Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#1841 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 May 2006 - 05:31 PM

Цитат

Цитат

Питбул донесе 3 г. затвор на собственика си
........................

Доста темички има вече по въпроса.... n)

абе важното е да се покажи колко са зли пит булите NNN bash n)
кво искаш да ни кажеш идиоти има колкото искаш то тва пит бул да нахапе човек не е нормално смятаи n)

#1842 Потребителят е офлайн   direwolf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2006 - 10:59 PM

Цитат

В много от развитите страни притежанието на бойно кучета се смята за равносилно на притежание на оръжие.

Нещо май се оляхме, а ? cheers

от кой кретенски вестник/сайт изрови това?
User's Signature

blood tells.

#1843 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 14 May 2006 - 08:01 AM

Истина е.Например във Франция инцидидент с боино куче се разглежда в съда като с оръжие по предназначение.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#1844 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2006 - 10:27 AM

Цитат

Истина е.Например във Франция инцидидент с боино куче се разглежда в съда като с оръжие по предназначение.

И не само там.Но трябва на всякъде да е така, така поне малко ще се ограничат такива инциденти. 1super
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#1845 Потребителят е офлайн   direwolf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2006 - 10:59 AM

малко оффтопик (извинявам се на пича със статията, при това положение).

кои точно са тези породи, защото са изброени само 4-5, пък аз на прима виста се сещам още доста...
Или за всяка страна е различно?
User's Signature

blood tells.

#1846 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2006 - 12:31 PM

Всяка страна определя кой са опасните породи сама за себе си, но най-често срещаните са пит, стаф, бултериер, булмастиф, дого, тоса.Някъде се срещат преса канарио,шар пей, ратвайлет и др.
Но наистина е различно навсякъде.
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#1847 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 14 May 2006 - 12:35 PM

Има инфо при АСТ темата и тук по-назад.Можеш да търсиш - напиши Breed Specific Regislation ( BSL).
В някой страни или отделни провинции ,щати ,общини са забранени за развъждане, покупко-продажби , трасфери, осиновяване от приюти ,подаряване . В други трябва да са кастрирани ,да не се водят на обществени места освен с къс повод и намордник, а има една прекрасна провинция където им слагат печати на тялото- яко геноцид и фашизъм n) някои доста се поизхвърлиха със закона и сега берат ядове....но дано това е за урок на следващите законотворци!
User's Signature

#1848 Потребителят е офлайн   direwolf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2006 - 10:29 PM

благодаря cheers

търся инфото.
User's Signature

blood tells.

#1849 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2006 - 08:50 AM

Цитат

С Риск да се потретя- НИКАКЪВ ПИТ В РЪЦЕТЕ НА НЕПЪЛНОЛЕТНИ!!!
Това е престъпление!

С Цялото ми уважение и риск да те обидя, смея да твърдя, че това не е така !!
Хората под 18 се разделят в горе - долу 2 групи - НЕПЪЛНОЛЕТНИ и ДЕЦА !

MyCuTo , те тези неща с аккаунтите се на такива като теб се случват ! Ако питаш мен по-добре избери друг подарък за аверчето ти ! ! !

П.С. Надявам се, да не съм обидил никой с това !!

#1850 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2006 - 09:43 AM

Цитат

Цитат

С Риск да се потретя- НИКАКЪВ ПИТ В РЪЦЕТЕ НА НЕПЪЛНОЛЕТНИ!!!
Това е престъпление!

С Цялото ми уважение и риск да те обидя, смея да твърдя, че това не е така !!
Хората под 18 се разделят в горе - долу 2 групи - НЕПЪЛНОЛЕТНИ и ДЕЦА !

MyCuTo , те тези неща с аккаунтите се на такива като теб се случват ! Ако питаш мен по-добре избери друг подарък за аверчето ти ! ! !

П.С. Надявам се, да не съм обидил никой с това !!

Аз мисла че 1 човек от 14 до 18 може да си гледа куче.Вапроса е че другите гледат гьзарията е виж кво куче имам мноо се бие такива докато ние гледаме кучетата ни да са добри и не ги използвами да се докажем колко сме големи а че обичаме кучето породата това е
Ако може да го отрече някои че пит була от повечето такива не е за гьзария...е поне така мисла аз
А пьк и мисла че човека ако не е гьзар и е чел за породата и знае каква е имал е доста контакти с такива кучета и иска 1 добре социлизирано куче и дьржи на дисциплината ще успее

#1851 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2006 - 09:50 AM

Даже има 1 пич които много обича да се заяжда с мене говори ми чи си земе пит була боен че развеждал кучета целите в белези и ми спори за нещо които сам на 100%.Тия кучета пит були които развеждьм са много добри не ми се качват на главата слушат ме и тои ги нарича пумяри защото са просто добри кьм хора еми на каде отиваме we хора недои си боже на тоя да му дадат такова куче какво ще стане? отговора оставан на вас
А тои си няма и понятие и щи го смачкам по много знания за тая порода но тои си знаеи неговата еми ...кучето не е за такива

#1852 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2006 - 09:51 AM

...

