Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#1981 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 June 2006 - 08:03 PM

Супер го каза, bagira.Среща?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#1982 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 June 2006 - 08:11 PM

Само думи, думи..... а питовете повече действат, отколкото вдигат шум b) Кажете една дата бе хора ;)

#1983 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 June 2006 - 08:16 PM

Да- дата?

п.п.Питовете никога не вдигат шум.... super best
Когато ученикът е готов се появява Учителят...("Маската на Зоро")... super best
User's Signature

#1984 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2006 - 08:40 PM

Цитат

Да- дата?

п.п.Питовете никога не вдигат шум.... super best
Когато ученикът е готов се появява Учителят...("Маската на Зоро")... super best

Понеже е тишина и всички се ослушват ;) аз предлагам на 17.06 (събота). Дотогава (ако го приемете, разбира се) ще имаме време да осмислим доста неща, като например какъв да е устава, цели и каквото ни дойде наум r)

#1985 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 June 2006 - 08:43 PM

Ще дойда- поне ще опитам.Другите? Malkia,bagira ,mitaksi?
Dog,спец форум......? w)
User's Signature

#1986 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2006 - 09:13 PM

Еми засега съм навита,ако не излезне нещо по-важно де. ;)
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#1987 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2006 - 09:21 PM

Аз бях до тук- остава да уточните мястото r)

#1988 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2006 - 09:27 PM

пишете ме и мене ако може . и аз да доида с моите скици

#1989 Потребителят е офлайн   pitbul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2006 - 09:46 PM

А,какво да правим ние от провинцията??? cl) ps:Xera ,искренно съжелявам за кутрето!!!
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!

#1990 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 03 June 2006 - 08:48 AM

Значи - трябва ни един готов Устав на подобно сдружение- това за структурата и основата.Ще си го променим ,разбира се, според нашите желания.Аз ще потърся и вие търсете.После ще го пипне адвокат и така.Регистрацията е май около 1-3 месеца ,не съм сигурна, защото тези с нестопанска цел май нещо беше по-бавна процедурата.Междувременно си мислете откъде пари за всички готини неща ,които ни идват на ум- теглене , състезания ,брошурки и т.н.И кои хорица добри с пари ще се включат.Тово е важно.И ако го правим официално.Ако не- просто да си се събираме някъде и да си лафим .Давайте идеи.
User's Signature

#1991 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2006 - 12:31 PM

агалина аз мисла че за официален kлуб трябва да има и породисти животни за да може клуба да буде признат от кинолозите и разбира се ште трябва и пари да се наливат от някде ,но клуба може да буде и неофициален и да има просто срешти с различни видове сустезания и някакув символичен награден фонд като по този начин ште се популяризират тези кучета и др все добри нешта.

Все пак вие ште си решите точно как

#1992 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2006 - 12:42 PM

Ето ви няколко места, от които може да плагиатствате, любезно предоставени от моя приятел Гугльо(Google) b) :
1
2
3
4

Айде стига толкова r)
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#1993 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2006 - 12:46 PM

Цитат

Ще дойда- поне ще опитам.Другите? Malkia,bagira ,mitaksi?
Dog,спец форум......? w)

Ами там съм да!

#1994 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 03 June 2006 - 01:23 PM

Цитат

агалина аз мисла че за официален kлуб трябва да има и породисти животни за да може клуба да буде признат от кинолозите и разбира се ште трябва и пари да се наливат от някде ,но клуба може да буде и неофициален и да има просто срешти с различни видове сустезания и някакув символичен награден фонд като по този начин ште се популяризират тези кучета и др все добри нешта.

Все пак вие ште си решите точно как

FLY, клубът ще бъде признат от кинолозите само ако върши добри неща т.е. неформално, а иначе знаеш ,че породата не е регистрирана в МФК - така че няма да може да е член на БРФК.
За членуването- моето мнение е да членуват хора с породни или не кучета ,както и всички без пит или с други породи ,но симпатизиращи на идеята да пропагандираме добрите качества на пита и против насилието.Другите какво мислят за членуването?
User's Signature

#1995 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2006 - 02:53 PM

Аз мисля, че спонсори може евентуално да се намерят едва след като има черно на бяло някакъв клуб, защото едва ли някой ще се навие просто така да даде пари на Пенчо, който е виждал състезание по теглене на товари само в нета b) Но с повече усилия, желание и още нещо ще успеем. Мисля, че ако направим една стройна и небудеща съмнение организация от свестни хора, без участието на абсолютно никакви съмнителни елементи, които биха могли да бъдат свързани с кучешки боеве, то най-малкото производителите на храни ще ни обърнат внимание c)

#1996 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2006 - 03:06 PM

Първо вземете се срещнете вземете поговорете предварително.Вижте огледайте се за какво иде реч.Всички трябва да работите заедно.Не може с 5човека където не сте се виждали да се видите и да направите клуб.Първо трябва да се опознаете да видите идеите да видите кой какво може да помогне.Другото което е ако си мислите че спонсор ей така ще намерите жестоко се лъжите.Никой не дава пари туку така още повече че заради някакво си куче.Това което мислите/м никак не е лесно.Аз го възприемам много сериозно.За мен ако тръгне всичко да се прави то трябва да го правим за да постигнем успех винаги да сме постояни и да не правим компромиси.Някак си не съм сигурен във всичко това в тоя момент.Не съм сигурен че в един момент като натежи пак ще бъдем всичките заедно и пак ще гледаме да действаме.Просто винаги някой се дъни.Знам го от опит.За мен тази идея е много важна и ако се прави трябва да се прави за да успее и да продължава да съществува.Не да се прави за да се покаже някакво действие за няколко месеца и после всичко да прекличи.Просто лично аз няа си го простя ако участвам и след няколко месеца всичко прекличи.Това е!Просто първо направете си среща изяснете кой какво иска кой какво може да даде просто помислите.Чак тогава мислите за клубове и други такива.Аз ще преценя дали ще участвам ако всичко е ей така повърхностно от сега ви казвам да не ме броите ако всичко е сериозно и мислите да се борите до край ще съм с вас.Само не ме убеждавайте с думи тук във форума кой колко е сериозен!
Другото което е на тоя етап дори и всичко да върви като по мед и масло аз не мога да съм с вас тъй като просто не съм в БГ.Мога единствено да помагам със съвети.А може би и с нещо друго кой знае.
ТОва е за сега.Просто искам да сме наясно с всичко!
поздрави
User's Signature

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.

#1997 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2006 - 03:25 PM

Цитат

Първо вземете се срещнете вземете поговорете предварително.Вижте огледайте се за какво иде реч.Всички трябва да работите заедно.Не може с 5човека където не сте се виждали да се видите и да направите клуб.Първо трябва да се опознаете да видите идеите да видите кой какво може да помогне.Другото което е ако си мислите че спонсор ей така ще намерите жестоко се лъжите.Никой не дава пари туку така още повече че заради някакво си куче.Това което мислите/м никак не е лесно.Аз го възприемам много сериозно.За мен ако тръгне всичко да се прави то трябва да го правим за да постигнем успех винаги да сме постояни и да не правим компромиси.Някак си не съм сигурен във всичко това в тоя момент.Не съм сигурен че в един момент като натежи пак ще бъдем всичките заедно и пак ще гледаме да действаме.Просто винаги някой се дъни.Знам го от опит.За мен тази идея е много важна и ако се прави трябва да се прави за да успее и да продължава да съществува.Не да се прави за да се покаже някакво действие за няколко месеца и после всичко да прекличи.Просто лично аз няа си го простя ако участвам и след няколко месеца всичко прекличи.Това е!Просто първо направете си среща изяснете кой какво иска кой какво може да даде просто помислите.Чак тогава мислите за клубове и други такива.Аз ще преценя дали ще участвам ако всичко е ей така повърхностно от сега ви казвам да не ме броите ако всичко е сериозно и мислите да се борите до край ще съм с вас.Само не ме убеждавайте с думи тук във форума кой колко е сериозен!
Другото което е на тоя етап дори и всичко да върви като по мед и масло аз не мога да съм с вас тъй като просто не съм в БГ.Мога единствено да помагам със съвети.А може би и с нещо друго кой знае.
ТОва е за сега.Просто искам да сме наясно с всичко!
поздрави

Aбсолютно прав си човече super best Естествено, че трябва да се срещнем и да поговорим и то определено няма да стане само с една среща на по биричка и на другия ден всичко само да стане перфектно. Аз нито за секунда не съм си въобразявал, че спонсори-милиардери само нас чакат. То дори и да се намери на момента такъв, дори не мога да кажа каква тежест се слага горе долу на кучето, на какво разстояние трябва да я изтегли и т.н. Естествено, че всичко това може да се провери, но определено в началото ще е доста трудно и ще има много отказали се, несериозни, заети и т.н. Все от някъде трябва да се започне обаче и мисля, че до тук всички сме единодушни, че трябва да се видим, защото нета си е нет, но само на живо може да се прецени ще правиш ли нещо с тези хора или само ще си говорим 1super

#1998 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2006 - 09:05 PM

и аз мисля че без срешта няма как да стане ,но нека да будем реалисти .Колко от вас се занимават професионално сус своите кучета ,замислете се кои би дал пари на Пенко и ТОшо да се занимават с кучетата си .Лично мое мнение е че това сус спонстворството отпада ,по-скоро това трябва да се извуршва от членовете .Според мен наи -удачно е да се провеждат срешти някуде сред природата ,както и да се правят сустезания като теглене например -аз мога да помогна за тегленето до някуде , както и др такива на по-обштествени места като например в парковете .Това ми се струва наи-доброто решение за начало - нека пурво се пробуди малко интерес и чак след това да се говори за клуб

#1999 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 03 June 2006 - 09:09 PM

Цитат

и аз мисля че без срешта няма как да стане ,но нека да будем реалисти .Колко от вас се занимават професионално сус своите кучета ,замислете се кои би дал пари на Пенко и ТОшо  да се занимават с кучетата си .Лично мое мнение е че това сус спонстворството отпада ,по-скоро това трябва да се извуршва от членовете .Според мен наи -удачно е да се провеждат срешти някуде сред природата ,както и да се правят сустезания като теглене например -аз мога да помогна за тегленето до някуде , както и др такива на по-обштествени места като например в парковете .Това ми се струва наи-доброто решение за начало - нека пурво се пробуди малко интерес и чак след това да се говори за клуб

Единствено български език разполага с буквата Ъ ! Използвайте я!
Постовете ти са просто невъзможни за четене! Аз, като един потребител се опитвам, но не мога... и се чуствам почти обидена от елементарното ти желание да опиташ да пишеш по-нормално. Също така го възприемам и като липса на уважение към всички четящи тук.

Извинявайте за офф-а.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#2000 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2006 - 09:22 PM

аз си пиша нормално но тъпия конвентор прави грешните с Ъ и ШТ
а и не разбирам какво толкова те затрудняват тези постове за четене

МОД: Затрудняват, затрудняват, не си прави оглушки.

[span style='font-size:14pt;line-height:100%']ПИШЕТЕ ПО-ГРАМОТНО!
НЕ ВИ СЕ РАЗБИРА КАКВО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ.
[/span]

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема