Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#3841 Потребителят е офлайн   pitbulldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 May 2007 - 08:39 PM

http://www.voininata...85&#comment1485

Здравейте! От много скоро съм във форума и не забелязах да е развита историята на древното бойно куче, познато ни като питбул! Историята му е много по-стара от някакви си 400-500 години (тогава дори не е имало бели хора по америката) ;) От доста време се занимавам с тези изключителни кучета и в частност с проучването на историята им! Изводите , до които съм стигнал , навеждат на много ,много въпроси! Кой има интерес от изопачаването на историята на бойното куче? Кой има интерес от изопачаването на Българската древна история? Все още нямам ясен отговор на всичките неизвестни! Знам само, че фактите за бойното куче са по-стари от повечето народи и нации по света!Знам и друго-древното бойно куче е пряко свързано с Българите!!! Бул-дог!!!???
Давам линк от древна тракийска гробница! Обърнете внимание на бойното куче и не забравяйте , че въпросната гробница е на няколко хиляди години!!!

П.П. преди всичко искам да направя едно уточнение-"въпросните" траки -носители на велика цивилизация- са чиста проба Българи! Траки са га наричали други народи ! Наричали са ги също и Българи , ама защо ли не сме го учили това в училище?!!

Живи и здрави!!! bgflag
User's Signature

|Y|

www.voininatangra.org

#3842 Потребителят е офлайн   pitman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2007 - 08:58 PM

"Сигурен съм, че въпросното бойно куче, което е изографисано по стената на гробницата е така нареченият съвременен питбул или автентичен булдог" - това е цитат от въпросния линк. Аз пък съм сигурен, че съм Линус Торвалдс и Роман Абрамович едновременно, а също така и Дон Кинг, ама май съм единствения сигурен в това. Историята в последно време всеки гледа да я изнасилва, но поне за мен най-гнусни са особено нескопосаните опити на някои групички хора, които за свои собствени естествено комерсиални цели са готови на всичко. Мисля, че трябва по-добре да си изпипаш репертоара мой човек

#3843 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 May 2007 - 12:26 PM

Цитат

[QUOTEна теб ще ти свьрши работа и стафче-дори имат по добьр екстериор.

.....сивия(синия) цвят-при пит була тои е свьрзан с летален ген и малките умират веднага след раждането.екземплярите които се срещат в сив цвят имат определен процент крьстоска с неаполитански мастиф или кане корсо.

Човече, как може да казваш ,че една порода има по-добър екстериор от друга ? Можеш да сравняваш така само представители на една порода.
За втората част на твоите гениални открития- макар, че се досещам къде си го прочел и в кое списание- ще ти кажа ,че е пълна глупост.И понеже след черните питове и стафове най-харесвам сините- ето ти едно мое любимо куче - живо ,здраво и недефектно - поне до пред малко, когато се нацелувахме с тази красавица- да ти прилича на кръстосана от неаполитано или корсо?

п.п.И макар ,че питбул териера и ам стафа отдавна са различни породи - те произхождат от общи предци- тоест носят еднакви гени.Та потърси в нет-а и виж едни стафове - Cirkle C`s - и даже може да ги питаш хорaта дали цветът ,който те селекционират е свързан с "летален" ген ... oo

Прикачени файлове

User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#3844 Потребителят е офлайн   trina_baby Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 May 2007 - 01:09 PM

Здарвейте в крайна сметка се питах дали някой знае някаде развъдник за Пит Були или да ми даде някакъв телефон за връзка с някой който се занимава с такова нещо.Благодаря предварително.

#3845 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2007 - 01:58 PM

Какъв Пит Бул Териер вие нужен, къде да е регистриран в UKC или в ADBA ?
Защото в днешно време "питовете" в двете организаций занимаващи се с регистрацията и презентирането
на Американският Пит Бул Териер, развъждат кучета от два различни типажа и съответно различни качества.
Аз лично нямам сведения в момента някой да притежава пит бул с UKC родословие в България.
A, кучета с оригинални ADBA родословия в момента има само две, мъжкар и женска.
Те са собственост на мой много добър приятел.

Мъжкото е: Jackson's Мr.INDIAN (8000Z-32),
с баща: Tant's BRUISER (79200B-35) и майка: Jackson's MISS TRAMP (44300E-84).

Женското е: Aycart's HOLLY ARMOUR (23900B-61),
с баща: Hollingswort's "CH"MAY DAY (87700D-80) и майка: Aycart's SWEET HEART (78800D-03).

Аз съм "главният виновник" за внасянето на тези кучета в България.
Така, че "друже" подвизаващ се под псевдонима WU-DAN,
бъди сигурен че и ние сме в час, и че и ние имаме чистокръвни Американски Пит бул Териери
с легитимни ADBA документи..................................

Прикачени файлове

User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#3846 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 May 2007 - 08:18 PM

Цитат

Аз лично нямам сведения в момента някой да притежава пит бул с UKC родословие в България.
...........

Само аз познавам 3 такива кучета тук- UKC истински .За съжаление едната женска е кастрирана заради пиометра.
User's Signature

#3847 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2007 - 10:27 PM

Много ще ми е интересно да науча нещо повече за тези UKC - "пит булчета" !!!

Прикачени файлове

User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#3848 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 03 May 2007 - 09:32 AM

Още малко от нас - голямата лига - страховития питбул - Бруто и сина ми l) l) w) :
Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#3849 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 03 May 2007 - 11:26 AM

Цитат

Много ще ми е интересно да науча нещо повече за тези UKC - "пит булчета" !!!

Кучетата са внесени от хора ,които са живяли в Америка. И двамата не ги размножават и не се занимават с боеве.Двете кучета са на един приятел - като си играх с тях видях татуто и попитах и тогaва ми показа документите.Но той много не се вълнува от това - просто си ги гледа като домашни любимци.Другото куче е осиновено от приют , остaвена, защото стопанинът е починал -има UKC-родословие и свидетелство за положен тест CGC.И нея си я гледат у тях и изобщо не им пука, че е расова ..
User's Signature

#3850 Потребителят е офлайн   ciccone Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 May 2007 - 04:37 PM

Това дали имаме кучета с родословие в България или не,не е важно(а и едва ли са много хората които биха дали между 1000 и 5000 евра за домашен любимец,не че не си заслужават паритеде, но за съжаление все още не сме достигнали такъв стандарт),основното е да се грижим добре за кучетата си и да им се радваме,колкото за високопарните и "компетентни" реплики от сорта на Ву дан-овите b) без коментар oleeee поздрави на всички и до -скоро,моля пишете повече и качвайте снимки на кучетатат си

#3851 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2007 - 04:54 PM

Моята гордост

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#3852 Потребителят е офлайн   ciccone Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 May 2007 - 05:00 PM

Tsveta.....уау много красиво куче си имаш, един въпрос .... на каква възраст е и защо е с наморник, питам от любопитство

#3853 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2007 - 05:39 PM

Благодаря ти.Тайра е на една година на снимката, а наморника първо го сложихме , защото ядеше боклуции направи перотонит , от който я спасихме след много тежка операция.Сега ходид с наморник , защото е куче с много доминантен характер , което води до известни проблеми с други кучета.
User's Signature

Качена снимка

#3854 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 03 May 2007 - 09:16 PM

Цитат

Това дали имаме кучета с родословие в България или не,не е важно(а и едва ли са много хората които биха дали между 1000 и 5000 евра за домашен любимец,не че не си заслужават паритеде, но за съжаление все още не сме достигнали такъв стандарт)

Точно обратното е- кучетата с родословие са първото необходимо условие за развитието на всяка порода.И това е един основен проблем при питовете.Не могат да дават пари за куче - ми няма расово куче- има мелез или има някаквосипородоприличащо куче-с огромните негативи от нетипичен характер и външен вид ,при кучетата бул и със страшни последствия.Като нямаш стандарт - няма расово куче.
Не искаме да обсъждаме какво се случва с най- хулената порода и как да се променят нещата- искаме снимкиии...и да пишем - ау ,к`во ти е готиноooo и миличкооо...
User's Signature

#3855 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 06 May 2007 - 04:14 PM

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#3856 Потребителят е офлайн   Spezial^PiTBuLL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2007 - 04:27 PM

Леле...колко са сладки w) ....

#3857 Потребителят е офлайн   wu-dan Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 May 2007 - 09:44 PM

Цитат

Цитат

[QUOTEна теб ще ти свьрши работа и стафче-дори имат по добьр екстериор.

.....сивия(синия) цвят-при пит була тои е свьрзан с летален ген и малките умират веднага след раждането.екземплярите които се срещат в сив цвят имат определен процент крьстоска с неаполитански мастиф или кане корсо.

Човече, как може да казваш ,че една порода има по-добър екстериор от друга ? Можеш да сравняваш така само представители на една порода.
За втората част на твоите гениални открития- макар, че се досещам къде си го прочел и в кое списание- ще ти кажа ,че е пълна глупост.И понеже след черните питове и стафове най-харесвам сините- ето ти едно мое любимо куче - живо ,здраво и недефектно - поне до пред малко, когато се нацелувахме с тази красавица- да ти прилича на кръстосана от неаполитано или корсо?

п.п.И макар ,че питбул териера и ам стафа отдавна са различни породи - те произхождат от общи предци- тоест носят еднакви гени.Та потърси в нет-а и виж едни стафове - Cirkle C`s - и даже може да ги питаш хорaта дали цветът ,който те селекционират е свързан с "летален" ген ... oo

някои хора сами се затапват. кучето на снимката е свалено от саит за миксове на питбули и мастифообразни. даже маи точно ти го определи като "пит" в една от темите!!! разбра ли сега от къде идва "синия" цвят в питбула? няколко мои съобщения за теб бяха изтрити. имаш още едно в "клониране на куче".

Прикачени файлове

• Прикачен файл  mili2..jpg (14.91K)
    Брой сваляния: 69

#3858 Потребителят е офлайн   wu-dan Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 May 2007 - 09:53 PM

Цитат

http://www.voininata...85&#comment1485

Здравейте! От много скоро съм във форума и не забелязах да е развита историята на древното бойно куче, познато ни като питбул! Историята му е много по-стара от някакви си 400-500 години (тогава дори не е имало бели хора по америката) ;)  От доста време се занимавам с тези изключителни кучета и в частност с проучването на историята им! Изводите , до които съм стигнал , навеждат на много ,много въпроси! Кой има интерес от изопачаването на историята на бойното куче? Кой има интерес от изопачаването на Българската древна история? Все още нямам ясен отговор на всичките неизвестни! Знам само, че фактите за бойното куче са по-стари от повечето народи и нации по света!Знам и друго-древното бойно куче е пряко свързано с Българите!!! Бул-дог!!!???
Давам линк от древна тракийска гробница! Обърнете внимание на бойното куче и не забравяйте , че въпросната гробница е на няколко хиляди години!!!

П.П. преди всичко искам да направя едно уточнение-"въпросните"  траки -носители на велика цивилизация- са чиста проба Българи! Траки са га наричали други народи ! Наричали са ги също и Българи , ама защо ли не сме го учили това в училище?!!

Живи и здрави!!! bgflag

а за това коментара е излишен!!! ако има някой с малко мозък сам да прецени. но явно модовете не мислят така.

#3859 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 09 May 2007 - 12:18 AM

Цитат

Леле...колко са сладки  w)  ....

Ми ...сладки..тези са в къщи ..ужасни са! ;)
п.п.Да ти кажа - години поред се чудех - що например като спра на светофар и стафът е на предната седалка ,както обикновено- наокоро хората се умиляват - вииж колко е сладкооо кучето ... Ми той е всичко друго, ма "сладък"... bl) b)
п.п.wu-dan,не знам какви сайтове и какви миксове цитираш, но аз показах син пит с добро родословие,виждам кучето всеки ден...ако ти трябват още примери - ще те засипя.Толкоз.
А кучето бебе на снимката - не е пит.
User's Signature

#3860 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2007 - 09:04 AM

Цитат

Моята гордост

ааааа кефи 1super

• (379 Страници) +