Американски питбул териер
Публикувано: 03 November 2005 - 01:56 PM
Публикувано: 09 November 2005 - 08:53 AM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 10 November 2005 - 10:13 AM
Цитат
Кво да се говори мога да вървя срещу 1-2-3-4-5човека срещу хиляда не мога!
Малкия,да знаеш само как те разбирам!И аз мн.оттавна се отказах- ...и реших за себе си да не се занимавам в БГ с "любители" на питове и стафове(особено професионални, за селените с боевете не искам и да говоря- те все казват как кучето ТРЯБВА да се бие,защото за това е създадено -това е soft варианта(другите го правят за пари), все едно НОК да ходи само подир добитък,защото за това е създадено!!!!)Влязох тук скоро и то за да питам за един намерен н.дог-но май се увлякох, а и тъй като целта на форума е и образователна- изглежда все още се надявам-пък и дори и един човек да вдене....

Публикувано: 12 November 2005 - 06:32 PM
Публикувано: 12 November 2005 - 09:02 PM
Цитат
bravo

Публикувано: 20 November 2005 - 09:26 PM
Скоро си взех pit буллче на 4 месеца. Живяло е преди в двора на къща при сестра ми, но тя скоро ще ражда и и казали ако може да махне кучето, след което го взех при мен в къщи. Живея в апартамент. Искам съвети за кучето как да го гледам и възпитавам. Сега го храня 3 пъти на ден и развеждам сутрин към 9 и вечер от 7 до 9-10. Кучето расте и заяква чисто беличко е с черни очички и носле. Оставям го да спи на терасата, където има импровизирана кулибка.
Дайте ми всякакви съвети за възпитаване и отглеждане на моята БЕРТА. Често я изкарвам с едно приятелче което също има pit буллче само че мъжко и двете доста си играят давят се там зарибяват се, но всичко в рамките на играта, като види котка или друго куче пощурява, още немога да го накарам да се катери по дървета и да виси по клони, но дано и на това да успея да го науча. Кажете как да го гледам.
----
редактирано: Моля, пишете на кирилица!
Публикувано: 20 November 2005 - 11:36 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 21 November 2005 - 07:16 PM
Цитат
Скоро си взех pit буллче на 4 месеца. Живяло е преди в двора на къща при сестра ми, но тя скоро ще ражда и и казали ако може да махне кучето, след което го взех при мен в къщи. Живея в апартамент. Искам съвети за кучето как да го гледам и възпитавам. Сега го храня 3 пъти на ден и развеждам сутрин към 9 и вечер от 7 до 9-10. Кучето расте и заяква чисто беличко е с черни очички и носле. Оставям го да спи на терасата, където има импровизирана кулибка.
Дайте ми всякакви съвети за възпитаване и отглеждане на моята БЕРТА. Често я изкарвам с едно приятелче което също има pit буллче само че мъжко и двете доста си играят давят се там зарибяват се, но всичко в рамките на играта, като види котка или друго куче пощурява, още немога да го накарам да се катери по дървета и да виси по клони, но дано и на това да успея да го науча. Кажете как да го гледам.
----
редактирано: Моля, пишете на кирилица!
Здр.необходимо е да го извеждаш повече от 2 пъти на тази възраст,най-малко 4- 5 пъти и ако има, разбира се, всичките ваксини.Късокосместото куче като пита не трябва да живее отвън дори и в колиба- още повече е зима и е само на 4 месеца!Вземи го вътре ище видиш каква радост е! Никакви гуми,дърпане с парцали и всичко такова-още няма стабилни зъби и само ще изкриви или деформира захапката-и така поне до 8-9 месеца внимавай.Никакви кости и давай по-скъпа гранулирана храна-за малки кучета среден размер-докато формира костите-още 3-4 месеца.Намери си свестен лекар-от къде си ,може да ти кажа някой и винаги си записвай какво и колко му слага .Друго-питай пак-тук ще те помогнат.
Забравих-НИКОГА не го бий-наказание-с глас.Обичай го.

Публикувано: 21 November 2005 - 07:30 PM
Цитат
---
Моля, пишете на кирилица
Куче на 3 месеца още не е куче.Сега до пубертета -6-7 мес. е бебе.И се надявай да е добро-те са добри кучета и няма нищо по-ужасно от зъл пит-с огромната си сила,храброст,интелект,артистичност,воля, с които правят всичко-те могат да са голям кошмар за всички и най-вече за теб, ако не се учат на добро и послушание- иначе бойният дух е в клетките им!Никога не го карай да се бие!!!Успех.

Публикувано: 22 November 2005 - 01:23 AM

Вход

Горе
Цитиране +