съвременност!
. dribble
User's Signature

#1659 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 02:36 PM

Цитат

Идеята ми беше за тези с овчарлъка и тестовете им.И, че пишат как било нормално и традиционно това  ,а пък за питовете- мамката на тъпите кучета и стопаните им лeйки.Значи, ако питове се бият е извращение ( с което съм 100% съгласна) ,но ако се бият овчарки е тестване!И модераторите търпят това и администрацията се ослушва.Да живее тестването- традиция и съвременност!
. dribble

ми много си права а може и да изоставаме с модата b)
Според мене тука има фашизьм кьм кучетата ако е НОК случаиност ако е пит бул даваи да забраняваме бе несправедливост колкото щеш ае ХОРА 1super

#1660 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 May 2006 - 02:41 PM

Не е за Нок, братко- e за българските овчарки ,каракачанки или там вече не знам как им се казва- да се обиди някой.Както беше казъл Малкия- явно не съм по модата...
И ,Iliev, беше прав...
User's Signature

#1661 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 02:43 PM

Цитат

Не е за Нок братко- за българските овчарки каракачанки или там вече не знам как им се казва- да се обиди някой.Но както беше казъл Малкия- явно не съм по модата...
И Iliev, беше прав...

както и дее говора попринцип сорка че не сьм зацепил
А как вьрват нещата с Онтарио?

#1662 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 May 2006 - 02:45 PM

Цитат

Цитат

Не е за Нок братко- за българските овчарки каракачанки или там вече не знам как им се казва- да се обиди някой.Но както беше казъл Малкия- явно не съм по модата...
И Iliev, беше прав...

както и дее говора попринцип сорка че не сьм зацепил
А как вьрват нещата с Онтарио?

На първо дело са.Не е добре.Ще чакаме.
User's Signature

#1663 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 02:45 PM

Агалина защо се очудваш?Аз вече много трудно мога да се впечатля от нещо такова просто вече претръпнах т.е не претръпнах направо се удървих.
Нека незабравяме че живо върви в друга насока.Вече всичко е различно не е било какво е било преди.Преди кучето е било в полза на човека и далеч не са гледали кое е по барнато кое с ква фризура е гледали са качествата гледали са дали им върши работа.На днешно време всичко това е малко искривено.Сега се гледа опаковката а вътре под нея кво има не е важно нали хваща окото.
Същото е и при нас.Защото едно врем мачове е имало но на днешно време мачовете са къде къде по изкривени.В крайна сметка това куче произлиза точно от борбите но едно време са гледали и какво ще покаже как се справя.Ако е окей развъждат гледат такива кучета ако не е просто не ги гледат.Е да ама сега на днешно време има един фактор парите и когато тоя фактор е намесен повярвай ми много хора се променят.Какво би било станало за някакъв си поздер там аз съм заложил 5бона той ще ме дъни я до последно в клетката па квото стане ко умре умре ебал сум го не ми струва 5бона.Всичко е искривено.Шашава работа.
User's Signature

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.

#1664 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 02:48 PM

А за питбула и хората хапани от него какво да говоря.Имало програми за ротвайлера селекции ала бала ебал съм ви селекциите и със селекции и без селекции нахапани хора има.Проблем не е в мен не е и в теб.Проблема е глобален.Нека си вървят със селекциите кое с кое.Дразня се.Никой не застана срещу мен когато казах че съм готов да изляза срещу всеки един който гледа от въпросните породи и ще го смажа ще го размажа като хлебарка на земята с факти че питбула няма това желание да хапи хора няма и това желание да е пазач.Никой не излезе.Е съжалявам аз на сило не мога да придърпам никой.Как да е.Нали аз и ти и той сме добре нека кучето да мре бе. a)
User's Signature

#1665 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 02:48 PM

Цитат

Агалина защо се очудваш?Аз вече много трудно мога да се впечатля от нещо такова просто вече претръпнах т.е не претръпнах направо се удървих.
Нека незабравяме че живо върви в друга насока.Вече всичко е различно не е било какво е било преди.Преди кучето е било в полза на човека и далеч не са гледали кое е по барнато кое с ква фризура е гледали са качествата гледали са дали им върши работа.На днешно време всичко това е малко искривено.Сега се гледа опаковката а вътре под нея кво има не е важно нали хваща окото.
Същото е и при нас.Защото едно врем мачове е имало но на днешно време мачовете са къде къде по изкривени.В крайна сметка това куче произлиза точно от борбите но едно време са гледали и какво ще покаже как се справя.Ако е окей развъждат гледат такива кучета ако не е просто не ги гледат.Е да ама сега на днешно време има един фактор парите и когато тоя фактор е намесен повярвай ми много хора се променят.Какво би било станало за някакъв си поздер там аз съм заложил 5бона той ще ме дъни я до последно в клетката па квото стане ко умре умре ебал сум го не ми струва 5бона.Всичко е искривено.Шашава работа.

malkia наистина е така е разбизасе има и още такива хора които си хващат кучетата и ги збиват да видат как ще се справат но са си само те 2-мата и без пари ама са малко
РАДВАМ СЕ ДА ТЕ ВИДЯ ПРИЯТЕЛЮ l)

#1666 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 02:50 PM

Цитат

А за питбула и хората хапани от него какво да говоря.Имало програми за ротвайлера селекции ала бала ебал съм ви селекциите и със селекции и без селекции нахапани хора има.Проблем не е в мен не е и в теб.Проблема е глобален.Нека си вървят със селекциите кое с кое.Дразня се.Никой не застана срещу мен когато казах че съм готов да изляза срещу всеки един който гледа от въпросните породи и ще го смажа ще го размажа като хлебарка на земята с факти че питбула няма това желание да хапи хора няма и това желание да е пазач.Никой не излезе.Е съжалявам аз на сило не мога да придърпам никой.Как да е.Нали аз и ти и той сме добре нека кучето да мре бе. a)

Няма го Колби вече ...
поздрави
и не се ядосваи заради некви тапаци че ако те загубим пак ще е мн тежко по спокоино l)

#1667 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 02:53 PM

Цитат

Цитат

Няма го Колби вече ...
поздрави
и не се ядосваи заради некви тапаци че ако те загубим пак ще е мн тежко по спокоино l)

Хора като Колби вече няма това е факт.Това е истината.За жалост е така.Има хора който имат някакви подобни каузи но това е просто капка в морето.Много фактори играят срещу тези кучета.Срещу вятъра трудно се бяга.Повярвай ми.Нека незабравяме че преди всичко питбула е спортист!Спортист на който много други кучета могат да завиждат!Факт!Неоспорим!И физически и психически това куче е класи над много други!
User's Signature

#1668 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 May 2006 - 02:53 PM

Знаех ,че ще се появиш- много ми е кеф, братко!
Май трябва да се учудваме, че още можем да се учудваме...
За сега - забранено е претръпването! не и на теб и на мен!
Поздрави! И да си здрав.
User's Signature

#1669 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 02:54 PM

agalina milo ne s roga i ne tuka 6toto 6e izleze 4e sum ti ocapal temata po4wa6 da mi lazi6 po nervite vse me pra6ta6 da ti pi6a na ls a ti ........iz foruma uvajavam go i u4astnicite v ne go za towa te molia da si iztrie6 toia golemia post ili da go premesti6
molia
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#1670 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 02:55 PM

Цитат

Знаех ,че ще се появиш- много ми е кеф, братко!
Май трябва да се учудваме, че още можем да се учудваме...
За сега - забранено е претръпването! не и на теб и на мен!
Поздрави! И да си здрав.

Аз с притръпването какво да ти кажа.Вече не виждам какво може да ме учиди освен ако нещо извънземно стане като например да се погледне с друго око на породата.Просто много съм видял много съм прочел и вече не се очудвам от глупостите на хората.Какво да кажа.Некомпетентни хора които просто си нямат и грам представа къде подяволите се намират.Абдали отвсякъде.Зомбита навсякъде.
поздрави
worthy
User's Signature

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни