Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#2111 Потребителят е офлайн   bianko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 June 2006 - 01:51 PM

Аз в неделя от 12 до 19 часа съм на разположение!

#2112 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 June 2006 - 02:34 PM

Цитат

тия са някви....

ето една красота за всички любители на бул породи

ЦЪК

Уф ,вече го гледам за 30ти път.Митако ,там има един...Благодаря ти.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#2113 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2006 - 02:43 PM

Аз няма да мога да дойда.Извинявам се предварително за отсъствието си ,но "къщата" пада на моите плещи за блиските няколко месеца.Пишете какво сте решили задължително и знайте че сам твърдо за клуб.
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#2114 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 June 2006 - 02:54 PM

Цитат

Аз няма да мога да дойда.Извинявам се предварително за отсъствието си ,но "къщата" пада на моите плещи за блиските няколко месеца.Пишете какво сте решили задължително и знайте че сам твърдо за клуб.

Е- глупости- нали щях да съм ти шофьор в София...Идвай!
User's Signature

#2115 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2006 - 05:42 PM

Може би следващия път s)
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#2116 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2006 - 06:45 PM

Ей,можете ли да ми кажете как да научим малък пит да носи предмети например да ляга,сяда и такива неща общо взето.Има ли някаде във форума писано по този въпрос.Или пък някой сайт,че на Стефан (който искаше Зита) му трябва.Научил я е вече на седни,на мясно и дай лапа :)
User's Signature

#2117 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 June 2006 - 06:51 PM

Питовете и АСТ имат по принцип проблем с апортирането.Не че не може да донасят предмети, но по- трудно се мотивират , лесно губят интерес за такава задача.Просто да настоява ,ако много държи.Другото казваш са научили вече.
User's Signature

#2118 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2006 - 02:56 PM

При мен се научи без проблеми, но появи ли се дразнител всичко отива по дяволите

#2119 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2006 - 03:14 PM

Цитат

Питовете и АСТ  имат по принцип проблем с апортирането.

Моята носи!Като и кажа "къде е играчката" или "къде е пръчката" носи ги, лигави ми се, но не ги пуска лесно. Това, че ги носи е въпроса , но не ги оставя, аз например никога не съм искал да дава лапа!

#2120 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2006 - 04:42 PM

Цитат

Другото казваш са научили вече.

Да научили са се b) .Моята Сара носи и като и кажа остави,оставя почти винаги r) .Ама бая съм я гонила из градинките с "Остави".И аз незнам как ама се научи oleeee
User's Signature

#2121 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2006 - 05:57 PM

вижте това е темата за боевете с кучета

Цитат

"Боят с кучета е спорт,както и лочът.В САЩ е забранен,НО да не използваш питбула си за това, е все едно да имаш ловно куче и да не го пускаш в гората",разказа вносителят,който се занимава с бойни питбули от 12г..В Щатите залозите при бой с кучета достигали до огромни суми-например за един двубой ,продължил 8,35ч.,са били заложени $115 000.В България мизите не са чак толкова големи-варират от 200 до 25 оо евро,разказа събеседникът ни......Заради големите пари,които се въртят в боевете с питбули контролът е невъзможен дори от полицията.Боян не крие,че той има точно правилния човек не когото плаща "хонорарче".Срещу тази "заработка" човекът има единственото задължение да не докарва колегите си от полицията в района на мястото,когато се провеждат борбите.За да е разсеян неговия човек получава от 300 го 500лева.Сумата е по-голяма,когато боевете са в ноще,когато се очакват и участници от чужбина.
.

БОЛНИ МОЗЪЦИ
User's Signature

#2122 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 13 June 2006 - 06:28 PM

Да - вместо да пишат гнусотии некои изчекнати журналисти и да правят реклама на олигофрени ,що не си кажат мнението - може и тях да ги кефи...
И най-любимата ми теза- трябва да се бие щото то си го иска ....
Знам защо изведнъж 2 такива статийки- дано скоро влязат в затвора ....И напалм за пълна дезинфекция!
User's Signature

#2123 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2006 - 09:10 AM

За пореден път се убеждавам, че голяма част от българските журналисти не са нищо повече от търсачи на скандали и сеирджии a)

#2124 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 14 June 2006 - 09:29 AM

Цитат

За пореден път се убеждавам, че голяма част от българските журналисти не са нищо повече от търсачи на скандали и сеирджии a)

То некат търсят скандали - това им е работата, лошото e , че някои от тях обслуждат интересите на мършите!
Ти се мори да пишеш, че боевете са правят от лешояди и да доказваш в живота, че кучето ти е добро и надеждно.Като прочетат онова писанийце- за много пари спечелени лесно, за силни кучета, к`ъв беше- Ада ... ,за т`ва ,че нямало кой да му се опре и как изгребвали кръвтта на убитите бойци с лопата - че всеки пубер (и не само) ще се вдъхнови от това, а не от нашите миролюбиви съветчета и миролюбиви кучета....Силният и с пари злодей е интересния, не добрият призоваващ да им врътнат кранчето ...
Тая писателка дали се е сетила за това или к`вo и пука- взела кинтите....Ще се притеснява тя за възпитателни глупости и лиготии....
User's Signature

#2125 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2006 - 09:57 AM

А Балгарин,който не се осере не е Бьлгарин.1 Мнение няма за кучешките борби.Като толкова се интересуват да изкажат мнение.Бе....чудат се кво да прават.
1 пьт не са казали,ее така и така дьржавата трябва да направи нещо....

#2126 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2006 - 10:24 PM

Ей нищо не казвате за неделя ;) Айде, че няма време d)

#2127 Потребителят е офлайн   pitbul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2006 - 07:46 AM

Интересното е че никои от тея журналисти не зстъпва и другата страна на медала .Че това / за боя и злобата/се дължи на простотията на собствениците,ламтежа им за пари и безхаберието на държавата,а от това не влияе добре за популяризирането на породата.Повечето хора не са запознати със любвеовилноста,и характера на тази порода! омръзнаха ми вече,а ще има и още,непознати даме спират и да ми казват колко злобни били ,колко зли и т.н,но това всичко е следствие на всичката гнилоч която се лее по тази порода и от незнание! n)
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!

#2128 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 15 June 2006 - 08:58 AM

Гледай сега- тук вече не става въпрос за простотията на отделни собственици ,които си карат песа да яде кварталните или си устройват забавленийца от типа "моето ще пребие твоето ".Тук става въпрос за перфектно организирана престъпна мрежа с нелегални залагания и очевидно участие на хора от полицията.Това ,че умират животните като мухи е май само наш проблем...Та властите ли нямат механизми ,било затворено общество, нали ако има воля - ще вкарат вътре хора и за седмица ще ликвидират всичко.Не завинаги, но това ще намалее и ограничи много .Не ,че по света където имат законност са спрели боевете напълно ,но ...
User's Signature

#2129 Потребителят е офлайн   pitbul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2006 - 09:14 AM

Права си че тва е мафия и се трошат големи пари и всичко е организирано ,но когато има намесени и хора от власта които трябва да санкционират и да залавят тези престъпници,щото за мен те са,а те не го правят за кво говорим???а,иначе мнението нахората няма да се променя напротив ще продалжава да е негативно за наща порода ,а това вреди на породата!!А,нали знаеш че корупцията във България е на първо място ,така че докато тя не се искорени такива изроди ще си правят квото искат ,а ние нищо не можем да направим!
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!

#2130 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2006 - 09:28 AM

Голата истина е, че на властите им дреме на ..... a) Да предположим, че както казва agalina се вземат и закопчаят организаторите. Даже и седмица ще им е много да ги хванат. Ефекта обаче, който ще се получи в обществото за тях (правителството) ще е нулев, дори отрицателен. Хората ще си кажат, че само им хвърлят прах в очите. Именно за това предпочитат да си мълчат и да прибират някой и друг лев

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни