Американски питбул териер
Публикувано: 15 June 2006 - 09:56 AM
Струва ми се ,че не е точно така за ефекта- нека излезе ,че еди кой си от правителството или обществена фигура е вътре или закриля това..може всяко чудо тук да е за 3 дни и да трепят деца други ,но ....като ги изтипосат дали после няма да се поотдръпнат от подпечителството ....

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 15 June 2006 - 09:58 AM
Цитат
Струва ми се ,че не е точно така за ефекта- нека излезе ,че еди кой си от правителството или обществена фигура е вътре или закриля това..
Мечтай си ти b) Това ако стане наистина ще повярвам, че сме на път да станем развита европейска страна l)
Публикувано: 15 June 2006 - 10:26 AM
Цитат
Цитат
Струва ми се ,че не е точно така за ефекта- нека излезе ,че еди кой си от правителството или обществена фигура е вътре или закриля това..
Мечтай си ти b) Това ако стане наистина ще повярвам, че сме на път да станем развита европейска страна l)
Което мен лично много ме съмнява n)

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 15 June 2006 - 12:29 PM
Цитат
Цитат
Ей нищо не казвате за неделя ;) Айде, че няма време d)
Аз съм там, хайде часа да кажем и мястото пак, с болд!
Неделя 18.06.2006 в 13.00 часа в кръчмата "Спомени" или ако предпочитате "Memories"! Намира се зад градинката Св. Георги. Има ли някой, който не я знае, та да пействам линк?
Публикувано: 16 June 2006 - 07:54 AM
Публикувано: 17 June 2006 - 10:39 PM
Много гадости се събраха-надявам се да спрат вече...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com