Американски питбул териер
Публикувано: 15 May 2006 - 09:50 AM
А тои си няма и понятие и щи го смачкам по много знания за тая порода но тои си знаеи неговата еми ...кучето не е за такива
Публикувано: 15 May 2006 - 09:51 AM
Прикачени файлове
-
229416.jpg (9.3K)
Брой сваляния: 43

Публикувано: 15 May 2006 - 09:59 AM
Цитат
А тои си няма и понятие и щи го смачкам по много знания за тая порода но тои си знаеи неговата еми ...кучето не е за такива
На такива и здрасти не казвам !
АПБТ доколкото разбрах ти нямаш пит но разхождаш на приятели питовете , или не съм разбрал правилно ? Като гледам как говориш и ти ми изглеждаш непълнолетен, все пак на колко си ?
П.С. и не ВСЕКИ м/у 14-18 може да гледа такова куче!
Публикувано: 15 May 2006 - 10:06 AM
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГЕРГАНА :))
d) d) d) съжалявам за закаснението n)
Някой може ли да ми обясни, защо СЕТ е страшно агресивен към котки ? Той се разбира със всичко, абсолютно всичко (хора, кучета-независимо от пола), но щом види котка и веднага се впуска... имаме едно коте пред съседния вход все седи и то е свикнало всеки да го гали и не бяга и Сет както го видя и му се нахвърли и то не реагира веднага избяга в последния момент и Сет малко му поудраска единия крак (след това слезнах да проверя, но нищо сериозно) и цялата тази агресия към котките започна изведнъж... докато беше на 2-3 месеца със съседа ми ги пускахме и те си играеха много готино, и изведнъж много почна да се дразни на всички котки освен тази на съседа... От какво може да е това ?
Публикувано: 15 May 2006 - 11:15 AM
Цитат
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГЕРГАНА :))
d) d) d) съжалявам за закаснението n)
Някой може ли да ми обясни, защо СЕТ е страшно агресивен към котки ? Той се разбира със всичко, абсолютно всичко (хора, кучета-независимо от пола), но щом види котка и веднага се впуска... имаме едно коте пред съседния вход все седи и то е свикнало всеки да го гали и не бяга и Сет както го видя и му се нахвърли и то не реагира веднага избяга в последния момент и Сет малко му поудраска единия крак (след това слезнах да проверя, но нищо сериозно) и цялата тази агресия към котките започна изведнъж... докато беше на 2-3 месеца със съседа ми ги пускахме и те си играеха много готино, и изведнъж много почна да се дразни на всички котки освен тази на съседа... От какво може да е това ?
куче и котка нормално е моя ротваилер и тои ги гонеше като стана на 1 вьзраст то куче и котко е като стопанин на боен пит и на домашен l)
то си му е вродено да гони котки мноо трудно е да го обучиш да не ги гони може да е и невьзможно
Публикувано: 15 May 2006 - 11:18 AM
Exact ЛС за малко
Публикувано: 15 May 2006 - 12:48 PM
П.П. Сори, bagira- запазвах търпение и пишех и то заради кучетата - но нещо вече не ми се трият слюнки...Ти не пишеш ,малкия, Илиев....Направиха Пит булът плюшено мече!Всеки ден в Бг има боеве ,залаганията са от никакви до огромни ,бият се по дискотеки, участват полицаи и разни известни хора ,дето пред ден ги дават по ТВ- сега и деца можело да ги отглеждат....Утре като влезем В ЕС- ще осъмнем един прекрасен ден със забрана- и КРАЙ!!!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 15 May 2006 - 07:55 PM
Сори за офф топика
Публикувано: 15 May 2006 - 08:35 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!
Публикувано: 15 May 2006 - 09:14 PM
пич са нека ти кажа нещо-
1.КАКТО ти сам каза това са боини кутрета и като такива няма нищо лошо в това да се развиват типичните за тази порода черти като сила ловкост бързина издръжливост
2.пит була е куче с вродена агресия към себеподобни и за да се избегне тази агресия е нужен период на социализация
и както сега си писал за това куче ми става ясно че точно ти спадаш към този тип xора които не трябва да притежаваш такова куче
Публикувано: 15 May 2006 - 09:18 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!
Публикувано: 15 May 2006 - 09:44 PM

Публикувано: 15 May 2006 - 10:01 PM
MOD: Кирилизатор има и в панела на форума.
Когато някой те провокира - просто го игнорирай. Кажат ли ти, че си незрял или незнаещ, последното, което ще докаже противното е да скачаш ядно срещу обвинителя и да се караш с него. Просто отмини.
-Прочети темите във подфорум Възпитание, обучение, етология - могат да ти бъдат много полезни.
Твоето куче е доминантно от малко, следователно трябва отрано да работиш с него правилно.
Желая ти успех, и не се притеснявай никога да попиташ!
Впрочем, FLY, а по-кротко, другарче. Не се заяждай и не прибързвай със заключенията и оценките. На никого не помагаш, раздавайки квалификации.

Публикувано: 16 May 2006 - 01:32 PM
агалина добре ас изказах моето мнение и мисла че няма повече какво да казвам или не сьм разбран или мястото ми не е в форома сигурно второто
агалина поздрави и уважение Apbt
Една молба не се караите не се дразнете и заяждаите поне заради човека които е сьздал форома нека да го уважаваме и да спазвате правилата които тои е дал и пишете на бг
До скоро виждане
Публикувано: 16 May 2006 - 04:23 PM