Американски питбул териер
Публикувано: 28 September 2007 - 08:37 PM
Хубави кученца, но майката не е ли малка още за такива упражнения?!? Ако не греша до неотдавна я гледахме как си играе....Или има експресна поръчка от някой пубер за кученца и затова?
Нека са живи и здрави и дано намерят стопани, които да не гледат на тях като на средство за печалба!
Нека са живи и здрави и дано намерят стопани, които да не гледат на тях като на средство за печалба!

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 28 September 2007 - 10:04 PM
Цитат
Хубави кученца, но майката не е ли малка още за такива упражнения?!? Ако не греша до неотдавна я гледахме как си играе....Или има експресна поръчка от някой пубер за кученца и затова?
Майката е на 1,5г. , а това за пубера ще се направя , че не съм го чул, само ще ти кажа аз кученца не продавам, понеже са само две ще си ги оставя за мен ако бяха по-вече смятах да ги подаря на определени хора..
Публикувано: 02 October 2007 - 09:28 AM
Цитат
Цитат
Майката е на 1,5г. , а това за пубера ще се направя , че не съм го чул, само ще ти кажа аз кученца не продавам, понеже са само две ще си ги оставя за мен ако бяха по-вече смятах да ги подаря на определени хора..
Да са ти живи и здрави! Бащата Пакман ли е...?

|Y|
www.voininatangra.org
Публикувано: 02 October 2007 - 11:52 AM
Цитат
Цитат
Най-добре ще е да се направиш ,че не си го чул ,да ,че току-виж някой те изненадал с доказване на противното ...
По какви "практики" на развъждане го прави това кучило- гейм ,манекенчета или хрумка??

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 03 October 2007 - 07:19 PM
york на 8 години >:(
Прикачени файлове
-
bscap090.jpg (41.3K)
Брой сваляния: 55 -
bscap090.jpg_thumb (348.58K)
Брой сваляния: 35 -
bscap103.jpg (42.02K)
Брой сваляния: 36 -
bscap103.jpg_thumb (351.77K)
Брой сваляния: 30 -
bscap106.jpg (48K)
Брой сваляния: 32 -
bscap106.jpg_thumb (375.63K)
Брой сваляния: 29 -
S5020024.JPG (71.96K)
Брой сваляния: 36 -
S5020024.JPG_thumb (390.89K)
Брой сваляния: 28
Публикувано: 04 October 2007 - 09:50 AM
Цитат

Това е млечен зъб, нали?
Здравей Miro_BSL ,
това, което виждам ми прилича точно на млечно зъбче. Ако кучето ти е мужду 3,5 и 5 месечно е нормално да си сменя зъбите. Около тази възраст падат млечните и на тяхно място израстват нови, които са посноянни и остават до края на живота.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро