Цитат
Цитат
Ами според теб каква е разликата?Надя си мисли така...
Аве пичовчета, Вие не знаете кви кучета имате , а давате акъл....
Преди да пишете мега глупостите, е хубаво поне малко да почетете книжки...
П.П. Кученцето ти е хубавко.... да ти е живо и здраво...!!!
Ами моето куче си го купих от близки,който навиваха наще,че кучетата са порода АСТ.Видях родителите и ми харесаха...Но много тръдно някои може да различава питбул от стафордшир...а особенно ако е от аматйор като мен...Е ако сега трябваше да си взимам кучето-щях да се замисля,да премисля,да огледам обстойно обстановката,състоянието на кучетата относно гений и т.н...
На мен кучето ми харесва.Аз си я обичам каквато си е!Тя има голямо сърце!Много голямо,повярвайте ми!
Относно това с Надя,беше писла една статия,че неродословният стафордшир е напрактика питбул(за това Ви попитах...все пак тя има родословен Амстаф),исках просто КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ от Агалина,която съм сигурен,че може да ми го даде.В крайна сметка се отказах,като ме питат каква порода е кучето да казвам Американски стафордшир териер-кучето ми е неродословно!
Много добре,знам какво ми е кучето...но след като се скарахме с хора-много по компетентни и занимаващи се с АСТ,осъзнах някои неща...
След като говорих със собствениците те ми казват,че малкото е питбул...За това исках компетентното мнение за разликите...Няма какво да се заблуждавам,че кучето ми е една съседна порода,след като нямам дукомент за доказване на противното и т.н...!
Тя е АМЕРИКАНСКИЯТ ПИТБУЛ,КОЙТО ВИНАГИ ЩЕ ОСТАНЕ В СЪРЦЕТО МИ!