Американски питбул териер
Публикувано: 05 June 2006 - 10:52 PM
Плс ако някои има информация нека ми пише защото бая съм се навил да участвам
Публикувано: 06 June 2006 - 08:17 AM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 06 June 2006 - 08:42 AM
Цитат
За пореден път се убеждавам колко струва морала и думата на някои български "журналисти". Биляна Веселинова ми се обади на мен на 30.05 и се представи за кандидат-купувач на питбулче. Един от първите и въпроси беше: "А сръбско ли трябва да бъде кучето?". След като я попитах за какво точно и трябва тя призна, че е журналист и помоли за няколко въпроса. Съгласих се да и отговоря, при положение, че ще представи нещата такива, каквито са наистина. Повечето цифри, които е цитирала са плод на фантазиите й. Всъщност въпросите и бяха най-вече към мен- защо съм си взел такава порода, как го гледам, слагам ли му намордник и т.н. Споменах й и за състезанията, които се правят в САЩ по теглене на товар, но както виждате няма и дума за това. След като самата тя ми каза, че е решила да пише ей така изведнъж за питбулите, защото цитирам: "Нали знаете, като напече жегата и човек се чуди какво да прави..." и казах за един авторски репортаж по БТВ преди време на Ани Цолова. Беше ми харесал с това, че се отличаваше с честна и безпристрастна гледна точка, а именно бяха показани всички черти на породата. Помолих я и тя да отрази по такъв начин нещата, за да могат хората да си създадат една наистина обективна представа, но за съжаление желанието и за евтина сензацийка е било над всичко. Чудя се какво трябва да стане, за да започнат някои представители на журналистическата професия да бъдат наистина журналисти, а не търсачи на жълтини a)
Публикувано: 06 June 2006 - 09:58 AM
Ако бях на теб ,щях да поискам обяснение ....И защо точно теб е потърсила и леле...колко неща ми хрумват.... n)Ако решиш - напиши това ,което си казал горе за интервюто и на сайта на "На ти с природата" - те са се ангажирали с темата.
Освен това сега се обсъжда Закон за защита на животните- явно има интереси борбите да се представят като нещо почти невинно и нормално!
Това е..... n)

Публикувано: 06 June 2006 - 10:07 AM
Цитат
Пак моля ако някои знае нешто за състезания с кучета в Бг да ми пише
Не мисля, че е толкова невинно писанието ....Не мисля, че е просто непрофесионализъм!Надушвам гадост! n)
п.п.Няма такива състезания за питове в Бг.

Публикувано: 06 June 2006 - 10:14 AM
Цитат
Ако бях на теб ,щях да поискам обяснение ....И защо точно теб е потърсила и леле...колко неща ми хрумват.... n)Ако решиш - напиши това ,което си казал горе за интервюто и на сайта на "На ти с природата" - те са се ангажирали с темата.
Освен това сега се обсъжда Закон за защита на животните- явно има интереси борбите да се представят като нещо почти невинно и нормално!
Това е..... n)
Поста, който го сложих тук, в абсолютно същия вид го изпратих и на PR-а на "На ти с природата". Каза, че ми е видяла обявата тук, където съм писал, че Джъмбо си търси женска но призна, че само е видяла питбул и не я е прочела докрай. Абе евтини жълти драсканици, за да се напълнят страниците и да намирисва на скандал- аз друго обяснение нямам. Най-много ме е яд, че изрично я помолих да не прави така a)
Публикувано: 06 June 2006 - 10:50 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Влад, има тема за питбул. Ако имаш въпроси, моля, задайте ги там, не в отделна тема.
Темата ще бъде изтрита след малко.
Има тема за Американски Питбул Териер но за Питбул няма r)
Ми то ако питаш мене Пит Бул и Американси пит бул териер е 1 и сьщо... oleeee fow
Публикувано: 06 June 2006 - 11:00 AM
Цитат
Стига глупости - там се съдят за всякаква грешна информация - к`ви питове...
Vlad,Американски Пит Бул Териер- в разговорния език го наричат пит бул.Както Американския Стафордширски Териер- стафордшир или ам стаф и т.н.Бе що не четете бе- 100 и ненам колко страници тема писали хората....Идваш и се кльопваш- "ми що няма за пит бул.""... oo Ми има ли Френски Пит бул или Испански Пит бул...К`во пише под чертата на темата АПБТ- пише ли Pit bulls?Или отвори пак нова тема - да не e за АПБТ, а за ПБ...... l)

Публикувано: 06 June 2006 - 11:06 AM
Няма спасение от невежите хора.В тоя коментар се ночи се говори за чушки и домати не за живо сьщество.
Публикувано: 06 June 2006 - 11:45 AM
А тоя дето го е писал сигурно дори не е виждал пит.
п.с.NO COMMENT

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 06 June 2006 - 09:30 PM
Кажете какво мислите за това трябва да спра с тези експерименти наи-вероятно нали .И искам да добавя че това е първата ми такава постъпка защото знам че сега ще почнат всякакви глупости да се пишат
Публикувано: 06 June 2006 - 09:59 PM
Какво провокира това в теб?
И какво беше полезно на кучето това "упражнение", ако можеш сподели, какво мислеше че правиш в момента?
Моя съвет е да не дразниш кучето излишно, питбула и без това е урган от емоции...занимавайте се с нещо друго, например тичане, висене..не изнервяй кучето допълнително и недей да се мъчиш да отприщиш агресията, това, което енаправил приятеля ти да рита животното е крайно безумно n)
Ние се стремим да кажем една истина за породата, атя че крайно добронамерена към хора, по тзи начин се прави обратното..запони приятел, тези кучета помнята...помнят яко, помнят много...и добро и лошо
Публикувано: 06 June 2006 - 10:12 PM
Публикувано: 07 June 2006 - 07:08 AM
Уточнение- разговорното ред ноус се бърка хората с линията Red Nous .Не би трябвало всички светлоноси питове да се наричат така.
FLY, просто не мога да повярвам ти ли си написал онова за "дразненето от време на време"- ти ми звучеше преди това писание разумно.Твоята постъпка е едно добро начало в посока "още един изтърван пит" !Явно всичко, което сме писали дотук не е достатъчно ясно .В такъв случай ще ти кажа- пит булът не е куче за лигавщини ,а за сериозни хора ,които знаят, че притежават отлична машина за убиване, ако вървят в тази посока и отлично домашно куче, ако са подготвени да се справят и действат с постоянство и търпение .И пак опираме до притежанието на тези кучета.Ще трябва да се настоява пред законодателите да се наложат рестриктивни мерки за притежание май- само за пълнолетни и минали психотест.Иначе аз мразя породните ограничения, но май трябва компромиси.

Публикувано: 07 June 2006 - 08:21 AM