Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#2041 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 June 2006 - 08:22 AM

Цитат

На аватара ми е моето куче и той е Ам Стаф.Главите са доста различни.
Уточнение- разговорното ред ноус се бърка хората с линията Red Nous .Не би трябвало всички светлоноси питове да се наричат така.

FLY, просто не мога да повярвам ти ли си написал онова за "дразненето от време на време"- ти ми звучеше преди това писание разумно.Твоята постъпка е едно добро начало в посока "още един изтърван пит" !Явно всичко, което сме писали дотук не е достатъчно ясно .В такъв случай ще ти кажа- пит булът не е куче за лигавщини ,а за сериозни хора ,които знаят, че притежават отлична машина за убиване, ако вървят в тази посока и отлично домашно куче, ако са подготвени да се справят и действат с постоянство и търпение .И пак опираме до притежанието на тези кучета.Ще трябва да се настоява пред законодателите да се наложат рестриктивни мерки за притежание май- само за пълнолетни и минали психотест.Иначе аз мразя породните ограничения, но май трябва компромиси.

Ограничения трябва да има и то не само за питове. Не може да пиеш кафе, да си говориш със съседа, а кучето ти да е на 200 метра от теб. Не може на тротоара да се изсипва помия за уличните кучета и като мине някой с куче с повод и намордник да му се нахвърли цяла глутница. За подобен род действия в развитите страни си има зоополиция и бързодействаща и ефективна съдебна система- всички гледаме Дискавъри и Енимъл планет. Тук обаче всичко е с краката нагоре. Чудя се обаче що за родители взимат на децата си, които още и в пубертета не са влезли кучета от породи, които са само за зрели и отговорни хора a)

#2042 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2006 - 08:32 AM

профит нешто за последното изречение не те разбрах .Напълно ли си сигурен за мене ,знаеш ли какво е кучето ми та да пишеш . Аз мога да ти кажа че преди 2 седмици 1 дебелак настъ пи кучето а то ништо не му направи.Ако искаш ще се срештнеме някъде да си организираме 1 състезание да видиш ,па не само с тебе няма лошо някои ден да се видиме всечки в планината и да спретнеме сустезание и чак тогава може да ми кажеш какъв стопанин съм

И все пак мисля че нетрябва всички пикльвци на 15 години да имат такива кучета , НО АЗ НЕ СЪМ ОТ ТЯХ

#2043 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2006 - 08:40 AM

Цитат

профит нешто за последното изречение не те разбрах .Напълно ли си сигурен за мене ,знаеш ли какво е кучето ми та да пишеш . Аз мога да ти кажа че преди 2 седмици 1 дебелак настъ пи кучето а то ништо не му направи.Ако искаш ще се срештнеме някъде да си организираме 1 състезание да видиш ,па не само с тебе няма лошо някои ден да се видиме всечки в планината и да спретнеме сустезание и чак тогава може да ми кажеш какъв стопанин съм

Няма нужда да ми доказваш колко си печен. Вместо това се замисли следващия път, дали не е по-добре да спортуваш с кучето, вместо да се чудиш каква ще му е реакцията, ако някой малоумник рита оградата до него.
П.С. Виждам, че си се интересувал от състезания по теглене на товар. При всички положения питовете за такива състезания не се тренират с ритане на огради и пускане на котки.

#2044 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2006 - 08:49 AM

МИ аз поне си мислех че знам как се тренират или поне как сум тренирал моя -с катерене на стулби , тичане даже зимата пробвах да тегли брат ми в снега ма му беше ;алко тежко заради неутупкания сняг,да виси неште ,обаче като го разкарвам го карам ад скача ,веднуж пак в снега теглеше ь гума ма сус зуби заштото немога да му намеря тва дет му се слага на гурдите ( ох забравих му името oleeee ), и все пак да не забравяме че кучето живее в двор не в апартамент и се движи свободно по цял ден (совен когато не яде някое дурво по двора де )
а и забравих да кажа че нее Пит Булл а Стафф
скоро ште си взема телефон с камера или цифров апарат и ште сложа снимки в форума
не ми е целта да се заяждам с който и да е ,но просто няма как да знаеш кой какъв собственик е по ,без да си видял кучето му или да го съдиш по 1 единствена ситуация в която съм сгрешил.Кажи ми ти не си ли правил грешки при отглеждането на твоето куче