Прикачени файлове

• Прикачен файл  229416.jpg (9.3K)
    Брой сваляния: 43

User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#1853 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2006 - 09:59 AM

Цитат

Даже има 1 пич които много обича да се заяжда с мене говори ми чи си земе пит була боен че развеждал кучета целите в белези и ми спори за нещо които сам на 100%.Тия кучета пит були които развеждьм са много добри не ми се качват на главата слушат ме и тои ги нарича пумяри защото са просто добри кьм хора еми на каде отиваме we хора недои си боже на тоя да му дадат такова куче какво ще стане? отговора оставан на вас
А тои си няма и понятие и щи го смачкам по много знания за тая порода но тои си знаеи неговата еми ...кучето не е за такива

На такива и здрасти не казвам !
АПБТ доколкото разбрах ти нямаш пит но разхождаш на приятели питовете , или не съм разбрал правилно ? Като гледам как говориш и ти ми изглеждаш непълнолетен, все пак на колко си ?

П.С. и не ВСЕКИ м/у 14-18 може да гледа такова куче!

#1854 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2006 - 10:06 AM

Божичкоо, много съм глупав !!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГЕРГАНА :))
d) d) d) съжалявам за закаснението n)

Някой може ли да ми обясни, защо СЕТ е страшно агресивен към котки ? Той се разбира със всичко, абсолютно всичко (хора, кучета-независимо от пола), но щом види котка и веднага се впуска... имаме едно коте пред съседния вход все седи и то е свикнало всеки да го гали и не бяга и Сет както го видя и му се нахвърли и то не реагира веднага избяга в последния момент и Сет малко му поудраска единия крак (след това слезнах да проверя, но нищо сериозно) и цялата тази агресия към котките започна изведнъж... докато беше на 2-3 месеца със съседа ми ги пускахме и те си играеха много готино, и изведнъж много почна да се дразни на всички котки освен тази на съседа... От какво може да е това ?

#1855 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2006 - 10:24 AM

ми може да е свикнал с 1 такъв екземпляр но това не означава че всички котки трябва да го кефат

#1856 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2006 - 11:15 AM

Цитат

Божичкоо, много съм глупав !!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГЕРГАНА :))
d)  d)  d)  съжалявам за закаснението  n)

Някой може ли да ми обясни, защо СЕТ е страшно агресивен към котки ? Той се разбира със всичко, абсолютно всичко (хора, кучета-независимо от пола), но щом види котка и веднага се впуска... имаме едно коте пред съседния вход все седи и то е свикнало всеки да го гали и не бяга и Сет както го видя и му се нахвърли и то не реагира веднага избяга в последния момент и Сет малко му поудраска единия крак (след това слезнах да проверя, но нищо сериозно) и цялата тази агресия към котките започна изведнъж... докато беше на 2-3 месеца със съседа ми ги пускахме и те си играеха много готино, и изведнъж много почна да се дразни на всички котки освен тази на съседа... От какво може да е това ?

куче и котка нормално е моя ротваилер и тои ги гонеше като стана на 1 вьзраст то куче и котко е като стопанин на боен пит и на домашен l)
то си му е вродено да гони котки мноо трудно е да го обучиш да не ги гони може да е и невьзможно

#1857 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2006 - 11:18 AM

мисьлта ми беше че и по малките нищо им няма те не са отговорни и не са запознати защо моят ротваилер ме слушаше?защо 2-та пит була с които сьм ме слушат?не за защото сьм изключение а защото знам какво е пит була а пак и с много други сьм имал контакт
Exact ЛС за малко

#1858 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 15 May 2006 - 12:48 PM

Сега - явно не се четем.Ще попитам тук пищещите - дето ми разправяте ,че деца можели да имат пит- колко пъти сте имали инциденти ,колко пъти сте отваряли усти, колко пъти сте виждали агония- бе я стига ,бе- лигавщини- не ми се пише вече и не ми се четат лиги.Ай със здраве!
П.П. Сори, bagira- запазвах търпение и пишех и то заради кучетата - но нещо вече не ми се трият слюнки...Ти не пишеш ,малкия, Илиев....Направиха Пит булът плюшено мече!Всеки ден в Бг има боеве ,залаганията са от никакви до огромни ,бият се по дискотеки, участват полицаи и разни известни хора ,дето пред ден ги дават по ТВ- сега и деца можело да ги отглеждат....Утре като влезем В ЕС- ще осъмнем един прекрасен ден със забрана- и КРАЙ!!!
User's Signature

#1859 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2006 - 07:55 PM

Агалина, знам че имаш високо мнение за всичко свързано и около теб, но пак ти казвам, че хората под 18 са НЕПЪЛНОЛЕТНИ или ДЕЦА, вникни ми в думите, и дано разбереш, че не всички са еднакви ! Първо казваш, че карали кучетата да се бият, след това казваш че ги правили на мечета! Това, че ти като малка си била несериозна и си нямала пит, не значи, че други могат да го гледат ! Не ми се спори с теб за това !

Сори за офф топика

#1860 Потребителят е офлайн   pitbul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2006 - 08:35 PM

здравеите !имам питбул от 3 дена ,днес го искарах навън и случаино се срешнах със едно момиче, което имаше куче което според нея е било канадски вълк.та, мисълта ми е такава,щом се срещнаха двете кутрета ,защото са такива веднага почнаха да се душат а пита попърза да се сбие. наблюдавам ги защото знам че към тази порода трябва дасе подхожда по сериозно и със голямо внимание!та,като сезаиграха , пита взе по сериозно да ръмжи и да се дразни и да хапе все по ужесточено и настървено!та , мисълта ми е че пита не е обикновенно куче или някакава играчка!то ,е куче което е селекетирано за битки! куче което битката е живота му,това е във кравта му и това трябва даго знае всеки!!!пита не е просто куче боец без мозък, напротив .то е куче със характер и спортна злоба,която не е за всеки! това е! cl)
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни