Американски питбул териер
Публикувано: 06 June 2006 - 10:50 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Влад, има тема за питбул. Ако имаш въпроси, моля, задайте ги там, не в отделна тема.
Темата ще бъде изтрита след малко.
Има тема за Американски Питбул Териер но за Питбул няма r)
Ми то ако питаш мене Пит Бул и Американси пит бул териер е 1 и сьщо... oleeee fow
Публикувано: 06 June 2006 - 11:00 AM
Цитат
Стига глупости - там се съдят за всякаква грешна информация - к`ви питове...
Vlad,Американски Пит Бул Териер- в разговорния език го наричат пит бул.Както Американския Стафордширски Териер- стафордшир или ам стаф и т.н.Бе що не четете бе- 100 и ненам колко страници тема писали хората....Идваш и се кльопваш- "ми що няма за пит бул.""... oo Ми има ли Френски Пит бул или Испански Пит бул...К`во пише под чертата на темата АПБТ- пише ли Pit bulls?Или отвори пак нова тема - да не e за АПБТ, а за ПБ...... l)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 06 June 2006 - 11:06 AM
Няма спасение от невежите хора.В тоя коментар се ночи се говори за чушки и домати не за живо сьщество.
Публикувано: 06 June 2006 - 11:45 AM
А тоя дето го е писал сигурно дори не е виждал пит.
п.с.NO COMMENT

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 06 June 2006 - 09:30 PM
Кажете какво мислите за това трябва да спра с тези експерименти наи-вероятно нали .И искам да добавя че това е първата ми такава постъпка защото знам че сега ще почнат всякакви глупости да се пишат
Публикувано: 06 June 2006 - 09:59 PM
Какво провокира това в теб?
И какво беше полезно на кучето това "упражнение", ако можеш сподели, какво мислеше че правиш в момента?
Моя съвет е да не дразниш кучето излишно, питбула и без това е урган от емоции...занимавайте се с нещо друго, например тичане, висене..не изнервяй кучето допълнително и недей да се мъчиш да отприщиш агресията, това, което енаправил приятеля ти да рита животното е крайно безумно n)
Ние се стремим да кажем една истина за породата, атя че крайно добронамерена към хора, по тзи начин се прави обратното..запони приятел, тези кучета помнята...помнят яко, помнят много...и добро и лошо
Публикувано: 06 June 2006 - 10:12 PM
Публикувано: 07 June 2006 - 07:08 AM
Уточнение- разговорното ред ноус се бърка хората с линията Red Nous .Не би трябвало всички светлоноси питове да се наричат така.
FLY, просто не мога да повярвам ти ли си написал онова за "дразненето от време на време"- ти ми звучеше преди това писание разумно.Твоята постъпка е едно добро начало в посока "още един изтърван пит" !Явно всичко, което сме писали дотук не е достатъчно ясно .В такъв случай ще ти кажа- пит булът не е куче за лигавщини ,а за сериозни хора ,които знаят, че притежават отлична машина за убиване, ако вървят в тази посока и отлично домашно куче, ако са подготвени да се справят и действат с постоянство и търпение .И пак опираме до притежанието на тези кучета.Ще трябва да се настоява пред законодателите да се наложат рестриктивни мерки за притежание май- само за пълнолетни и минали психотест.Иначе аз мразя породните ограничения, но май трябва компромиси.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 07 June 2006 - 08:21 AM
Публикувано: 07 June 2006 - 08:22 AM
Цитат
Уточнение- разговорното ред ноус се бърка хората с линията Red Nous .Не би трябвало всички светлоноси питове да се наричат така.
FLY, просто не мога да повярвам ти ли си написал онова за "дразненето от време на време"- ти ми звучеше преди това писание разумно.Твоята постъпка е едно добро начало в посока "още един изтърван пит" !Явно всичко, което сме писали дотук не е достатъчно ясно .В такъв случай ще ти кажа- пит булът не е куче за лигавщини ,а за сериозни хора ,които знаят, че притежават отлична машина за убиване, ако вървят в тази посока и отлично домашно куче, ако са подготвени да се справят и действат с постоянство и търпение .И пак опираме до притежанието на тези кучета.Ще трябва да се настоява пред законодателите да се наложат рестриктивни мерки за притежание май- само за пълнолетни и минали психотест.Иначе аз мразя породните ограничения, но май трябва компромиси.
Ограничения трябва да има и то не само за питове. Не може да пиеш кафе, да си говориш със съседа, а кучето ти да е на 200 метра от теб. Не може на тротоара да се изсипва помия за уличните кучета и като мине някой с куче с повод и намордник да му се нахвърли цяла глутница. За подобен род действия в развитите страни си има зоополиция и бързодействаща и ефективна съдебна система- всички гледаме Дискавъри и Енимъл планет. Тук обаче всичко е с краката нагоре. Чудя се обаче що за родители взимат на децата си, които още и в пубертета не са влезли кучета от породи, които са само за зрели и отговорни хора a)
Публикувано: 07 June 2006 - 08:32 AM
И все пак мисля че нетрябва всички пикльвци на 15 години да имат такива кучета , НО АЗ НЕ СЪМ ОТ ТЯХ
Публикувано: 07 June 2006 - 08:40 AM
Цитат
Няма нужда да ми доказваш колко си печен. Вместо това се замисли следващия път, дали не е по-добре да спортуваш с кучето, вместо да се чудиш каква ще му е реакцията, ако някой малоумник рита оградата до него.
П.С. Виждам, че си се интересувал от състезания по теглене на товар. При всички положения питовете за такива състезания не се тренират с ритане на огради и пускане на котки.
Публикувано: 07 June 2006 - 08:49 AM
а и забравих да кажа че нее Пит Булл а Стафф
скоро ште си взема телефон с камера или цифров апарат и ште сложа снимки в форума
не ми е целта да се заяждам с който и да е ,но просто няма как да знаеш кой какъв собственик е по ,без да си видял кучето му или да го съдиш по 1 единствена ситуация в която съм сгрешил.Кажи ми ти не си ли правил грешки при отглеждането на твоето куче
Публикувано: 07 June 2006 - 09:01 AM
Публикувано: 07 June 2006 - 10:16 AM
Цитат
профит нешто за последното изречение не те разбрах .Напълно ли си сигурен за мене ,знаеш ли какво е кучето ми та да пишеш . Аз мога да ти кажа че преди 2 седмици 1 дебелак настъ пи кучето а то ништо не му направи.Ако искаш ще се срештнеме някъде да си организираме 1 състезание да видиш ,па не само с тебе няма лошо някои ден да се видиме всечки в планината и да спретнеме сустезание и чак тогава може да ми кажеш какъв стопанин съм
И все пак мисля че нетрябва всички пикльвци на 15 години да имат такива кучета , НО АЗ НЕ СЪМ ОТ ТЯХ
FLY, не мога да повярвам на това което си писал и продължаваш да пишеш. Тук всички много добронамерено те съветват с цел да си спестиш бъдещи проблеми с кучето, а и без това достатъчно си имаме такива заради разни легенди или "любители на породата питове". Вземи малко се замисли и послушай какво ти се казва и ще бъдеш много горд, че имаш такова куче.
А и такова куче не мисля, че трябва да е на двора!!! a)
Публикувано: 07 June 2006 - 12:02 PM
Наи-хубавото е че му вруштам кучето в отлична форма без никакви черти или прояви на агресия ,супер хитро и игриво куче вупреки че е на Ъ,Ч години кучето нее загубило желанието си за игра и по цял ден си турси забавления.
Наи-лошото е това че през времето в което гледах това куче аз се привурзах кум породата и наи-вероятно скоро ште си взема независимо какво мислите вие по този вупрос.
Е все пак ако някои реши че сум "достоен"за такова куче и знае откуде може да намеря такова малко нека ми пише.Аз пробвах от обявата в саита но е останало само ь мужко и в момента чакам снимка .Така че ако някои може да помогне ште сум му благодарен
Публикувано: 07 June 2006 - 12:28 PM
tova e ku4eto ot obqvat na glavnata stranica v saita .Kajetekakvo mislite za nego