#2045 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2006 - 09:01 AM

Единствения проблем които имам с кучето си е това че от известно време живее на село(1 месец) а не при мен в Софиа и не го виждам всеки ден но там му е по-добре заштото си тича свободно по цял ден . А сега само чакам да свурши тупото училиште и го взимам с мен по цял ден

#2046 Потребителят е офлайн   bianko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2006 - 10:16 AM

Цитат

Единствения проблем които имам с кучето си е това че от известно време живее на село(1 месец) а не при мен в Софиа и не го виждам всеки ден но там му е по-добре заштото си тича свободно по цял ден . А сега само чакам да свурши тупото училиште и го взимам с мен по цял ден

И все пак мисля че нетрябва всички пикльвци на 15 години да имат такива кучета , НО АЗ НЕ СЪМ ОТ ТЯХ

FLY, не мога да повярвам на това което си писал и продължаваш да пишеш. Тук всички много добронамерено те съветват с цел да си спестиш бъдещи проблеми с кучето, а и без това достатъчно си имаме такива заради разни легенди или "любители на породата питове". Вземи малко се замисли и послушай какво ти се казва и ще бъдеш много горд, че имаш такова куче.
А и такова куче не мисля, че трябва да е на двора!!! a)

#2047 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2006 - 11:31 AM

Цитат

Кажи ми ти не си ли правил грешки при отглеждането на твоето куче

Да FLY, правил съм и не се гордея с това. Мен също са ме критикували, но пък се гордея, че съм си взел поука и вече не правя. Надявам се и ти да си вземеш

#2048 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2006 - 12:02 PM

За жалост квото и да мислите няма значение . Днес след обяд собственика на кучето ште доиде да си го прибере.За жалост кучето нее мое колкото и да сум се привурзал кум него и ште трябва да го дам на собственика.Наистина жалко заштото кучето е голям пич и се бях привурзал кум него .Затова и седя на село ь месец за да отвикне да ме вижда често ,вупреки че сус истинския му стопанин се виждаме често (преди да замине за Германия ) и пук и сега .Все пак тои е добур човек и ште се грижи добре за него ,а пък и това нее пурвото такова куче което гледа така че няма зашто да се сумнявате за "изпуснато куче "както се изразихте.
Наи-хубавото е че му вруштам кучето в отлична форма без никакви черти или прояви на агресия ,супер хитро и игриво куче вупреки че е на Ъ,Ч години кучето нее загубило желанието си за игра и по цял ден си турси забавления.
Наи-лошото е това че през времето в което гледах това куче аз се привурзах кум породата и наи-вероятно скоро ште си взема независимо какво мислите вие по този вупрос.
Е все пак ако някои реши че сум "достоен"за такова куче и знае откуде може да намеря такова малко нека ми пише.Аз пробвах от обявата в саита но е останало само ь мужко и в момента чакам снимка .Така че ако някои може да помогне ште сум му благодарен

#2049 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2006 - 12:10 PM

В зоомагазин има два, ако все още са там. Дано да попаднат в свестни ръце!

#2050 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2006 - 12:28 PM

http://mail06.abv.bg...=ISO8859_1&ac=s
tova e ku4eto ot obqvat na glavnata stranica v saita .Kajetekakvo mislite za nego

#2051 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2006 - 12:31 PM

FLY, ако си чел цялата тема, значи знаеш че аз си взех сама(не наще) пит,когато бях на 14години.Смея да твърдя, че колкото и да бях чела и да знаех за тях аз видях нещо невиждано и неусещано досега.Също както теб бях удивена от силата и сърцето на кучето, правех подобни на твоите грешки, и изобщо не се гордея с това.

Сега на почти 19, мога да кажа,че бих се грижила и знам как да се грижа за едно такова куче, но за тогава със сигурност не.Самозалъгваш се, че си голям и зрял и от това ще страдате и ти и твоят приятел, защото той е твоето отражение.
1super чисто приятелски съвет
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#2052 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2006 - 12:35 PM

аз само не разбрах ти пък откъде знаеш на колко години съм bl) .Иначе мерци за съвета
моля някои администратор да изтрие онова по-горе с линка

#2053 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2006 - 12:38 PM

bagira 14 sum gi minal otdavna
Sory za ezika i postoqnniq flood na temata ot moq strana

#2054 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2006 - 12:38 PM

OFF
Еми,ако кажеш на колко си мога и да разбера.Кво толко се криете всички бе?!
User's Signature

#2055 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2006 - 12:42 PM

FLY и аз бих те посаветвал да не озлобяваш кучето.Просто няма смисьл.Много добре знаеш,че лесно се пальт и озлобяват.Сьвета ми е гледаи си 1 куче с много любов,направи го добро.И най-вече работи за запазването на името на породата като разсеиваш митовете за тях
Успех!
Аз мога да ти намера куче,но сьм от Плевен

#2056 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2006 - 12:48 PM

ми не се крия просто нее ставало въпрос за това -на 16 съм(до Октомври само )
не съм тръгнал да озлобявам кучето или да го правя бойно както и всякакви други такива мизерства

#2057 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2006 - 12:56 PM

Цитат

ми не се крия просто нее ставало въпрос за това -на 16 съм(до Октомври само )
не съм тръгнал да озлобявам кучето или да го правя бойно както и всякакви други такива мизерства

Аз също, но зза да ти е мирна главата си го разхождай спокойно и не си прави експерименти с психиката му.Това няма да довете до нищо хубаво.

п.с. И все пак горе долу съм оцелила възрастта
User's Signature

#2058 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2006 - 01:03 PM

Цитат

ми не се крия просто нее ставало въпрос за това -на 16 съм

Аз като бях на 16 (1989 г.) в София и ротвайлери нямаше. Питбул- тогава никой не знаеше, че има такава порода. Беше голяма мизерия. Когато си взех Джъмбо на 2 месеца (през 2000 г.) знаех всичко за питовете, но...от книгите само ;) А в реалния живот е съвсем друго- чистиш урина, изпражнения, ставаш рано всяка сутрин, мебелите у нас вече нямат остри ръбове b) и т.н. Всичко това ми дойде до гушата много бързо и пуснах обява да го продавам. Обадиха се хора, но нещо в сърцето ми трепна- нали знаете как ни гледат w) Реших се на компромис- дадох го на нашите и стоя при тях 2 дена b) Седнах си на задника на края и си го взех. Сега не мога да си представя без Джъмбо- той не ми е домашен любимец. Той е част от мен w)

#2059 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2006 - 01:12 PM

Ми аз штот мъм решил да си взема ку че значи има къде да го гледам -особено през топлите месеци . Качвам го с мен на Рила .Там бабами и дядо ми имат вила с беседка ,басеинче ,високо в гората кудето няма кучета ,почти и хора няма
А да знам за момента с умръзването и все още не съм решил какво да правя ,друг е въпроса за кучето в апартамент в София а има и много други неща свързани с моето поведение заради които се чудя

#2060 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 07 June 2006 - 04:34 PM

Bianko,pls, покажи ни твоята принцеса за оправяне на вкуса ,че нещо немам нерви... dribble
п.п.Не можеш да си представиш как се почувствах изведнъж като видях 2те снимки на аватарите една под друга
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема