Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Хехе мерси все пак.Ами то питбула е за човек който е имал, така, че от мен се иска само да направя контакт.Немога да разбера защо понякога са толкова луди тези кучета значи неговата си я е гледал просто, а не я е обучавал за боища или такива.Вика 2пъти ражда и 2та пътя ги души и някви такива... Иначе гледах одеве клипче в който питбулче яде заедно с едни пиленца ;)
А за какво ражда изобщо, абе Вие нормални ли сте?!Два пъти раждала и ги удушавала?Че то ВЕТЕРИНАР не е ли имало?!И дори да е станало след раждането, не е ли имало кой да я гледа?Каква е тая борса, намерете ми.Изобщо не вниквате ли в думите на Агалина?Писна ми от мърлявщини.Дано не си вземете Питбул.
Чакай малко бе.Кучето не съм го гледал аз, че да ми се държиш така.Момчето ми е разправяло много добре и то няма никаква вина.То я наглежда, но неможе 100% да е до нея все пак всеки трябва да яде, спи и много други неща да прави....Да съм казал също, че при самото раждане ги е душила....я малко по-добро отношение...човек моли за помощ не тука да ми се правите на интересни... bl)
[b]Значи няма вина, че след като ги е удушила първия път, пак е родила, с незнайно каква цел?Аха, яснооо....Намерете му Питбул бе, намерете, душа човек.Голяма работа като ги е удушила два пъти, нали...Казаха ви, че тук помощ за търговии "Наше село" няма да намерите.Никой тук не толерира съседско развъждане, без ясни причини.Давай там, ако оцелеят, че ги подариме, на който иска.... bravoS