Цитат
И сега към всички ИСТИНСКИ МЪЖЕ , избиващи комплекси , чрез кученцата си : милички , в Паркчето На Свободичката се провеждат залагания за боеве ... но не между кучета , а между ... МЪЖЕ . Ми като сте такива ВЕЛИКИ МЪЖКАРИ - запишете се ! Сигурно ще ви сцепят от бой ! Препоръчвам : предварително да се обучите за по 5000 евро . Дано да съм ви била от полза !
bravoS !!! браво, браво, уважаеми агалина и чупакабра!!! впечатлих се... между другото да бяхте прочели и вие някоя книжка по темата!? информираноста никога не вреди. кучешките борби не са явление измислено вчера,нито пък у нас. друг е въпросът кой и как ги организира и провежда в бг. освен това не мислите ли че за да можеш да критикуваш конструктивно нешто,или въобще да говориш за него трябва поне да си го виждал!? и какво от това ако някой е гледал кучешки бой? поне ще знае за какво става дума. аз съм присъствал и мога да ви кажа че 99% от ужасиите които се разнасят като градски легенди за кучешките боеве са чисти измислици и глупости.там си има правилник почти идентичен с този на бокса,и съдии които го спазват. боят винаги свършва с отказването на едното куче, а не с травми и смърт! ако има смъртни случаи то те са в резултат основно на обезводняване или некадърно и немарливо отношение на собствениците. далеч съм от мисълта да адвокатствам на хората провеждащи боевете-повечето естествено са си тъпи парчета и го правят заради хазарта. а колкто до породата-тя е създадена само и единствено за кучешки бой и това е основното и приложение. пит булите си изискват битката по един или друг начин. затова и са много използвани напоследък като ловни кучета за диви прасета-едно чудесно приложение на породата. относно чупакабра-казваш че кучетета ти били от бойна линия!? е за теб какво значение има това? защо не си взе стаф? но не разбира се- трябва да се знае че могат да се бият!!! малко лицемерно,не мислиш ли?и още, не смятяш ли че за отявлен пацифист никът ти нее много пдходящ? ако знаеш какво означава де... а колкото предложението ти за "паркчето на свободичката" ,скъпа моя трябва да ти кажа че не помня точния брой на състезанията си, и то международни. имам някоя и друга снимка в http://photo-forum.net ако желаеш да ги видиш. никът ми е същият като тук.