Американски питбул териер
Публикувано: 19 June 2007 - 07:23 PM

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 19 June 2007 - 08:16 PM
Цитат
Не мога да разбера ЗАЩО ми променят постове, като ми трият цели изречения....!!!Надявам се някой да прояви достойнство да отговори мотивирано!!!!!!!!!
Без битки и нападки между отделни форуми.
Извинявам се, забравил съм да сложа подписа си при редакцията.
Публикувано: 19 June 2007 - 08:20 PM
Цитат
Не, не може да пускаш клипове с кучешки боеве и няма тема, в която може да се слагат такива клипове. Мястото им не е в този форум. А ако искаш да направиш нещо, пиши на администраторите на въпросния сайт, но тук никой няма да гледа такива неща.
Публикувано: 19 June 2007 - 08:58 PM
Цитат
Цитат
Не мога да разбера ЗАЩО ми променят постове, като ми трият цели изречения....!!!Надявам се някой да прояви достойнство да отговори мотивирано!!!!!!!!!
Без битки и нападки между отделни форуми.
Извинявам се, забравил съм да сложа подписа си при редакцията.
Какви отделни форуми, dog.bg?
С извинение, но АЗ не живея форумен живот...!
Поздрави!

|Y|
www.voininatangra.org
Публикувано: 19 June 2007 - 09:41 PM
Цитат
Цитат
Не, не може да пускаш клипове с кучешки боеве и няма тема, в която може да се слагат такива клипове. Мястото им не е в този форум. А ако искаш да направиш нещо, пиши на администраторите на въпросния сайт, но тук никой няма да гледа такива неща.
Ами нали темата е такава...нали се обявяват такива неща там,за да може Всички да пишат и да се вдигнат както стана и с предните клипове,които бяха премахнати bl)
Малко офф....ама... b)
----------------------------------
Иначе всички Питободобни от сразяващото име Булл са невероятни...
Сега ме сполетя един въпрос...
Едни ''пито-развъждачи-figh....''ми казват...чистият питбул и стафордшир задължително трябва задницата да бъдела по висока от холката...По товяа се познавало дали е чиста порода...
Та за това исках да попитам вярно или не,че за да бъде ''чисто''кучето трябвало задницата да бъде по-висока от холката... bl) По изложбените рингове и на двете породи от чужбина не срещам такова ''чудо'' bl) !
Благодаря предварително за отговора! r)

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 20 June 2007 - 11:08 AM
Цитат
Ако стафът е с родители стафове ,дори и да няма родословие - кучето ти е стаф.Не може да е пит.
Разберете, за Бога, че ТОВА СА 2 РАЗЛИЧНИ ПОРОДИ.Макар ,че произличат от общи предци.Различни са по общ, външен вид, по психика и темперамент.Ето това беше добър пример за отричането от стандарта при питовете и развъждането само и единствено по качества за онова...Няма и не може да има порода ,която да няма правила за това как трябва да излежда!!!Не може да казваме ,че едно куче е пит, защото има издържливост, хъс и захапка.Хората питат и се чудят - добре де ,ма каква е крупата ,гръдния кош ,врата ,краката, муцуната и т.н.Те пак - сърце ,та сърце ,аман ..Верно е това е същността - но как излеждат това Сърце??
Питът и стафът се различават по повечето компоненти на тялото си.Имат различен по вид гърден кош, различни линии на гръб и корем ,предгърдие ,поставеност на крайниците и най-вече глава.Като цяло и характерът е по- различен, макар че зависи от отделния екземпляр ,все пак.И не става въпрос за агресивността само.Мога да споря много, как примерно стафът е много по-емоционален и напорст ,с сравнение с пита.Много по-чувствителен .По-невъздържан в реакциите си.Как той има особено достойнство ,което изисква повече усилия ,за да не бъде ранено.Как един истински стаф не понася потискане- питът също но го приема, по различен начин.Има тънкости, които много ясно разграничават характерите на 2те породи.И така трябва да бъде.
За да не бъда погрешно разбрана - аз ги обожавам и двете.Макар ,че стафът е кучето за мен.И много мразя разделението сред привържениците на стаф и пит ,и това ,че едните подценяват, другата, не своята порода.Ето това ме подразни в изречението ,че ако няма документи за произход едно куче значи е пит.Ми не значи.
За крупата - така е.По-високата и мощна задница предполага добър отскок и издържливост.Нещо много характерно и за 2те породи.При стафът тя е по-широка и по-масивна.Но не и ниска.Та определя и до голяма степен характерната линия на гърба.При пита ,който принципно е с по-лека костна конструкция ,крупата е не така мощна и обла .

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 20 June 2007 - 12:16 PM
Благодаря за уточнението като цяло...Все още след вчеращтният разговор нашите братовчеди твърдят,че е неродословен стафордшир...
А ето статията по,която се ''водех''преди:
''Nadq&Karma
Администратор:Ще разкажа накратко, в какво аз намирам разликата и как съм чела.По-късно ще сложа и няколко статии.Отначало Стафът и Питбула са били една порода, по-късно през годините са направени две селекции.Стафът става по-скоро изложбеният вариант, при него се набляга на екстериора.Питбулът остава като кучето-боец, там продължава да се държи на издържливостта и злобата към другите кучета.Стафът има определен стандарт, на който трябва да отговаря.За мен питбул-това е стафът без родословие.В някои случаи, разбира се, стафовете без родословие не приличат дори и на питбули.Питбулът има стандарт, но не знам дали е официално признат, като се има предвид, че всъщност Питбулът е непризната от FCI порода, така че няма никакви стандарти за външния вид в обществото, хората все още държат да имат питбули и те да се бият, друго не ги интересува, моля всички СПРЕТЕ БОЕВЕТЕ С КУЧЕТА!
Поздрави''
зА това не разбирах какво и що...водех се по тази статия...а сега нещата са много по различни..сега като чета това мнение се смея,защото нещата са много по различни... oleeee Е,да не Благодаря на всички!

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 21 June 2007 - 10:23 PM
Цитат
b) b) b) b) b)
Така е!Много е готино тук-в Созопол особенно,лятото прекарано със съфорумник,че даже и с кученцето си! w)
Приятно изкарване на лятото на всички...Айде ще се снимаме...!
Поздрави на всички!
---------------
Поздрав с този клип,за всички обичащи породата!
http://www.youtube.c...h?v=ULL1Miiq0YM
100% американски пит!

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 22 June 2007 - 03:37 AM
P.S. а дали въобще е разумно да събирам бебе пит с голям котарак ?
Публикувано: 22 June 2007 - 08:54 AM
аз и той:
т: Какво е това куче?
а: Пит бул.
т: Ооо и ние се занимаваме с такива кучета!
а: Добре.
т: Ти за какво ги гледаш .. ъъ.. за такова, пазачи ли?
а: За приятели.
т: А ОК, ние ги гледаме за ролки, нали знаеш където се бият.
а: И печелите ли?
т: Да, много.
а: Ми защо сте дошли тук за 300 лв тука?
т: (След кратко мълчание) За разнообразие.
а: Толкова ли сте калпави та с друго неможете да се занимавате?
т: Това ни харесва.
а: Ми щом ви харесва, трябва да си размените ролите с кучетата и да говорим пак.
т: А бе, ти ли ще ми кажеш кво да правя ВЕ?!
Тук се врътна и си отиде. От Ямбол са.
Публикувано: 22 June 2007 - 02:53 PM

|Y|
www.voininatangra.org
Публикувано: 23 June 2007 - 01:37 PM
Поздрави и се наслаждавайте максимално на песента!Слушайте я до край!
Emir Kusturica and t.N.S.O. - Pitbull Terrier
http://www.youtube.c...h?v=V9rZtpTFUlI

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 23 June 2007 - 01:56 PM
Цитат
хахахаха....исках да видя как ще реагирате...
Ето ви малко Хубави кучета!
http://www.youtube.c...h?v=aCPwGP5qb-s
http://www.youtube.c...related&search=
Поздрави! 1super

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 24 June 2007 - 09:06 AM
Публикувано: 24 June 2007 - 05:27 PM
http://www.youtube.c...Ju5RwXeN-I&NR=1
Поздрави на Малкия и Торментор!

|Y|
www.voininatangra.org