Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#2021 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 05 June 2006 - 10:31 PM

Той /тя вече беше в темата Пит бул- на 2.06..Обаче сега пита за инфо тук.....
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#2022 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 05 June 2006 - 10:33 PM

Цитат

Бих искал да знам информация за Питбул nok

Влад, има тема за питбул. Ако имаш въпроси, моля, задайте ги там, не в отделна тема.
Темата ще бъде изтрита след малко.

#2023 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 June 2006 - 10:52 PM

Здравеите наскоро вув форума се говореше за различни състезания с кучета и така искам да попитам има ли деиствително такива състезания в Бг защото кучето ми се справя доста добре в някои области и искам да го пробвам .
Плс ако някои има информация нека ми пише защото бая съм се навил да участвам

#2024 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 06 June 2006 - 08:17 AM

Вижте на какво попаднах.Хората са реагирали bravoS :

http://www.iwns.org/...iew/203/87/lang,bg/
User's Signature

#2025 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2006 - 08:42 AM

Цитат

Вижте на какво попаднах.Хората са реагирали bravoS :

http://www.iwns.org/...iew/203/87/lang,bg/

За пореден път се убеждавам колко струва морала и думата на някои български "журналисти". Биляна Веселинова ми се обади на мен на 30.05 и се представи за кандидат-купувач на питбулче. Един от първите и въпроси беше: "А сръбско ли трябва да бъде кучето?". След като я попитах за какво точно и трябва тя призна, че е журналист и помоли за няколко въпроса. Съгласих се да и отговоря, при положение, че ще представи нещата такива, каквито са наистина. Повечето цифри, които е цитирала са плод на фантазиите й. Всъщност въпросите и бяха най-вече към мен- защо съм си взел такава порода, как го гледам, слагам ли му намордник и т.н. Споменах й и за състезанията, които се правят в САЩ по теглене на товар, но както виждате няма и дума за това. След като самата тя ми каза, че е решила да пише ей така изведнъж за питбулите, защото цитирам: "Нали знаете, като напече жегата и човек се чуди какво да прави..." и казах за един авторски репортаж по БТВ преди време на Ани Цолова. Беше ми харесал с това, че се отличаваше с честна и безпристрастна гледна точка, а именно бяха показани всички черти на породата. Помолих я и тя да отрази по такъв начин нещата, за да могат хората да си създадат една наистина обективна представа, но за съжаление желанието и за евтина сензацийка е било над всичко. Чудя се какво трябва да стане, за да започнат някои представители на журналистическата професия да бъдат наистина журналисти, а не търсачи на жълтини a)

#2026 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 06 June 2006 - 09:58 AM

Светът е малък, а ? oo
Ако бях на теб ,щях да поискам обяснение ....И защо точно теб е потърсила и леле...колко неща ми хрумват.... n)Ако решиш - напиши това ,което си казал горе за интервюто и на сайта на "На ти с природата" - те са се ангажирали с темата.
Освен това сега се обсъжда Закон за защита на животните- явно има интереси борбите да се представят като нещо почти невинно и нормално!
Това е..... n)
User's Signature

#2027 Потребителят е офлайн   Vlad Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 June 2006 - 10:00 AM

Цитат

Цитат

Бих искал да знам информация за Питбул  nok

Влад, има тема за питбул. Ако имаш въпроси, моля, задайте ги там, не в отделна тема.

Има тема за Американски Питбул Териер но за Питбул няма r)

#2028 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2006 - 10:02 AM

абе е тия журналисти bash .Така е някои смешници търсят всякакви начини за дастанат известни и да си запазят работата .

Пак моля ако някои знае нешто за състезания с кучета в Бг да ми пише

#2029 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 06 June 2006 - 10:07 AM

Цитат

абе е тия журналисти    bash  .Така е някои смешници търсят всякакви начини за дастанат известни и да си запазят работата .

Пак моля ако някои знае нешто за състезания с кучета в Бг да ми пише

Не мисля, че е толкова невинно писанието ....Не мисля, че е просто непрофесионализъм!Надушвам гадост! n)

п.п.Няма такива състезания за питове в Бг.
User's Signature

#2030 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2006 - 10:14 AM

Цитат

Светът е малък, а ? oo
Ако бях на теб ,щях да поискам обяснение ....И защо точно теб е потърсила и леле...колко неща ми хрумват.... n)Ако решиш - напиши това ,което си казал горе за интервюто и на сайта на "На ти с природата" - те са се ангажирали с темата.
Освен това сега се обсъжда Закон за защита на животните- явно има интереси борбите да се представят като нещо почти невинно и нормално!
Това е..... n)

Поста, който го сложих тук, в абсолютно същия вид го изпратих и на PR-а на "На ти с природата". Каза, че ми е видяла обявата тук, където съм писал, че Джъмбо си търси женска но призна, че само е видяла питбул и не я е прочела докрай. Абе евтини жълти драсканици, за да се напълнят страниците и да намирисва на скандал- аз друго обяснение нямам. Най-много ме е яд, че изрично я помолих да не прави така a)

#2031 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2006 - 10:47 AM

Само да вметна,че в САЩ да речем,ако се разпространява грешна информация за пит була,виновника е сьден не само от собствениците,но и от хората,които се занимават с това.

#2032 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2006 - 10:50 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Бих искал да знам информация за Питбул  nok

Има тема за Американски Питбул Териер но за Питбул няма r)

Ми то ако питаш мене Пит Бул и Американси пит бул териер е 1 и сьщо... oleeee fow

#2033 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 06 June 2006 - 11:00 AM

Цитат

Само да вметна,че в САЩ да речем,ако се разпространява грешна информация за пит була,виновника е сьден не само от собствениците,но и от хората,които се занимават с това.

Стига глупости - там се съдят за всякаква грешна информация - к`ви питове...
Vlad,Американски Пит Бул Териер- в разговорния език го наричат пит бул.Както Американския Стафордширски Териер- стафордшир или ам стаф и т.н.Бе що не четете бе- 100 и ненам колко страници тема писали хората....Идваш и се кльопваш- "ми що няма за пит бул.""... oo Ми има ли Френски Пит бул или Испански Пит бул...К`во пише под чертата на темата АПБТ- пише ли Pit bulls?Или отвори пак нова тема - да не e за АПБТ, а за ПБ...... l)
User's Signature

#2034 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2006 - 11:06 AM

Тия хора дето са го писали това за Пловдивско и Шуменско,ако искат да направат по голяма реклама да кажат и кои са вьпросните хора,които се занимават с боеве.
Няма спасение от невежите хора.В тоя коментар се ночи се говори за чушки и домати не за живо сьщество.

#2035 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2006 - 11:45 AM

И не мене вече ми писна от тия глупости.От 1999год. имам статии като тези за питовете, как не им омръзна незнам.Ама те едни таблици, едни статистики............
А тоя дето го е писал сигурно дори не е виждал пит.

п.с.NO COMMENT
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#2036 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2006 - 09:30 PM

Здравеите искам да питам нещо .Какво може да стане ако от време на време дразня кучето по малко . В Неделя например отидохме в училиштния двор с 1 приятел в момент ,в които там нямаше никои и приятеля ми мина зад оградата и запоачна да рита по нея (тои е приятел на мен но не е виждал кучето до този момент) .Реакцията на кучето разбирасе беше да се насуска ,но аз го дcржах .След това пуснахме и Томи ( малcк котарак) зад оградата при което кучето ми започна да ръмжи ,лае и даже да квичи .Дразненето продължи около 10 мин но забелязах че после беше доста неспокоен около 2-3 часа .

Кажете какво мислите за това трябва да спра с тези експерименти наи-вероятно нали .И искам да добавя че това е първата ми такава постъпка защото знам че сега ще почнат всякакви глупости да се пишат

#2037 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2006 - 09:59 PM

Глупостите написа вече ти...
Какво провокира това в теб?
И какво беше полезно на кучето това "упражнение", ако можеш сподели, какво мислеше че правиш в момента?
Моя съвет е да не дразниш кучето излишно, питбула и без това е урган от емоции...занимавайте се с нещо друго, например тичане, висене..не изнервяй кучето допълнително и недей да се мъчиш да отприщиш агресията, това, което енаправил приятеля ти да рита животното е крайно безумно n)
Ние се стремим да кажем една истина за породата, атя че крайно добронамерена към хора, по тзи начин се прави обратното..запони приятел, тези кучета помнята...помнят яко, помнят много...и добро и лошо

#2038 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2006 - 10:12 PM

Виж сега FLY не знам как да ти го кажа, за да не се засегнеш, но тук в подписа на един от съфорумците има една голяма истина- намери я сам, ако искаш. Инстинкта за атака при питовете е вроден и се саморазвива. Не е необходимо да правиш неща, които и ти, а още по-малко приятеля ти знаете защо ги правите. Обикновено първо се пита, а после се действа. Не като теб. Постъпката ти е меко казано безмислена, да не използвам по-силни думи. Все пак има надежда да влезеш в час, щом си преценил, че трябва да спреш. Имай в предвид обаче, че както ти каза mitaksi тези кучета помнят. Ако имаш излишна енергия започни да тичаш с кучето, вместо да правиш глупости. Обикновено инцидентите с питбули стават точно заради подобни "експерименти". Само че, след като стане белята обществото не обвинява конкретно виновника, а ВСИЧКИ. Чуй се само: "Какво мислите за това?" Ами да ти го кажа в прав текст май е най-добре: Аз мисля, че е супер тъпа постъпка и това не са глупости!

#2039 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 07 June 2006 - 07:08 AM

На аватара ми е моето куче и той е Ам Стаф.Главите са доста различни.
Уточнение- разговорното ред ноус се бърка хората с линията Red Nous .Не би трябвало всички светлоноси питове да се наричат така.

FLY, просто не мога да повярвам ти ли си написал онова за "дразненето от време на време"- ти ми звучеше преди това писание разумно.Твоята постъпка е едно добро начало в посока "още един изтърван пит" !Явно всичко, което сме писали дотук не е достатъчно ясно .В такъв случай ще ти кажа- пит булът не е куче за лигавщини ,а за сериозни хора ,които знаят, че притежават отлична машина за убиване, ако вървят в тази посока и отлично домашно куче, ако са подготвени да се справят и действат с постоянство и търпение .И пак опираме до притежанието на тези кучета.Ще трябва да се настоява пред законодателите да се наложат рестриктивни мерки за притежание май- само за пълнолетни и минали психотест.Иначе аз мразя породните ограничения, но май трябва компромиси.
User's Signature

#2040 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2006 - 08:21 AM

То честно казано и аз знаех че нее много правилно да го дразня , но маи не съм написал правилно -никои не ми е ритал кучето -риташе оградата за да видя реакцията му , а иначе кучето ми нее агресивно към хора ,само понякога налита на животни но това мисля че е нормално .И все пак не мисля че едно леко дразнене може да се отрази на кучето по някакъв жесток начин , но това не означава че ще го повтарям де

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни