Американски питбул териер
Публикувано: 08 September 2005 - 11:00 AM
Ей здравейте на Всички!!!!!!!!! Незнам дали тук ще намеря любители на моята любима порода, но поне ще опитам!!! b)
Имам бостанче, казва се Енди!! Ще бъде супер ако успея да намеря поне още един собственик на Бостанче!! Или поне някой любител!! b) b) b)
И моля за малко помощ! Незнам как да кача снимки на Енди във форума и как се прави този "аватор" на снимка!! Ако може някой да помогне ще съм му много благодарна!!
Имам бостанче, казва се Енди!! Ще бъде супер ако успея да намеря поне още един собственик на Бостанче!! Или поне някой любител!! b) b) b)
И моля за малко помощ! Незнам как да кача снимки на Енди във форума и как се прави този "аватор" на снимка!! Ако може някой да помогне ще съм му много благодарна!!
Публикувано: 21 October 2005 - 08:32 AM
Цитат
Аз пак ще кажа - агресия към хората от страната на пит или стаф е ненормална. Нормална е агресията към себеподобните. Виновно е отношението на хората към развъждането на питовете. Не се води внимателна работа по подбиране на двойки, не се отбраковат по психика кучета, проявяващи агресия към хора, а после имаме това, което имаме. Докато всеки стопанин на пит не спре да чифтосва любимците си по принципа "дай да направим малки" - проблемът ще си остава.... Странно е че няма секция "пит-бул" защото породата може да не е призната, но кучета ги има, често виждам кекави младежи с приятелчета по градинки, които водят питове и се кефят че кучето им всява страх у минаващите бабички. Ей на такива абсолютно трябва да им се забрани да притежават пит или стаф. А с другите стопани необходимо е да се води сериозна работа, доста от тях не знаят елементарни неща и не са в състояние да научат кучетата си на простички команди... Жалко е за кучета.
АБСОЛЮТНО!!!!!!!!!! ТОВА Е СИТУАЦИЯТА ти си го каза ! Некви пубертети мислейки си че са си взели куче да за правят сеири или за да плашат хората.. а всъшност и пит бул-а и стафа са превъзходни кучета!!!
Не само с тези породи ситуацията е такава... онзи ден разхождах кучето си.. и някакъв младеж се приближи с малко ротваилерче... говореше заваляно ( наркомански ) беше с някакъв приятел и репликата му когато малкото ротвайлерче дойде да подущи Макс бе : "Еи глей глей на безащитните скача а от по-големите го е страх" което ме изби на смях но си замълчах последва репликата към друго момче с пит бул териер " еи ти пускаш ли го на битки* при което момчето с питбула се усмихна само и му каза "не"... че такива са представите на някой за притежаването и отглеждането на кучета.... cl) bl)
Публикувано: 21 October 2005 - 12:53 PM
За съжаление това е въпрос на култура... За доберман, стаф, пит и др. хората имат погрешно мнение и липса на всякаква култура... Чували са в някакви легенди, че това са "зли" кучета, или "биткаджии" и ги правят такива, кефят се на тази гледна точка... Озлобяват ги допълнително, че да стане:"Виждате ли какво брутално куче имам аз, освен, че може да попилее твоето... Може и теб да побърка... Аз съм мъж!"- психологически проблем на комплексираното ни общество. Просто е много болно обществото ни... Това е следствие от мъчителен и унищожаващ преход и криворазбраната демокрация...
Публикувано: 22 October 2005 - 12:39 PM
http://www.PetitionO...t/petition.html ,вие сте!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 25 October 2005 - 02:14 PM
Ako ima naistina zapaleni fenove na pitbull-ite neka vidqt tozi sait http://ohoopeeriverkennels.com .STRUVA SI !!! I nai-glupavoto neshto , koeto mojete da si mislite za pitbull-ite e che sa zlobni kucheta.Te stavat takiva , kakvito nie si gi napravim. ;)