Американски питбул териер
Публикувано: 26 April 2007 - 07:26 PM
-ooo,ne nikakvo ku4e!
Kato 4uh tova napravo mi stana kriv celiqt svqt... ouu
Nemoga da imam ku4e,zaradi sestra mi i tova zna4i,4e dokato ne se premesti t.e. 2 godini,trqbva da zabravq za nok ...
Izvinite,4e pi6a malko Off i vi angajiram sus svoite problemi,no prosto trqbva6e da spodelq s nqkoi.
P.S izvinite,4e ne pi6a na kirilica,no v momenta ne6to ne mi raboti konvertora...
Форума предлага конвертор - ползвайте него.
мод
Публикувано: 27 April 2007 - 12:10 PM
Публикувано: 27 April 2007 - 05:23 PM
Цитат
доколкото разбирам,на теб ще ти свьрши работа и стафче-дори имат по добьр екстериор. ако някой ти каже че ще продаде пит булче с родословие от б-я просто те льже! в целия свят родословия на пит бултериера се издават само в сащ, от организациите UKC и ADBA .а колкото до сивия(синия) цвят-при пит була тои е свьрзан с летален ген и малките умират веднага след раждането.екземплярите които се срещат в сив цвят имат определен процент крьстоска с неаполитански мастиф или кане корсо.
Публикувано: 27 April 2007 - 05:52 PM
Направо щях да умра от смях, като прочетох глупостта написана от теб за родословията
и цветовете на Американският Пит Бул Териер. Аз съм имал такова "сиво" или така нареченото "синьо" куче
и не бе нито генетично обременено с болести нито няккво си там "мижаво" животинче, а си бе едно ппъщящо от здраве и мощ мъжко куче - достоен представител на родът ПИТБУЛСКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Публикувано: 27 April 2007 - 06:08 PM
Публикувано: 27 April 2007 - 06:32 PM
Цитат
Мммм донякаде си прав....
Публикувано: 27 April 2007 - 07:10 PM
Цитат
Ву-дан , че си каратист разбрахме, че не разбираш от питове също......... oleeee
Публикувано: 27 April 2007 - 07:20 PM
Цитат
Цитат
А ся ми кажете ква е тая скапана държава в която няма една инстанция в защита на животните a)
Не е така както си мислиш че кучетата не спират да се бият докато едното умре тфа става по често при женските но мъжките не довършват своите съперници. Колкото до закона да така е няма пряк закон който да забранява боевете м/у кучета дори не само питове защото боеве има с почти всички видове по агресивни породи , но има закон за защита на домашните любимци който до някъде въспира тези боеве но до някаде. В българия има около 36 кучете специално обучени за така наречените борби 2 от които вече са мъртви, обучението им струва около 5000 евро но след няколко състезания парите биват избивани. А това което всеки говори това куче се било унова се било братята сесттрите на мойто са гладиатори и тем подобни са пълни измислици те участват във измислени боеве и неса специално обучени за това и си е чиста проба насилие не че другите борби неса но поне кучетата знаят кво ги очаква докато при тес аматиори кучето както си е гледано за домашен любимец бива пускано на ринга и често раскъсвано. Тези борби са чиста проба простащина защото все си мисля че нашата държава е развита до някаква степен и насилието към животните трябва да бъде ограничено.
Ти малоумен ли си или си прост!!!!!!???
Ако си тийн се извинявам, простено ти е.......
Публикувано: 27 April 2007 - 07:47 PM
Цитат
Ако си тийн се извинявам, простено ти е.......
Не ме интерсува какво е написал този, на който дъриш такъв тон - той просто е недопустим!
А това, което ще започнете отново да коментирате, след твоя пост - не е за този форум и беше казано по-горе.
wu-dan, за теб важат абсолютно същите неща!
Смятайте се за почти преупредени.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 April 2007 - 11:00 PM
Цитат
Смятайте се за почти преупредени.
знаеш ли г-н или г-жа модератор, колко смешни,жалки и некомпетентни са 99% от изказванията в този форум?!? специално за тази порода. какви ли не крилати изцепки колко злобни и силни(и задължително от бойна линия) били иначе кротките им домашни любимци!!! какви ли не псевдо морални глупости...какви познавачи на стандарта!!! някой поне веднъж да е ходил в щатите и да е виждал поне едно местно куче? едва ли! собственици на мелези и стафове без родословие гордо парадират с-цитирам един от тях:"ГОРД ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ПИТБУЛСКИЯ РОД"! отврат. Значи да се чувствам "почти предупреден". и за какво по-точно? знаеш ли, прекратете ми акаунта. и без това не смятам да губя повече vreme тук. ако има някой истински любител на породата,-успех по нататък.
Публикувано: 01 May 2007 - 08:39 PM
Здравейте! От много скоро съм във форума и не забелязах да е развита историята на древното бойно куче, познато ни като питбул! Историята му е много по-стара от някакви си 400-500 години (тогава дори не е имало бели хора по америката) ;) От доста време се занимавам с тези изключителни кучета и в частност с проучването на историята им! Изводите , до които съм стигнал , навеждат на много ,много въпроси! Кой има интерес от изопачаването на историята на бойното куче? Кой има интерес от изопачаването на Българската древна история? Все още нямам ясен отговор на всичките неизвестни! Знам само, че фактите за бойното куче са по-стари от повечето народи и нации по света!Знам и друго-древното бойно куче е пряко свързано с Българите!!! Бул-дог!!!???
Давам линк от древна тракийска гробница! Обърнете внимание на бойното куче и не забравяйте , че въпросната гробница е на няколко хиляди години!!!
П.П. преди всичко искам да направя едно уточнение-"въпросните" траки -носители на велика цивилизация- са чиста проба Българи! Траки са га наричали други народи ! Наричали са ги също и Българи , ама защо ли не сме го учили това в училище?!!
Живи и здрави!!! bgflag

|Y|
www.voininatangra.org
Публикувано: 01 May 2007 - 08:58 PM
Публикувано: 02 May 2007 - 12:26 PM
Цитат
.....сивия(синия) цвят-при пит була тои е свьрзан с летален ген и малките умират веднага след раждането.екземплярите които се срещат в сив цвят имат определен процент крьстоска с неаполитански мастиф или кане корсо.
Човече, как може да казваш ,че една порода има по-добър екстериор от друга ? Можеш да сравняваш така само представители на една порода.
За втората част на твоите гениални открития- макар, че се досещам къде си го прочел и в кое списание- ще ти кажа ,че е пълна глупост.И понеже след черните питове и стафове най-харесвам сините- ето ти едно мое любимо куче - живо ,здраво и недефектно - поне до пред малко, когато се нацелувахме с тази красавица- да ти прилича на кръстосана от неаполитано или корсо?
п.п.И макар ,че питбул териера и ам стафа отдавна са различни породи - те произхождат от общи предци- тоест носят еднакви гени.Та потърси в нет-а и виж едни стафове - Cirkle C`s - и даже може да ги питаш хорaта дали цветът ,който те селекционират е свързан с "летален" ген ... oo
Прикачени файлове
-
post_29_1153405717.jpg (58.62K)
Брой сваляния: 88

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 02 May 2007 - 01:58 PM
Защото в днешно време "питовете" в двете организаций занимаващи се с регистрацията и презентирането
на Американският Пит Бул Териер, развъждат кучета от два различни типажа и съответно различни качества.
Аз лично нямам сведения в момента някой да притежава пит бул с UKC родословие в България.
A, кучета с оригинални ADBA родословия в момента има само две, мъжкар и женска.
Те са собственост на мой много добър приятел.
Мъжкото е: Jackson's Мr.INDIAN (8000Z-32),
с баща: Tant's BRUISER (79200B-35) и майка: Jackson's MISS TRAMP (44300E-84).
Женското е: Aycart's HOLLY ARMOUR (23900B-61),
с баща: Hollingswort's "CH"MAY DAY (87700D-80) и майка: Aycart's SWEET HEART (78800D-03).
Аз съм "главният виновник" за внасянето на тези кучета в България.
Така, че "друже" подвизаващ се под псевдонима WU-DAN,
бъди сигурен че и ние сме в час, и че и ние имаме чистокръвни Американски Пит бул Териери
с легитимни ADBA документи..................................
Прикачени файлове
-
Mr.SNOWBALL.jpg (88.71K)
Брой сваляния: 96
Публикувано: 02 May 2007 - 08:18 PM
Цитат
Аз лично нямам сведения в момента някой да притежава пит бул с UKC родословие в България.
...........
Само аз познавам 3 такива кучета тук- UKC истински .За съжаление едната женска е кастрирана заради пиометра.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 02 May 2007 - 10:27 PM
Прикачени файлове
-
Ch_Chinaman_ROM_1.gif (51.03K)
Брой сваляния: 90