Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#2231 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 June 2006 - 08:56 PM

от къде е това куче?На мен лично ми е много позната, пробвайте с името Етна (ако се появи).Ако отговаря- пишете на лични.
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#2232 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2006 - 10:15 PM

redy тия твойте кучета мисля че съм ги виждал и в друг сайт.Кажи наистина дали си им пускал снимки другаде защото ми направи впечатление че на 1 снимка черното куче имаше белег.Но все пак може да е зрителна измама или объркване ,очеквам ти да кажеш

#2233 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 08:46 AM

Цитат

redy тия твойте кучета мисля че съм ги виждал и в друг сайт.Кажи наистина дали си им пускал снимки другаде защото ми направи впечатление че на 1 снимка черното куче имаше белег.Но все пак може да е зрителна измама или объркване ,очеквам ти да кажеш

Не мисля , че съм пускал снимки някъде.... Иначе съм от Варна.

#2234 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 12:17 PM

Здравеите отново ;)
redy ако си чел темата ще разбереш моите предпочитания.След като ти се участвал в борби с кучета,ти се човек,които по никакав начин неможе да ни вини.
1.Като искам да имам куче от боини родетели,явно искам кучето ми 1 вид да изглежда по 1 начин(Дьлбок елипсовиден грьден кош,гглава клиновидна не голяма и т.н.т,по високо и строино куче, слабо)
2.Когато кучето ми е от такива родители,то е СЬРЦАТО.И тези качества ги имат само питоподобните и те са НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ ХАРАКТЕРАТ ИМ.И ние трябва да ги сьхраняваме.
3.Пит була и стафа имат различни стандарти.Намене лично пит була по ми харесва.
Няма да е лошо освен термините като Register of merit grand champion champion,не научиш и ADBA,UKC.
Аз не виня Колби,Тюдор,Уольс.По онези времена хората са пускали кучета,за да гледат качества,а не да земат парите,както си правил ТИ.По онези времена развлеченията са били други,не е имало телевизори,компиутри и т.н.т.Например Уольс ,вьпреки че се е занимавал с борби,тои е продал нищожен брои кучета,намерил дом на много бездобни кучета.А ако сравняваме сегашните Breeders и предишните,сравнение неможе и да има.
Дано сьм ти отговорил,макар и сьс закаснение,но нямах интернет.

#2235 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 12:31 PM

Malkia,mitaksi,agalina,proffit всички те не са лицемери.Не случаино се мьчат да направят клуб за пит була,за да му покажат добрата страна.
попринцип човек ,който си пуска кучетата на боеве му е през оная работа за тях.Даже ако си чел внимателно,гореспоменатите хора като чуят за бездомен пит веднага се втурват да помагат.Това е 1 от хилядите доказателства,че е малко смешно да ги наречеш лицемери.Няма тяхно дело,което да докажеш,че са лицемери.Ако намериш доказатества ги сложи тук.
Обиждаш ме като говориш глупости за мене,макар и да не ме псуваш или нещо такова.Колко ама колко пьти можеше да пусна 1 от кучетата,които разхождам де се бие нямаш представа.не сьм го направил.Нека не се обиждаме.Поне не слагаи всички тях под общ знаменател!

#2236 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 30 June 2006 - 01:17 PM

Не може да те обиди ,човек занимаващ се с боеве !Игнорирай го. super best
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#2237 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 01:22 PM

Цитат

Здравеите отново ;)
redy ако си чел темата ще разбереш моите предпочитания.След като ти се участвал в борби с кучета,ти се човек,които по никакав начин неможе да ни вини.
1.Като искам да имам куче от боини родетели,явно искам кучето ми 1 вид да изглежда по 1 начин(Дьлбок елипсовиден грьден кош,гглава клиновидна не голяма и т.н.т,по високо и строино куче, слабо)
2.Когато кучето ми е от такива родители,то е СЬРЦАТО.И тези качества ги имат само питоподобните и те са НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ ХАРАКТЕРАТ ИМ.И ние трябва да ги сьхраняваме.
3.Пит була и стафа имат различни стандарти.Намене лично пит була по ми харесва.
Няма да е лошо освен термините като Register of merit grand champion champion,не научиш и ADBA,UKC.
Аз не виня Колби,Тюдор,Уольс.По онези времена хората са пускали кучета,за да гледат качества,а не да земат парите,както си правил ТИ.По онези времена развлеченията са били други,не е имало телевизори,компиутри и т.н.т.Например Уольс ,вьпреки че се е занимавал с борби,тои е продал нищожен брои кучета,намерил дом на много бездобни кучета.А ако сравняваме сегашните Breeders и предишните,сравнение неможе и да има.
Дано сьм ти отговорил,макар и сьс закаснение,но нямах интернет.

Ок извинен си щом си нямал достъп до нет, но не и за абсолютно некомпетентните ти мнения!

Ще ти кажа нещо, когато питбула започва да се развъжда според това как изглежда ТОЧНО тогава той не е питбул. Запомнете веднъж завинаги , че това куче се развъжда според това какво може да прави, а не как изглежда! Виждал съм много кучета победители , които нямат нищо общо с твоя стандарт , късо тяло, къси крака, кръгла глава обратна захапка , куче тип булдог, а също и такива с толкова издължено тяло и мускулатура и глава , че приличат по-скоро на ловно куче.
И запомни и друго всички питбули са сърцати, въпросът е КОЛКО ВРЕМЕ.
А точно старите питмени са ги борили САМО за пари!!!

Колкото до лицемерите , още ли не си разбрал кого имам в предвид??
Точно ТЕБ! Само му вижте постовете , интересува се само от литература за бойните кучета и търси връзки с хора гледащи и развъждащи кучета за борби, това е все едно евреин да чете "Майн кампф" и въпреки , че е против холокоста да се възхищава от нацистите за идеята им за чистата раса!
И никъде не съм те обиждал.
А затова , че си имал много възможности да пуснеш кучето си да се бие, но си се въздържал , поздравления bravoS , явно уличните кучета около вас са имали късмет , но колко още ще трае това.............

И накрая пак казвам не слагам всички "под общ знаменател", както казваш, но точно такива като теб, които си взимат само питове от "бойни родители" са си вътре в кюпа и с двата крака.

#2238 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 30 June 2006 - 01:25 PM

Леее- този човек не се спира...Бе няма да пиша едни нeща, че ще ме трие мода dribble dribble dribble
User's Signature

#2239 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 01:30 PM

Цитат

Не може да те обиди ,човек занимаващ се с боеве !Игнорирай го. super best

Агалина , наистина ли смяташ за нормално да търси връзки с кучкари( правещи борби) и да купува кучета от тях и да тръби , че е против борбите!?
На него му е простено, защото много ясно се усеща наивноста на тийн възраста, но ти явно не си вече тийн ( за добро или лошо ;) ) и явно наистина правиш много добро за тези кучета, които обичаш с цялото си сърце 1super 1super 1super .

Поздравявам те за това което правиш!

#2240 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 01:31 PM

Цитат

Леее- този човек не се спира...Бе няма да пиша едни нeща, че ще ме трие мода dribble dribble dribble

Аз ти правя комплименти а ти...... s)

#2241 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 01:32 PM

Извинете, че прекъсвам идилията ви. Може ли все пак някой да ми каже какво стана с намерената женска?

#2242 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Цитат

наистина ли смяташ за нормално да търси връзки с кучкари( правещи борби) и да купува кучета от тях и да тръби , че е против борбите!?
Не е хич нормално, напротив. Поощрява гадовете, захранва ги за още кучешко страдание. За мен това Е лицемерие - плод на недомислица или съзнателно - вие кажете.

redy, по-полека с тона. Не ми се ще да ти слагам наказания, а като гледам още малко и ще се наложи.

agalina, не се заяждай r)
User's Signature

Качена снимка

#2243 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Аз познавам Apbt и той наистина никога няма да участва в боеве с кучета.Интересувал се...ми и аз се интересувах преди мноого години от всичко- поглъщах инфо и така...
А на този потребител ,който се изживява като обвинител сега и тук ,въпреки че се занимава с боеве- направо ме разплака с комплименти.... dribble

За женския пит- точно преди минути се обадих за кажа за Боряна.Човекът каза ,че си почива и не е на работа , където е кучката....Щял да звънне тези дни...Та сега се чудя дали да не спретна отиване до там...
User's Signature

#2244 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 02:28 PM

Ако не и почистена и превързана раната може да има последствия после...Ако случайно решиш да отидеш да я видиш пиши после как е . r)
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#2245 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 02:40 PM

А аз ще ти кажа да не ми даваш акьл и да се замалчиш,защото почваш да ме дразниш.Щом мислиш,че ми харесват боевете с кучета това си е твое мнение.А от това,което се интересувам си е моя работа.Интересува ме Колби и всички други не,защото са се занимавали с боеве и т.н.т,а защото това е част от историята на пит була.А тя неможе да се премахне.Чрез историята на кучето се повече научаваш за характера му как се е сьхранил и т.н.т.Мисли си квото искаш ама квото искаш не ме интересува.
Дано се оправи кучето.Мноо гадно се е ударило дано да не е нищо сериозно.Успех

МОД: Това е форум и хората дават мнение, а не мълчат. Ако не ти пука какво мисли, значи, че не може да те дразни. Едно от двете - или не ти пука, или те дразни.

#2246 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 02:49 PM

Цитат

А аз ще ти кажа да не ми даваш акьл и да се замалчиш,защото почваш да ме дразниш.Щом мислиш,че ми харесват боевете с кучета това си е твое мнение.А от това,което се интересувам си е моя работа.Интересува ме Колби и всички други не,защото са се занимавали с боеве и т.н.т,а защото това е част от историята на пит була.А тя неможе да се премахне.Чрез историята на кучето се повече научаваш за характера му как се е сьхранил и т.н.т.Мисли си квото искаш ама квото искаш не ме интересува.

Ок замълчавам си s) .

А по въпроса как се е съхранил......., опс обещах ТИ, че си замълчавам.

#2247 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 02:55 PM

Цитат

Ако не и почистена и превързана раната може да има последствия после...Ако случайно решиш да отидеш да я видиш пиши после как е . r)

Като гледам раната е повърхностна, но е важно да се провери да няма счупване,защото виждам , че не стъпва на крака си. Иначе охлузената кожа ще и мине като на питбул.

#2248 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 04:25 PM

[span style='font-size:14pt;line-height:100%']*DЕLETED*[/span]
Ако имате лични сметки за уреждане - уреждайте ги извън този форум.

#2249 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 04:46 PM

[span style='font-size:14pt;line-height:100%']*DЕLETED*[/span]

#2250 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 05:12 PM

Цитат

*DЕLETED*

Считам се за късметлия, че прочетох това хистъри. Имам предложение МОД. Възможно ли е да го възстановиш? Мисля, че ще е интересно и за другите

МОД: Съжалявам, proffit, знаеш, че форума не е мястото за саморазправа, изобличаване на злодеи и т.н. Познавате се - чуйте се, разберете се, няма как да стане тук. Има си лични за тия работи.

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни