Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#3821 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 23 April 2007 - 08:00 PM

Цитат

Всякакви, повтарям всякакви материали, свързани с боеве с кучета не са разрешават в този форум.

agalina, благодаря ! Тук сме и винаги ще бъдем на страната на добрите !

worthy
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#3822 Потребителят е офлайн   Aragoen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 April 2007 - 08:27 PM

Само не разбрах каде го казвам с гордост че съм ходил по нагоре написах 1 мнение че се отвръщявам от кучешките борби! никога несъм подкрепял тая касапница
User's Signature

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!

Цитат

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.

Качена снимка

#3823 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 23 April 2007 - 09:57 PM

Не зная .. аз съм фен на породата и на хората, които я обичат. Имаме едно момче от квартала, кученцето му израсна с Кевин. Като малки си играеха нон стоп на полянката. Сега .. и двамата са големи и вече не си играят. Но това момче е спортист, тренира, тича почти всеки ден с него, не съм видял кучето му да не е на повод или ако не е, той винаги е наблизо и готов да реагира. Абсолютно нормален, страхотен кучкар. За разлика от групичката "фенове", които се разхождат с бутилките бира и не им дреме къде им са кучетата ... Прави ми впечатление, че са малки, ученици. Но кучетата им не са малки и в момента в който ги видя - куче на повод и изчезваме от полянката.

Така че не кучето, а хората - те трябва да се възпитават.

#3824 Потребителят е офлайн   ani_p_love Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2007 - 11:04 AM

здравейте,аз много харесвам породата.моето питбулче е на 8 месеца.казва се Bimmer.Имам един въпрос не е ли много малък за неговата възраст?ето го и него:

Прикачени файлове

User's Signature

aipi_pitbull

#3825 Потребителят е офлайн   Aragoen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2007 - 11:33 AM

И мойто куче винаги е на повод дори през празнични и пазарни дни му слагам и наморник, не е агресивно ама тецата само му се радват и в играта да не направи нещо незнам страх ме е като знам човека от който го взех с какво се занимаваше и какви бяха родителите му. Никога не е участвало в боеве и няма да участва!
User's Signature

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!

Цитат

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.

Качена снимка

#3826 Потребителят е офлайн   Spezial^PiTBuLL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2007 - 12:52 PM

ani_p_love супер ти е кучето! 1super

#3827 Потребителят е офлайн   stephoko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 April 2007 - 05:37 PM

d)

#3828 Потребителят е офлайн   tonitos Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 26 April 2007 - 07:26 PM

zdraveite,dnes hodih na lekar i pitah lekarkata dali moje da si vzema ku4e(ne sum citiral poroda),a tq kaza:
-ooo,ne nikakvo ku4e!
Kato 4uh tova napravo mi stana kriv celiqt svqt... ouu
Nemoga da imam ku4e,zaradi sestra mi i tova zna4i,4e dokato ne se premesti t.e. 2 godini,trqbva da zabravq za nok ...
Izvinite,4e pi6a malko Off i vi angajiram sus svoite problemi,no prosto trqbva6e da spodelq s nqkoi.
P.S izvinite,4e ne pi6a na kirilica,no v momenta ne6to ne mi raboti konvertora...

Форума предлага конвертор - ползвайте него.
мод

#3829 Потребителят е офлайн   Spezial^PiTBuLL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2007 - 08:28 PM

Еми щe чакаш... :) Прес тва време се информираи за животинката която искаш да си земеш за да стане един добьр член на семеиството :) ...

#3830 Потребителят е офлайн   bovser-beri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2007 - 09:31 PM

1super

Уууу, к'ва голяма снимка!
мод wink

User's Signature

Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#3831 Потребителят е офлайн   bovser-beri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2007 - 09:36 PM

СОЛОМОНот ГРАД ПАЗАРДЖИК
User's Signature

Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#3832 Потребителят е офлайн   trina_baby Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 April 2007 - 12:10 PM

Здравейте на всички.Имам следния проблем ,искам да си купя пит булче,нямам приятел които да ми продаде и днес званях на 2 агенции които внасят кучета и така ме отрязаха казаха ми че пит булчета вече не били внасяли със закон щяли да ги спират и т.н.Вярно ли е това.????Мога ли да си взема от някаде кажете ми моля ви.Много искам да имам дори да не е с родословие макар че и това е важно.Някой не продава ли...Дори питах за сивичко на цвят но ми казаха че били рядки.Дайте ми савет какво да правя,много искам...

#3833 Потребителят е офлайн   wu-dan Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 April 2007 - 05:23 PM

Цитат

Здравейте на всички.Имам следния проблем ,искам да си купя пит булче,нямам приятел които да ми продаде и днес званях на 2 агенции които внасят кучета и така ме отрязаха казаха ми че пит булчета вече не били внасяли със закон щяли да ги спират и т.н.Вярно ли е това.????Мога ли да си взема от някаде кажете ми моля ви.Много искам да имам дори да не е с родословие макар че и това е важно.Някой не продава ли...Дори питах за сивичко на цвят но ми казаха че били рядки.Дайте ми савет какво да правя,много искам...

доколкото разбирам,на теб ще ти свьрши работа и стафче-дори имат по добьр екстериор. ако някой ти каже че ще продаде пит булче с родословие от б-я просто те льже! в целия свят родословия на пит бултериера се издават само в сащ, от организациите UKC и ADBA .а колкото до сивия(синия) цвят-при пит була тои е свьрзан с летален ген и малките умират веднага след раждането.екземплярите които се срещат в сив цвят имат определен процент крьстоска с неаполитански мастиф или кане корсо.

#3834 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2007 - 05:52 PM

Хей, wu-dan ти ще си някой голям специалист.
Направо щях да умра от смях, като прочетох глупостта написана от теб за родословията
и цветовете на Американският Пит Бул Териер. Аз съм имал такова "сиво" или така нареченото "синьо" куче
и не бе нито генетично обременено с болести нито няккво си там "мижаво" животинче, а си бе едно ппъщящо от здраве и мощ мъжко куче - достоен представител на родът ПИТБУЛСКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#3835 Потребителят е офлайн   wu-dan Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 April 2007 - 06:08 PM

приятелю! по написаното от теб си личи точно колко си осведомен. може би дори имаш и родословие, а??? не се сьмнявам че имаш сиво куче-просто вече разбрах че нямаш пит бул... както и да е, едва ли ще свьрщат смешниците които ще плещят колкото да са в играта. наистина много е забавно в този форум,с разни нахьсани "кинолози"... смях.

#3836 Потребителят е офлайн   Spezial^PiTBuLL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2007 - 06:32 PM

Цитат

приятелю! по написаното от теб си личи точно колко си осведомен. може би дори имаш и родословие, а??? не се сьмнявам че имаш сиво куче-просто вече разбрах че нямаш пит бул... както и да е, едва ли ще свьрщат смешниците които ще плещят колкото да са в играта. наистина много е забавно в този форум,с разни нахьсани "кинолози"... смях.

Мммм донякаде си прав....

#3837 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2007 - 07:10 PM

Цитат

Ву-дан , че си каратист разбрахме, че не разбираш от питове също......... oleeee

#3838 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2007 - 07:20 PM

Цитат

Цитат

Докато не умре едното куче не ги спирали да се бият-----току що го разбрах.
А ся ми кажете ква е тая скапана държава в която няма една инстанция в защита на животните a)

Не е така както си мислиш че кучетата не спират да се бият докато едното умре тфа става по често при женските но мъжките не довършват своите съперници. Колкото до закона да така е няма пряк закон който да забранява боевете м/у кучета дори не само питове защото боеве има с почти всички видове по агресивни породи , но има закон за защита на домашните любимци който до някъде въспира тези боеве но до някаде. В българия има около 36 кучете специално обучени за така наречените борби 2 от които вече са мъртви, обучението им струва около 5000 евро но след няколко състезания парите биват избивани. А това което всеки говори това куче се било унова се било братята сесттрите на мойто са гладиатори и тем подобни са пълни измислици те участват във измислени боеве и неса специално обучени за това и си е чиста проба насилие не че другите борби неса но поне кучетата знаят кво ги очаква докато при тес аматиори кучето както си е гледано за домашен любимец бива пускано на ринга и често раскъсвано. Тези борби са чиста проба простащина защото все си мисля че нашата държава е развита до някаква степен и насилието към животните трябва да бъде ограничено.

Ти малоумен ли си или си прост!!!!!!???
Ако си тийн се извинявам, простено ти е.......

#3839 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 27 April 2007 - 07:47 PM

Цитат

Ти малоумен ли си или си прост!!!!!!???
Ако си тийн се извинявам, простено ти е.......

Не ме интерсува какво е написал този, на който дъриш такъв тон - той просто е недопустим!

А това, което ще започнете отново да коментирате, след твоя пост - не е за този форум и беше казано по-горе.

wu-dan, за теб важат абсолютно същите неща!

Смятайте се за почти преупредени.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#3840 Потребителят е офлайн   wu-dan Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 April 2007 - 11:00 PM

Цитат

wu-dan, за теб важат абсолютно същите неща!

Смятайте се за почти преупредени.

знаеш ли г-н или г-жа модератор, колко смешни,жалки и некомпетентни са 99% от изказванията в този форум?!? специално за тази порода. какви ли не крилати изцепки колко злобни и силни(и задължително от бойна линия) били иначе кротките им домашни любимци!!! какви ли не псевдо морални глупости...какви познавачи на стандарта!!! някой поне веднъж да е ходил в щатите и да е виждал поне едно местно куче? едва ли! собственици на мелези и стафове без родословие гордо парадират с-цитирам един от тях:"ГОРД ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ПИТБУЛСКИЯ РОД"! отврат. Значи да се чувствам "почти предупреден". и за какво по-точно? знаеш ли, прекратете ми акаунта. и без това не смятам да губя повече vreme тук. ако има някой истински любител на породата,-успех по нататък.

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

4 потребители четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни