Американски питбул териер
Публикувано: 08 June 2006 - 10:20 AM
Публикувано: 08 June 2006 - 10:22 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!
Публикувано: 08 June 2006 - 10:31 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!
Публикувано: 08 June 2006 - 10:53 AM
Иначе се храни с храха Proplan сьомга :)
Той е хъска ама предполагам няма значение :)
МОД: Чети форума преди да задаваш излишни въпроси на неподходящи места. Има тема по въпроса.
Храната ти е достатъчно добра, ако наистина храниш само с нея. Иначе за добавки можеш да даваш калций и витамини SA37. Не отговаряй на това съобщение!
Публикувано: 08 June 2006 - 11:56 AM
Цитат
Ако обичаш- тези мизерии зa "истинско бойно куче" и "необходимите много пари"- тука не.
И понеже многократно чета в темата терминчето "злобни" и "озлобяване" - ще ти кажа ,че това няма нищо общо с боя.Кучетата, които първобитите използват за това не са злобни.Те не се бият от злоба.Бият се защото първобитите доразвиват едни качества в тези нещастни животни ,които през вековете са утвърждавани ,за да се използват за забавления- физиката и психиката на гладиатор.Биещите се кучета обикновено са също така любвеобвилни с хора, (освен ако първобитите не са искали от тях друго) , но те развиват на мах желанието да побеждават, някой да убиват.Психиката им се изкривява до крайност.Желанието за схватка също.Четох едно степенуване, където имаше нещо такова:
-нормални- влизат в схватка само ако са предизвикани и то само в еднополови кучета.Не закачат другия пол и кутрета както и животни от друг вид,
-силно доминатни- влизат в схватка винаги с еднополови и при атакуване с другия пол.Не закачат кутрета и животни от дрег вид,
-идоти- влизат в схватка с всякакви кучета на пол и възраст.Без други животни.
Отвратително, но верно.Последните и част от вторите - било е с човешка помощ.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 08 June 2006 - 12:08 PM
Публикувано: 08 June 2006 - 12:52 PM
и нe ми разправявай колко струва блъскането с боклуци- аз го знам добре и оттавна....И мисля малко да се стегнеш ,че нещо темата се разкисва.Ако може

Публикувано: 08 June 2006 - 04:10 PM
Другото което ако си мислите че за да се назоби едно куче се иска много пари жестоко се лъжите.Дори няма нужда да ходя да търся на черния пазар стероиди.Почти всичко казвам почти всичко се продава по аптеките.За 200лв може да си назобиш така кучето че няма да знаеш това моето куче ли не е ли.Има и по скъпи стероиди но пак казвам че не са толкова скъпи колкото си мислите.Стероидите влезнаха последно време в употреба преди ги нямаше до такава степен.Всичко се развива в това число и пит спорта.
Кой как ще си гледа кучето си е негово желание.Въпроса е че питбула е податлив на такива закачки дразнения и тоя род и просто това в бъдеще би ни навредило ако искаме кучето ни да бъде просто либимец.Просто трябва да се социализира добре да бъде сред хора и животни и да знае кое му е забранено кое не е и кой е шефа.
Другото което е няма озлобявания и такива работи.И да не е злобно като го ръгнеш в ринга с друго куче което вече знае какво е контакт какво е борба ще неще ще се бие ко не се бие пръта.Това е реалноста в повечето случай.
поздрави

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.
Публикувано: 08 June 2006 - 04:26 PM
Поздрави.
п.п.То остави ,че породата трябва да ти е в сърцето.Ами и отделните индивиди от една порода са толкова различни. И там същото- само нещо определено ти е вътрешно.Помниш хилядите ни писания с теб и bagira за кой екстериор на пит.
Ако си гледал и двете породи и то дълго ,особено от малки и си се блъскал - тогава можеш да кажеш кое предпочиташ- според твоите нужди за куче ,вида му, характерчето ,връзката ви- сериозни и сложни неща.

Публикувано: 08 June 2006 - 05:03 PM
Публикувано: 08 June 2006 - 05:07 PM

Публикувано: 08 June 2006 - 07:51 PM
Това си е истината за стероидите продават се свободно искаш ли да си назобиш кучето никой не може да те спре.
Стероидите са нож с две остриета.Колкото помгат толкова и вредят.Имайте впредвид обаче че това са лекарства в повечето случай и има от тях който са в помощ на някой хора.Това е.
Всичко е много относително.Иска се познания за да се ползват тия лекарства.
поздрави

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.
Публикувано: 10 June 2006 - 02:08 PM
Публикувано: 10 June 2006 - 02:32 PM
Публикувано: 10 June 2006 - 02:37 PM
Цитат
Така си е много разбира.
Агалина питам,защото незнам англ и нямам речник
поздрави
Публикувано: 10 June 2006 - 02:42 PM
Цитат
FLY,в тази тема няма някой ,който да е повече в час с всички добри и ужасни страни от живота на питовете в родината.Мисля да се съвземеш малко и когато ти отгледаш толкова питове ,колкото и malkia и се сбъркаш ,борейки се с реалността като него- тогава пиши шибаните си мнения!!!Без извинения - мод ,както искаш.
п.п.Бe какво правят в другите форуми с пуберите- ми търпях ,ама и аз имам нерви....
п.п.п.malkia, не им се вързвай ,приятелю.