Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#1801 Потребителят е офлайн   MyCuTo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 May 2006 - 11:18 PM

еми тва не да го разбирам че не може да си намери до тея пари така ли?
а до колко пари може да си намери един свястен пит?
да знам какво да му кажа? и откаде може да намери някой хубав? d) d) d)

#1802 Потребителят е офлайн   direwolf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2006 - 11:23 PM

за тия пари спокойно можеш да си вземеш такова куче, щом не ти трябва родословие. само не очаквай чистокръвен питбул.
User's Signature

blood tells.

#1803 Потребителят е офлайн   MyCuTo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2006 - 11:36 PM

direwolf
а знаеш ли откаде мога да си намеря? защото аз имам пит но ми го подариха с паспорти и сичку но аверчето ми няма много кинти и обещах да направя всичко вазможно за рд то му което е на 14 да му
донеса пит . супер много се влюби в тая порода откакто аз имам моя и не искам да го разочаровам

мерси ;) аз сам от бургас ако има нещо :Р

#1804 Потребителят е офлайн   direwolf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2006 - 11:38 PM

ами аз лично имам познати, които имат такива кучета, взети и за по-малко и много хубави при това (не казвам еталони). само че имам контакти точно на другия край на България - Видинско, та е добре да попроучиш в твоя район как стоят нещата...
аз лично не мога да помогна :)
User's Signature

blood tells.

#1805 Потребителят е офлайн   MyCuTo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2006 - 11:40 PM

мерси много за барзия отговор . а при тея твойте познати нищо че са далечко казваш има кучета до 150лж някаде?
в бс проучих нещата штях да зимам едно ама ма испревариха и ме беше супер яд беше чисто бяло на 2 месеца но
някоя гадина ме испревари :(((

#1806 Потребителят е офлайн   direwolf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2006 - 11:44 PM

такива кучета би трябвало да можеш да намериш навсякъде. поразтърси, гаранция, че ще изскочи нещо.
тези, които аз визирам, вече са възрастни, но е факт, че има такива кучета, и то нелоши....
упоритост му е майката. но не става за 2 дни...
нека приятелят ти изчака. drink
User's Signature

blood tells.

#1807 Потребителят е офлайн   MyCuTo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2006 - 11:48 PM

мерси се пак .. аз няма да спирам да тарся но просто той искаше за рождения ден защото тяхните са твърдо против тва куче да им е в кЪщата незнам защо но и майка ми е твърдо против но кво да са праий и за тва реши че ако е подарак за рождения му ден може и да склони тяхните
ше продалжаваме да тарсим няма начин :) d) d)

#1808 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 May 2006 - 08:01 AM

С Риск да се потретя- НИКАКЪВ ПИТ В РЪЦЕТЕ НА НЕПЪЛНОЛЕТНИ!!!
Това е престъпление!
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#1809 Потребителят е офлайн   MyCuTo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2006 - 09:15 AM

agalina
защо си толкова против непалнолетните да си зимат кучета? NNN
майка ми и тя не искаше пит . но аз бях твардо за него и сам решен на всяка цена, да докажа че всеки който има желание и време може да научи един пит да не е убиец . Моя вмомента се разбира много добре с пинчера ми и сам супер доволен bravoS

#1810 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 May 2006 - 09:17 AM

Цитат

Цитат

ми аз сам на 15 години за цвета нямам притенции а обучениети на миналите ку4ета ми аз не сам ги обу4авала когато ми ги дадаха далматина бе6е на 2 а немската на 9

Сигурно си добро момиче,но на 15 г., a мъжкия пит може да бъде мн.доминантен,особено младия.Трябват му опитен собсвеник,мн.свободно време и супер дисциплина.И най-вече- отговорност!Какво ще стане и как ще се справиш,ако случайно се сбие?Питът не е лъжица за всяка уста.Може би като порастнеш...
Прочети тези съвети:
http://realpitbull.com/ownership.html
htpp://pawsitivelypitbull.com/rules.htm

Това.
User's Signature

#1811 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 May 2006 - 09:18 AM

Цитат

Малко съм стресната от прочетеното.Моето лично мнение е,че един истински pitman никога не би одобрил и препоръчал пит на 15 год. дете. (виж напред-dog.bg е поместил наредбата за Германия- забранено е на лица под 18 г. да притежават такова куче, макар и кастрирано и положило тест за социализация). Няма по-сериозни и по-трудни за гледане кучета!Какво значи напр.-"кучето на момчето се сбиваше,но той се оправяше"?
Когато реших да взема такова куче(вече бях имала други породи),беше преди 14 години-1 год.четох всякаква литература за тях,запознах се с десетки кучета-някои доста семпли,някои сериозни амер.шампиони(екстериорни ).Също с десетки собственици-видях огромните различия и при тях.Разбрах,че ще е трудно.Оттогава проблемът"пит" е в сърцето ми.А този проблем е и кървав!Вие ли не знаете,че само любовта не е достатъчна да имаш ПИТ?!
Pitman-ът е ЗРЯЛ,дисциплиниран ,отговорен,обикновено спортен тип човек,който цени и опазва расата както и останалите кучета,инцидентите дори случайните,за него са табу!С всички свои действия си бори срещу насилието и пропагандира в обществото срещу лошия имидж на породата и срещу боевете.

И това.
User's Signature

#1812 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 May 2006 - 09:19 AM

Цитат

Моите искрени уважения,но не е въпрос и на наредби само.Колко ОТГОВОРЕН може да е някой на 15????????За Бога,та той/тя още не знае кое къде му е и кое защо е!!!!!Пази Боже!Ако кученцето на това"отговорно" тийнеджърче нападне -кого да съдя-баща му ли,или да шамаросвам деца?
Тук не е ли място за питмени?Ти разбира се си пълнолетен/а,надявам се,иначе не разбирам ....
P.S.Знам как се късат артерии и се умира за минути по време на невинна игра с пит -ох,какво му стана,той е толкова добричък..Знам как се удържа атакуващ 40 кг мъжки.Знам какво е в кучeшките алеи-моят на повод и с намордник,а "добрите" го хапят пуснати...ВИЖ горе в линка за собственици на питоподобни-един от най-големите питмени на Америка там казва:никога не се доверявай на пита,че няма да се сбие!Отговорно дете-стига!Добрите и мили питоподобни,благодаря на Бога,че ги има, НЕ СА ДАЖЕ ЗА ВСЕКИ ВЪЗРАСТЕН-те са заредено оръжие!

и това.
User's Signature

#1813 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 May 2006 - 09:21 AM

Цитат

Цитат

agalina, малко кофти поглед имаш над децата. Според мен наистина пит не е за всеки, повечето деца казват "Искам куче", мама и тати се съгласяват и после...кой ще гледа кучето?
Но проблемът не е само до пълнолетието. Едно пълнолетно момче от квартала ми, водещо се вече за зряло по закон и може би по теория си взе мъжки пит. В момента кучето е зарязано, адски агресивно. На майката на момчето и е жал да гледа кучето ан сина и как седи и се мъчи и се опитва да го разхожда-не успява. Кучето я влачи навсякъде, като види хора в далечината крещи д се пазят че неможе да го удържи.
Случаи за разказване много, еарянти също. Има вероятност това момиче да не е достатъчно отговорно, но представи си, че знае повече от "онзи там 30 годишния с пита"...
Както казахте мир да е. Аз знам че едва ли ще променя мнението на някой, но за това е форумът, за изказване на собствено мнение и това е моето.
cheers

Моля да четеш коректно.Казах,че Питът не e за всеки(на 30 или 50 г.),а за зрели и отговорни хора!И как го измисли-аз да имам кофти мнение за деца?Просто заредено оръжие не е за деца,дори да са добри и разумни- просто те нямат нито физическа нито психическа възможност да се справят с куче с гени на боец!Не е ли ясно?
Мир винаги
super

И това.
User's Signature

#1814 Потребителят е офлайн   MyCuTo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2006 - 09:26 AM

agalina
тея неща ги прочетах
тогава дай ми някакаф савет какво куче мога да си взема?
парво исках пит или родвайлер
но за родвайлер АПСУРД при условие че и живея в апартамент 160квадрата
можеш ли ми дадеш някаф савет само да не е някое малко защото ми писна хората по улицата да се смеят и да викат " виж го тоя каф е голям апак е с някаф малак помияр (пинчера ми който го обичам много) и се нервя супер много даже до бой се е стигало . но не само заради това исках да си зема пит супер много ме кефи тая порода но :( NNN bash

#1815 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 May 2006 - 09:36 AM

ПИТЪТ НЕ Е ЛЪЖИЦА ЗА ВСЯКА УСТА!!!
И не ми казвайте обратното- лигавщините нямат място когато става въпрос за Пит- доброто и любвеобвилно куче всеки един момент може да заключи уста в мъртва захапка- ти ще се справиш ли - питай malkia и bagira!!!Знаеш ли ,че всеки втори психар има пистолет и ще ти го гръмне пред очите, когато твоят пит му увисне на шията на сетера например? Знаеш ли какво е да ходиш навън с кучето и да си нащрек винаги ,макар ,че е на повод ?Знаеш ли ,че атакуващ пит - не чува и не вижда твоя глас и теб ? Знаеш ли изобщо какво е 200 години селекция за бой ?Знаеш ли как да се справиш и какво е желязна ръка в кадифена ръкавица?
п.п.Това се отнася и за теб, insomnia.Мисли.
Поздрави на всички.
User's Signature

#1816 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 May 2006 - 09:38 AM

Цитат

agalina
тея неща ги прочетах
тогава дай ми някакаф савет какво куче мога да си взема?
парво исках пит или родвайлер
но за родвайлер АПСУРД при условие че и живея в апартамент 160квадрата
можеш ли ми дадеш някаф савет само да не е някое малко защото ми писна хората по улицата да се смеят и да викат " виж го тоя каф е голям апак е с някаф малак помияр (пинчера ми който го обичам много) и се нервя супер много даже до бой се е стигало . но не само заради това исках да си зема пит супер много ме кефи тая порода но :(  NNN  bash

Вземи си лабрадор, приятелю .
User's Signature

#1817 Потребителят е офлайн   MyCuTo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2006 - 09:42 AM

някви др предложения за куче? освен лабрадор
нещо подобно като пит? защото направо сам влюбен в това куче :( някаде из форумите четах че има някфа др порода по никви от питовете и са смеска м/у пит и др та порода не я помня но не мога да намеря сега каде беше това ;((

#1818 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 May 2006 - 09:58 AM

Цитат

нещо подобно като пит? защото направо сам влюбен  в това куче :( някаде из форумите  четах че има някфа др порода по никви от питовете и са смеска м/у пит и др та порода не  я помня но не мога да намеря сега каде беше това ;((

Нищо по- лошо от кръстоски- там пък въобще не знаем какво да очакваме!
Има стотици прекрасни породи с по- друг характер и качества от Пита- макар ,че щом искаш непременно едро куче- и то ще има нужда от обучение в послушание.Може да е лаб или сетер - но пак ще трябва да се внимава- за Бога ,избий си от ума пит и рот .
User's Signature

#1819 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2006 - 10:02 AM

Цитат

нещо подобно като пит? защото направо сам влюбен  в това куче :( някаде из форумите  четах че има някфа др порода по никви от питовете и са смеска м/у пит и др та порода не  я помня но не мога да намеря сега каде беше това ;((

опа..чакай бе ти нали имаше пит или аз нещо се обърках! bl)

#1820 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 12 May 2006 - 10:54 AM

Цитат

Цитат

опа..чакай бе ти нали имаше пит или аз нещо се обърках! bl)

Цитат

direwolf
а знаеш ли откаде мога да си намеря? защото аз имам пит но ми го подариха с паспорти и сичку но аверчето ми няма много кинти и обещах да направя всичко вазможно за рд то му което е на 14 да му
донеса пит . супер много се влюби в тая порода откакто аз имам моя и не искам да го разочаровам

мерси ;) аз сам от бургас ако  има нещо :Р

Ти имаш пит, после търсиш пит или съвет за друго подобно. После - искаш пит за "аверчето"... bl)
Кой си ти, а кое е "аверчето", че нещо ми е мътно? Дали някой от "двамата" не е писал вече тук bl)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема