Американски питбул териер
Публикувано: 03 June 2006 - 12:31 PM
Все пак вие ште си решите точно как
Публикувано: 03 June 2006 - 12:42 PM
1
2
3
4
Айде стига толкова r)

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 03 June 2006 - 01:23 PM
Цитат
Все пак вие ште си решите точно как
FLY, клубът ще бъде признат от кинолозите само ако върши добри неща т.е. неформално, а иначе знаеш ,че породата не е регистрирана в МФК - така че няма да може да е член на БРФК.
За членуването- моето мнение е да членуват хора с породни или не кучета ,както и всички без пит или с други породи ,но симпатизиращи на идеята да пропагандираме добрите качества на пита и против насилието.Другите какво мислят за членуването?

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 03 June 2006 - 02:53 PM
Публикувано: 03 June 2006 - 03:06 PM
Другото което е на тоя етап дори и всичко да върви като по мед и масло аз не мога да съм с вас тъй като просто не съм в БГ.Мога единствено да помагам със съвети.А може би и с нещо друго кой знае.
ТОва е за сега.Просто искам да сме наясно с всичко!
поздрави

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.
Публикувано: 03 June 2006 - 03:25 PM
Цитат
Другото което е на тоя етап дори и всичко да върви като по мед и масло аз не мога да съм с вас тъй като просто не съм в БГ.Мога единствено да помагам със съвети.А може би и с нещо друго кой знае.
ТОва е за сега.Просто искам да сме наясно с всичко!
поздрави
Aбсолютно прав си човече super best Естествено, че трябва да се срещнем и да поговорим и то определено няма да стане само с една среща на по биричка и на другия ден всичко само да стане перфектно. Аз нито за секунда не съм си въобразявал, че спонсори-милиардери само нас чакат. То дори и да се намери на момента такъв, дори не мога да кажа каква тежест се слага горе долу на кучето, на какво разстояние трябва да я изтегли и т.н. Естествено, че всичко това може да се провери, но определено в началото ще е доста трудно и ще има много отказали се, несериозни, заети и т.н. Все от някъде трябва да се започне обаче и мисля, че до тук всички сме единодушни, че трябва да се видим, защото нета си е нет, но само на живо може да се прецени ще правиш ли нещо с тези хора или само ще си говорим 1super
Публикувано: 03 June 2006 - 09:05 PM
Публикувано: 03 June 2006 - 09:09 PM
Цитат
Единствено български език разполага с буквата Ъ ! Използвайте я!
Постовете ти са просто невъзможни за четене! Аз, като един потребител се опитвам, но не мога... и се чуствам почти обидена от елементарното ти желание да опиташ да пишеш по-нормално. Също така го възприемам и като липса на уважение към всички четящи тук.
Извинявайте за офф-а.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 June 2006 - 09:22 PM
а и не разбирам какво толкова те затрудняват тези постове за четене
МОД: Затрудняват, затрудняват, не си прави оглушки.
[span style='font-size:14pt;line-height:100%']ПИШЕТЕ ПО-ГРАМОТНО!
НЕ ВИ СЕ РАЗБИРА КАКВО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ. [/span]
Публикувано: 04 June 2006 - 06:30 AM
Поздрави.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 04 June 2006 - 02:51 PM
Мисълта ми беше че това е нещо важно това е нещо голямо и най вече това е нещо сериозно.Затова ако ще се прави нещо то трябва да се прави с всички сили само напред и без издънки.Аз ако е до състезанията мога да помогна с доста неща.А и не е казано само уейт пулинг състезанието.Може да е и с предизвикателства кой кого ще издърпа, кой колко високо ще скочи.Такива работи.Просто провала ще е грозен ако има такъв просто защото ще се навреди на породата.Вижте си се поприказвайте обмислите поговорете изпийте по една бира за мене b) и така.
поздрави 1super

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.
Публикувано: 04 June 2006 - 10:35 PM
P.S.Всичко това е хипотетично!!

Публикувано: 05 June 2006 - 02:03 PM
Харесва ми да има клуб в БГ, който да защитава интересите на питовете, както и да им покаже многото хубави черти, които притежават. w)
Аз съм ЗА