Американски питбул териер
Публикувано: 11 May 2006 - 11:36 PM
а знаеш ли откаде мога да си намеря? защото аз имам пит но ми го подариха с паспорти и сичку но аверчето ми няма много кинти и обещах да направя всичко вазможно за рд то му което е на 14 да му
донеса пит . супер много се влюби в тая порода откакто аз имам моя и не искам да го разочаровам
мерси ;) аз сам от бургас ако има нещо :Р
Публикувано: 11 May 2006 - 11:38 PM
аз лично не мога да помогна :)

blood tells.
Публикувано: 11 May 2006 - 11:40 PM
в бс проучих нещата штях да зимам едно ама ма испревариха и ме беше супер яд беше чисто бяло на 2 месеца но
някоя гадина ме испревари :(((
Публикувано: 11 May 2006 - 11:44 PM
тези, които аз визирам, вече са възрастни, но е факт, че има такива кучета, и то нелоши....
упоритост му е майката. но не става за 2 дни...
нека приятелят ти изчака. drink

blood tells.
Публикувано: 11 May 2006 - 11:48 PM
ше продалжаваме да тарсим няма начин :) d) d)
Публикувано: 12 May 2006 - 09:15 AM
защо си толкова против непалнолетните да си зимат кучета? NNN
майка ми и тя не искаше пит . но аз бях твардо за него и сам решен на всяка цена, да докажа че всеки който има желание и време може да научи един пит да не е убиец . Моя вмомента се разбира много добре с пинчера ми и сам супер доволен bravoS
Публикувано: 12 May 2006 - 09:17 AM
Цитат
Цитат
Сигурно си добро момиче,но на 15 г., a мъжкия пит може да бъде мн.доминантен,особено младия.Трябват му опитен собсвеник,мн.свободно време и супер дисциплина.И най-вече- отговорност!Какво ще стане и как ще се справиш,ако случайно се сбие?Питът не е лъжица за всяка уста.Може би като порастнеш...
Прочети тези съвети:
http://realpitbull.com/ownership.html
htpp://pawsitivelypitbull.com/rules.htm
Това.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 12 May 2006 - 09:18 AM
Цитат
Когато реших да взема такова куче(вече бях имала други породи),беше преди 14 години-1 год.четох всякаква литература за тях,запознах се с десетки кучета-някои доста семпли,някои сериозни амер.шампиони(екстериорни ).Също с десетки собственици-видях огромните различия и при тях.Разбрах,че ще е трудно.Оттогава проблемът"пит" е в сърцето ми.А този проблем е и кървав!Вие ли не знаете,че само любовта не е достатъчна да имаш ПИТ?!
Pitman-ът е ЗРЯЛ,дисциплиниран ,отговорен,обикновено спортен тип човек,който цени и опазва расата както и останалите кучета,инцидентите дори случайните,за него са табу!С всички свои действия си бори срещу насилието и пропагандира в обществото срещу лошия имидж на породата и срещу боевете.
И това.

Публикувано: 12 May 2006 - 09:19 AM
Цитат
Тук не е ли място за питмени?Ти разбира се си пълнолетен/а,надявам се,иначе не разбирам ....
P.S.Знам как се късат артерии и се умира за минути по време на невинна игра с пит -ох,какво му стана,той е толкова добричък..Знам как се удържа атакуващ 40 кг мъжки.Знам какво е в кучeшките алеи-моят на повод и с намордник,а "добрите" го хапят пуснати...ВИЖ горе в линка за собственици на питоподобни-един от най-големите питмени на Америка там казва:никога не се доверявай на пита,че няма да се сбие!Отговорно дете-стига!Добрите и мили питоподобни,благодаря на Бога,че ги има, НЕ СА ДАЖЕ ЗА ВСЕКИ ВЪЗРАСТЕН-те са заредено оръжие!
и това.

Публикувано: 12 May 2006 - 09:21 AM
Цитат
Цитат
Но проблемът не е само до пълнолетието. Едно пълнолетно момче от квартала ми, водещо се вече за зряло по закон и може би по теория си взе мъжки пит. В момента кучето е зарязано, адски агресивно. На майката на момчето и е жал да гледа кучето ан сина и как седи и се мъчи и се опитва да го разхожда-не успява. Кучето я влачи навсякъде, като види хора в далечината крещи д се пазят че неможе да го удържи.
Случаи за разказване много, еарянти също. Има вероятност това момиче да не е достатъчно отговорно, но представи си, че знае повече от "онзи там 30 годишния с пита"...
Както казахте мир да е. Аз знам че едва ли ще променя мнението на някой, но за това е форумът, за изказване на собствено мнение и това е моето.
cheers
Моля да четеш коректно.Казах,че Питът не e за всеки(на 30 или 50 г.),а за зрели и отговорни хора!И как го измисли-аз да имам кофти мнение за деца?Просто заредено оръжие не е за деца,дори да са добри и разумни- просто те нямат нито физическа нито психическа възможност да се справят с куче с гени на боец!Не е ли ясно?
Мир винаги
super
И това.

Публикувано: 12 May 2006 - 09:26 AM
тея неща ги прочетах
тогава дай ми някакаф савет какво куче мога да си взема?
парво исках пит или родвайлер
но за родвайлер АПСУРД при условие че и живея в апартамент 160квадрата
можеш ли ми дадеш някаф савет само да не е някое малко защото ми писна хората по улицата да се смеят и да викат " виж го тоя каф е голям апак е с някаф малак помияр (пинчера ми който го обичам много) и се нервя супер много даже до бой се е стигало . но не само заради това исках да си зема пит супер много ме кефи тая порода но :( NNN bash
Публикувано: 12 May 2006 - 09:36 AM
И не ми казвайте обратното- лигавщините нямат място когато става въпрос за Пит- доброто и любвеобвилно куче всеки един момент може да заключи уста в мъртва захапка- ти ще се справиш ли - питай malkia и bagira!!!Знаеш ли ,че всеки втори психар има пистолет и ще ти го гръмне пред очите, когато твоят пит му увисне на шията на сетера например? Знаеш ли какво е да ходиш навън с кучето и да си нащрек винаги ,макар ,че е на повод ?Знаеш ли ,че атакуващ пит - не чува и не вижда твоя глас и теб ? Знаеш ли изобщо какво е 200 години селекция за бой ?Знаеш ли как да се справиш и какво е желязна ръка в кадифена ръкавица?
п.п.Това се отнася и за теб, insomnia.Мисли.
Поздрави на всички.

Публикувано: 12 May 2006 - 09:38 AM
Цитат
тея неща ги прочетах
тогава дай ми някакаф савет какво куче мога да си взема?
парво исках пит или родвайлер
но за родвайлер АПСУРД при условие че и живея в апартамент 160квадрата
можеш ли ми дадеш някаф савет само да не е някое малко защото ми писна хората по улицата да се смеят и да викат " виж го тоя каф е голям апак е с някаф малак помияр (пинчера ми който го обичам много) и се нервя супер много даже до бой се е стигало . но не само заради това исках да си зема пит супер много ме кефи тая порода но :( NNN bash
Вземи си лабрадор, приятелю .

Публикувано: 12 May 2006 - 09:42 AM
нещо подобно като пит? защото направо сам влюбен в това куче :( някаде из форумите четах че има някфа др порода по никви от питовете и са смеска м/у пит и др та порода не я помня но не мога да намеря сега каде беше това ;((
Публикувано: 12 May 2006 - 09:58 AM
Цитат
нещо подобно като пит? защото направо сам влюбен в това куче :( някаде из форумите четах че има някфа др порода по никви от питовете и са смеска м/у пит и др та порода не я помня но не мога да намеря сега каде беше това ;((
Нищо по- лошо от кръстоски- там пък въобще не знаем какво да очакваме!
Има стотици прекрасни породи с по- друг характер и качества от Пита- макар ,че щом искаш непременно едро куче- и то ще има нужда от обучение в послушание.Може да е лаб или сетер - но пак ще трябва да се внимава- за Бога ,избий си от ума пит и рот .

Публикувано: 12 May 2006 - 10:02 AM
Цитат
опа..чакай бе ти нали имаше пит или аз нещо се обърках! bl)
Публикувано: 12 May 2006 - 10:54 AM
Цитат
Цитат
опа..чакай бе ти нали имаше пит или аз нещо се обърках! bl)
Цитат
а знаеш ли откаде мога да си намеря? защото аз имам пит но ми го подариха с паспорти и сичку но аверчето ми няма много кинти и обещах да направя всичко вазможно за рд то му което е на 14 да му
донеса пит . супер много се влюби в тая порода откакто аз имам моя и не искам да го разочаровам
мерси ;) аз сам от бургас ако има нещо :Р
Ти имаш пит, после търсиш пит или съвет за друго подобно. После - искаш пит за "аверчето"... bl)
Кой си ти, а кое е "аверчето", че нещо ми е мътно? Дали някой от "двамата" не е писал вече тук bl)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com