Американски питбул териер
Публикувано: 01 November 2005 - 02:26 PM
Няма лошо..стига да се знае отговорността, която се поема.
Публикувано: 01 November 2005 - 03:11 PM
Тук не е ли място за питмени?Ти разбира се си пълнолетен/а,надявам се,иначе не разбирам ....
P.S.Знам как се късат артерии и се умира за минути по време на невинна игра с пит -ох,какво му стана,той е толкова добричък..Знам как се удържа атакуващ 40 кг мъжки.Знам какво е в кучeшките алеи-моят на повод и с намордник,а "добрите" го хапят пуснати...ВИЖ горе в линка за собственици на питоподобни-един от най-големите питмени на Америка там казва:никога не се доверявай на пита,че няма да се сбие!Отговорно дете-стига!Добрите и мили питоподобни,благодаря на Бога,че ги има, НЕ СА ДАЖЕ ЗА ВСЕКИ ВЪЗРАСТЕН-те са заредено оръжие!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 01 November 2005 - 03:22 PM
Публикувано: 01 November 2005 - 03:32 PM
Цитат
Мило,стига.Повтарям-питоподобните не са за деца n) Бъди здрав.

Публикувано: 01 November 2005 - 07:07 PM
Публикувано: 01 November 2005 - 07:37 PM
Но проблемът не е само до пълнолетието. Едно пълнолетно момче от квартала ми, водещо се вече за зряло по закон и може би по теория си взе мъжки пит. В момента кучето е зарязано, адски агресивно. На майката на момчето и е жал да гледа кучето ан сина и как седи и се мъчи и се опитва да го разхожда-не успява. Кучето я влачи навсякъде, като види хора в далечината крещи д се пазят че неможе да го удържи.
Случаи за разказване много, еарянти също. Има вероятност това момиче да не е достатъчно отговорно, но представи си, че знае повече от "онзи там 30 годишния с пита"...
Както казахте мир да е. Аз знам че едва ли ще променя мнението на някой, но за това е форумът, за изказване на собствено мнение и това е моето.
cheers

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 01 November 2005 - 07:49 PM
Публикувано: 01 November 2005 - 09:26 PM
Цитат
Но проблемът не е само до пълнолетието. Едно пълнолетно момче от квартала ми, водещо се вече за зряло по закон и може би по теория си взе мъжки пит. В момента кучето е зарязано, адски агресивно. На майката на момчето и е жал да гледа кучето ан сина и как седи и се мъчи и се опитва да го разхожда-не успява. Кучето я влачи навсякъде, като види хора в далечината крещи д се пазят че неможе да го удържи.
Случаи за разказване много, еарянти също. Има вероятност това момиче да не е достатъчно отговорно, но представи си, че знае повече от "онзи там 30 годишния с пита"...
Както казахте мир да е. Аз знам че едва ли ще променя мнението на някой, но за това е форумът, за изказване на собствено мнение и това е моето.
cheers
Моля да четеш коректно.Казах,че Питът не e за всеки(на 30 или 50 г.),а за зрели и отговорни хора!И как го измисли-аз да имам кофти мнение за деца?Просто заредено оръжие не е за деца,дори да са добри и разумни- просто те нямат нито физическа нито психическа възможност да се справят с куче с гени на боец!Не е ли ясно?
Мир винаги
super

Публикувано: 01 November 2005 - 10:51 PM
аз бях на 14 когато си взех пит(да не се повтарям).4ета и се интересувам от тях от около 7 години.за сравнение ку4ето с мен се сби 4 пъти с пусната ов4арка, 70кг булмастиф, териер.когато ба6та ми го извейда6е се бие6е по4ти всеки път(затова аз го извеждах, ба6та ми е на 41).когато съм сама с ку4ето то ходи пуснато до мен без да се отделя, особено ве4ер,и без повод не се нахвърля6е, но само когато бе6е с мен.
за годините си , повярваите бях жидяла и преживяла не6та, които дори 60годи6ен 4овек не е.характера ми бе6е толкова уравновесен, колкото и сега.знаех във всяка една секунда какво 6те направи ку4ето.
за съжаление ми се наложи да замина, и да го оставя.когато се върнах, не го заварих.
затова мисля 4е е много относително.сега излиза 4е малко си противоре4а от преди6ните постинги, но се надявам да сте ме разбрали. super
просто ме боли като гледам прекрасни ку4ета, в ръцете на некадърни и безотговорни хора, за6тото пита се превръ6та в мода за комплексираното ни об6тество.

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 01 November 2005 - 11:50 PM
Цитат
Мир винаги
super
Чета конкретно. Мисля че няма смисъл да продължавам разговора по тази тема(и в този тон). Предпочитам да насърчавам повече нормални хора да си взимат пит, от колкото да се появи някой зрял човек, който на другия ден ще иде на някои борби с азиатец (просто пример), или пък да споря с някой друг, чието мнение се отдалечава от моето.
С поздрав!

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 02 November 2005 - 09:02 AM
@other нещо лично аз не разбирам, какво си искал да кажеш....67 кг. съм водил съм 40 кг аст без да ме събаря, та въпросния аст е най-послушния който аз съм виждал..отминава всикчи кучета, които го нападат все едно ги няма. Как така кучето ти те събаря аз не знам!
Публикувано: 02 November 2005 - 07:29 PM
Цитат
аз бях на 14 когато си взех пит(да не се повтарям).4ета и се интересувам от тях от около 7 години.за сравнение ку4ето с мен се сби 4 пъти с пусната ов4арка, 70кг булмастиф, териер.когато ба6та ми го извейда6е се бие6е по4ти всеки път(затова аз го извеждах, ба6та ми е на 41).когато съм сама с ку4ето то ходи пуснато до мен без да се отделя, особено ве4ер,и без повод не се нахвърля6е, но само когато бе6е с мен.
Абсолютно същото се получава и при мен.Ако я извежда някои друг от семейството е немислимо кучето ми да е без повод,а когато е с мен върви до кракътми без да се отделя.
А аз лично искам да ви попитам, как да водя кучето си с наморник като до нас живее един от главните архитектни на Стара Загора,които има наглоста да си разхожда кучето без каишка и наморник ,при полужение че кучето му вече е нахапало към човека и много повече кучета.Колкото пъти сме се засякли неговото куче захапва моето без причина , а моето е безпомошно.Случвало се е моето да му отвърне и след това изкараха моето куче виновно.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 03 November 2005 - 09:05 AM
Публикувано: 03 November 2005 - 09:17 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 03 November 2005 - 12:23 PM

Вход

Горе
Цитиране +