Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#4848 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 March 2008 - 07:35 AM

Petyo,остави го явно на някой не му допада истината!
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#4849 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 08:56 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Или си поредния,който си приказва глупости наизуст?
Наизуст не говоря,това виждат очите ми!А какво виждат те:
Питове с десетки белези,явно от игра със себеподобни,при това тук ги има с камари!И стига сте се правили на обидени,никой не обижда породата просто действителноста е друга!За мое съжаление и Ваше най-вече!Гледайте си ги и бъдете живи и здрави!

България,а и света не се изчерпват само с Велинград и околностите му,така че,ако обичаш се въздържай от категорични заключения на база на няколко велинградски питбула,собственост на идиоти!

Аз говоря за питове не само в Велинград,приятелю!Ако околностите на Велинград са София,Пловдив,Пазарджик,Ямбол,Сопот,Казанлък,Поморие,Бургас,Силистра...значи много си скаран с географията!И мойте заключения са си мои,не те ангажирам с тях по никакъв начин!И стига се пени толкоз,ясно ми е че тук пишат хора,които отглеждат питове(или питоподобни),като домашни любимци!И относно "идиотите" те са много повече от такива,като теб за съжаление!И да те питам Ти знаеш ли колко пита има само в Пазаржишко?

Абе,и с географията,а и с много други неща сигурно съм много по-запознат от теб...А това,че от всички изброени градове си видял 99 % бойни питбули също ме навежда на някои мисли....
Разговора с теб приключи.

#4850 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2008 - 09:03 AM

Не знам как пит була не пуска, като дори тези които участват в бои ги прекъсват, когато собственика на загубилото куче иска да се откаже, преди да се стигне до фатален край- може би им отварят устите със щанги, знам ли не съм гледала  :rolleyes:
Но сериозно, наистина, пита има здрава захапка, но че не пуска не знам, моя обикновено е набиван досега когато се сдърпат с друго куче- често през деня краде от другите кучета  ;D и те го слагат на мястото му  ;D, досега винаги той е бил с пораженията и не той е започвал конфликтите, но пък знам ли лигльовци сме  ;D
Дори да не вземете моя сладур на сериозно, ето на red stone усмихнатия сладур, да ви каже колко пъти е впивал зъби и е бил някое куче  ;D
А извинете, че незнаехме, че Велинград е центъра на света и България и вие там знаете всичко  ;D и София и Бургас и прочие са ви околности- аз тука на село в София не знам, не съм виждала сигурно пит бул  ;D, ама признавам си зле съм с географията  ;D
Да има страшни пит були- тези които са стимулирани да са агресивни към себеподобните си и те не би трябвало да се разхождат отвързани, без намордници и прочие, аз също не бих искала моето сладкишче да попадне на подобен събрат, но тези с подтискани подобни прояви са си като всички домашни любимци, мога лично да ви запозная с един такъв  :wub:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#4851 Потребителят е офлайн   Petyo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 09:15 AM

Цитат

Не знам как пит була не пуска, като дори тези които участват в бои ги прекъсват, когато собственика на загубилото куче иска да се откаже, преди да се стигне до фатален край- може би им отварят устите със щанги, знам ли не съм гледала  :rolleyes:
Но сериозно, наистина, пита има здрава захапка, но че не пуска не знам, моя обикновено е набиван досега когато се сдърпат с друго куче- често през деня краде от другите кучета  ;D и те го слагат на мястото му  ;D, досега винаги той е бил с пораженията и не той е започвал конфликтите, но пък знам ли лигльовци сме  ;D
Дори да не вземете моя сладур на сериозно, ето на red stone усмихнатия сладур, да ви каже колко пъти е впивал зъби и е бил някое куче  ;D
А извинете, че незнаехме, че Велинград е центъра на света и България и вие там знаете всичко  ;D и София и Бургас и прочие са ви околности- аз тука на село в София не знам, не съм виждала сигурно пит бул  ;D, ама признавам си зле съм с географията  ;D
Да има страшни пит були- тези които са стимулирани да са агресивни към себеподобните си и те не би трябвало да се разхождат отвързани, без намордници и прочие, аз също не бих искала моето сладкишче да попадне на подобен събрат, но тези с подтискани подобни прояви са си като всички домашни любимци, мога лично да ви запозная с един такъв  :wub:

ами аз съм от Варна разхождам си кучето в морската под пантеона там кадето се събират всички кучета и съм присъствал на две сбивания питбул които се сби с дог от бордо питбула беше нна 10 месеца и захапа кучето в областа на окото около 5-7 минути се опитваха да го накарат да пусне другото куче и накрая питбула сам го пусна на дог-а му беше перфорирана бузата като ако беше 2см по нагоре щеше да се е сбогувал с окото си.....а втория път питбул се сби с хъски перфорира му охото и докато стопанина на питбула се опитваше да си дръпне кучето питбула му захапа и откъсна част от единия пръст това са случай на които съм присъствал и хем питбулите се извеждаха всеки ден сред кучета и не бяха тренирани за бой.

#4852 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2008 - 09:30 AM

Подобна агресия в животно не стимулирано към такава не ми се вижда нормална, въпреки че съм собственичка на пит бул- казвам го защото както съм казвала и преди имаме два пит була, така да се кажа- единия се гледа от семейството на приятеля ми. Женската, която е на Враца доведения брат на приятеля ми я стимулира да е агресивна- честно си е комплексарче и много съжалявахме, че сме им я оставили на Враца, но сега той не припарва до кучето.
Това, че това куче е опасно си го знаем и дори първоначално деляхме и нашия мъник и не ги събирахме двете кучета, но те някак се сприятелиха въпреки нас! Кира не се извежда сред други кучета и се води на каишка винаги.
Това, че пит була се озлобява сам в определен момент за мене е легенда- дори да не е пускано на истински бои, достатъчно е да е стимулирано да напада улични кучета, за да прояви агресия, не познавам кучетата за които говорите, но за мен от само себе си не става, а и честно казано моя мъник е на 8 месеца и колкото и да е силен и да се е разиграл винаги си е отварял устата само като ми чуе гласа, ама пък и досаге е хапал само играчки  :blink:
Не смятам, че съм голяма разбирачка, все пак, но от познатите ми питове съм видяла, че стимулираните са агресивни, подтисканите си живеят като всеки друг домашен куч тежащ 25-30 кг.- за мене основени фактори са отглеждането и собственика за поведението на животното!
User's Signature

#4853 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 21 March 2008 - 09:36 AM

Цитат

Питове с десетки белези,явно от игра със себеподобни,при това тук ги има с камари!И стига сте се правили на обидени,никой не обижда породата просто действителноста е друга!За мое съжаление и Ваше най-вече!Гледайте си ги и бъдете живи и здрави!

Не разбирам какво точно искаш да кажеш и защо не чуеш за секунда поне това ,което ти казваме ние.Пуснах ти снимки на кучета ,за които нося отговорност.Нито едно от тях не е било  ,няма да бъде бойно.Тук с скоба за тези които биха ме репликирали за последното - две от тях са родословни така, че не е щото са пуми..

Да, АПБТ и останалите питоподобни кучета проявяват различна по степен агресивност към себеподобни.Никой не отрича това .
Да ,същите кучета са упорити ,често доминатни .
Да, същите кучета са отлични към хора ,включително към непознати .
Да ,тези кучета имат нужда от особено възпитание и подход .
Да ,против боевете сме.
Да ,кучета са такива ,каквито стопаните им искат да бъдат....Както и всяко друго куче всъщност!
Писали сме ,поне аз десетина пъти само в този форум, какво трябва да се направи - от всеки нормален стопани ,както и законодателно.

Не разбирам защо е необходимо да изписваме стотици страници ,в които да повтаряме едно , също след като човек като теб примерно ,който обича кучетата и има няколко ,не иска да проумее какво сме писали.Може би трябва да си посипем главите с пепел и да кажем ..какво очакваш да кажем всъщност?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#4854 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 21 March 2008 - 10:17 AM

Цитат

Май доста неща не знаеш, но САРКАЗМЪТ ти е завиден- така е, :Бляк!: в природата обикновено липсата на едно, компенсира друго...., това че МЕСТОНАХОЖДЕНИЕТО ти е в София, смяташ ли, че те прави гражданка  ;D...? Опитите за миксиране на сериозни съждения, стилистично окрасени с ирония, май не са ти най-силната страна, така че те съветвам да се въздържаш - подобни твои 'опити' ги забелязвам и в други теми / Клубни форуми / БКК "Американски Стафордшир Териер"/  ...., може пък по професия да си форумен критик...?!?
Оставам с най-добри чувства към теб!

LucaB от ВЕЛИНГРАД

P.S. На всички останали, пишещи в темата се извинявам за отклонението от същността на водения тук диспут! Желая Ви успех! Силните страсти явно няма как да бъдат укротени, защото постигането на единомислие във форума е ХИМЕРА и слава, Богу - животът щеше да бъде лишен от цветове, ако всички мислехме еднакво и желаехме едни и същи неща :wub:! 
С язвени нападки обаче, червеното няма да стане по- червено, нито пък небето ще стане по-синьо!  ;)

#4855 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2008 - 11:19 AM

Колкото знам, си знам и достатъчно хора са ме оценили и не търся подобна оценка от всеки познат и не познат, нито за знанията, нито за характера си, както и не предлагам собствената си оценка за никого тук, но разни хора разни идеали...
Моя тон обикновено отговаря на тона на събеседника ми  :blink:
Не виждам и какво толкова саркастично съм казала в клубния форум- това че няма да помогнат на човека за поведенческия праблем на животните му, защото не се знае доколко са чистокръвни и го пратих на място където ще му помогнат без да му искат родословие ли?! Еми извинете за сърказма...
Относно местоположението, нищо против, също не съм софиянка (а и за мен лично, гражданството не е нито обида нито изтъкване- произхода не е квалификация и не е гаранция за нищо  ;)), просто отговорих на поста на един потребител, и идеята беше, че не може от частното да налагаме изводи към общото, но за определени хора явно статистиката е нещо просто и това което му е пред очите е миродавно!
Благодаря за добрите чуства, аз също към никого не тая лоши чуства :blink:
Поздрави fireogi всъщност от Враца  :blink:
User's Signature

#4856 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 21 March 2008 - 05:46 PM

[quote author=LucaB link=topic=7922.msg368877#msg368877 date=1206087420]
[quote author=fireogi link=topic=7922.msg368834#msg368834 date=1206083031]

P.S. На всички останали, пишещи в темата се извинявам за отклонението от същността на водения тук диспут! Желая Ви успех! Силните страсти явно няма как да бъдат укротени, защото постигането на единомислие във форума е ХИМЕРА и слава, Богу - животът щеше да бъде лишен от цветове, ако всички мислехме еднакво и желаехме едни и същи неща :wub:!  [/color] [color="red"]С язвени нападки обаче, червеното няма да стане по- червено,[/color] [color="blue"]нито пък небето ще стане по-синьо!  ;)[/color]
[/quote] Ми аз не разбирам за какво точно с говорите с тези градове и кой откъде бил.Мислех ,че си говорим за кучета АПБТ и питоподобни.Не разбирам няколкото потребители ,които идват в тази тема и не искат да си дискутираме или обяснявяме ,а се ядосват като им се каже, че има хора и хора, и че всъщност тук точно за това настояваме, е, поне повечето - за необходмите мерки  за възпитание, социализация и здрава ръка за пит кучета ; за  овладяване на огромната свръхпопулация, която води неизменно до попадане в лоши ръце на кучета , при липсата на контрол от страна на държавата за спазването на законите ;  за проблемът с боевете и т.н.болни теми-  повярвай ми за повечето тук са болни  теми ,защото ние искаме възпитани и контролируеми кучета ,искаме да се намалят драстично ,не че ще спрат някога, издевателствата с пит кучета, защото те са невероятни животни  и ни  пука за тях и имиджа им в обществото.
User's Signature

#4857 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2008 - 07:54 PM

:palec:
User's Signature

#4858 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 08:00 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

България,а и света не се изчерпват само с Велинград и околностите му,така че,ако обичаш се въздържай от категорични заключения на база на няколко велинградски питбула,собственост на идиоти!

Аз говоря за питове не само в Велинград,приятелю!Ако околностите на Велинград са София,Пловдив,Пазарджик,Ямбол,Сопот,Казанлък,Поморие,Бургас,Силистра...значи много си скаран с географията!И мойте заключения са си мои,не те ангажирам с тях по никакъв начин!И стига се пени толкоз,ясно ми е че тук пишат хора,които отглеждат питове(или питоподобни),като домашни любимци!И относно "идиотите" те са много повече от такива,като теб за съжаление!И да те питам Ти знаеш ли колко пита има само в Пазаржишко?

Абе,и с географията,а и с много други неща сигурно съм много по-запознат от теб...А това,че от всички изброени градове си видял 99 % бойни питбули също ме навежда на някои мисли....
Разговора с теб приключи.

На какви мисли те навежда?Аз чета,слушам и понякога дочувам туй-онуй,а не се правя на луд,като ТЕБ!Заровил си главата в пясъка и не виждаш реалностите,а те са съвсем различни.Не Аз съм виновен,че има сайтове с бойни питове и разни хорица се хвалят с тяхните постижения.Като пуснете 10 снимки на питове,които нямат желание да се бият нещата не се променят...в отговор на това може да се пуснат 1000 с бойни кучета!И какъв е отговора?НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕТЕ,НИТО ВИЕ,НИТО АЗ,НИТО КОГОТО И ДА Е БИЛО!
 А относно намеците ти,Аз никога не съм имал пит,повече ми допада АСТ.И имам намерение да си взема,след време,ако е казал Господ!Бъди здрав,както и любимеца ти :palec:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#4859 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 21 March 2008 - 08:04 PM

Кой любимец точно.. :o
User's Signature

#4860 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 08:07 PM

Пожелавам на всички Ваши любимци здраве и да  Ви радват дълги години! :palec:
User's Signature

Качена снимка

#4861 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 08:09 PM

Цитат

Пожелавам на всички Ваши любимци здраве и да  Ви радват дълги години! :palec:
Мерси и да ти се връща и на теб и на твоите :blink: И да срещаш все повече питове със добри стопани :blink:

#4862 Потребителят е офлайн   jimmy1506 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 08:14 PM

Цитат

ако не беше зле с географията щеше да знаеш че селянията не е географско понятие,а състояние на духа

#4863 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 21 March 2008 - 09:22 PM

[quote author=bulldogmen link=topic=7922.msg369261#msg369261 date=1206122405]
[quote author=onufri link=topic=7922.msg368831#msg368831 date=1206082589]

Аз никога не съм имал пит,повече ми допада АСТ. :palec:
[/quote 
Странно - и на мен  ми  допада повече  АСТ....От 1994 -та година, та до сега ,от опит го казвам, не наизуст.....Но едното няма общо с другото.
User's Signature

#4864 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 10:22 PM

agalina,agalina...ще го кажа в прав текст:пита не ми допада,но стафа за мен е друго измерение!Сега доволна ли си или ще вземеш да пробутваш някоя твоя  теория,кое е по-добро?
User's Signature

Качена снимка

#4865 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 11:59 PM

Предвид тези твърдения присъствието ти в темата изглежда като заяждане. Да, различни са породите, но не чак толкова, че да може истински да харесваш едните без да харесваш другите. Понеже ми стана интересно, коя черта харесваш в стафа, която я няма в АПБТ? Щото дотук само за собствениците разбрах...
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#4866 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 22 March 2008 - 12:49 AM

Има,има много различия....
Например,че от всички останали кучета на стадиона...
Качена снимка
Само Съни си ''разбива'',''потрошава'',главата,лапите,тялото.... :yahoo:за да отиде при...
Качена снимка
Това е единственото куче... :wub: :->)
Качена снимка
И в същото време много хора се плашат по улицата от агресивният й вид,развитата замускулена физика,която притежава...А тя е такъв Ангел...по душа! :wub:
Качена снимка
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4867 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 22 March 2008 - 12:54 AM

''Понеже ми стана интересно, коя черта харесваш в стафа, която я няма в АПБТ? Щото дотук само за собствениците разбрах...''
В двете породи има адски различия...
Първото,което е те не бива да се сравняват по между си!!!Вярно,е че американският питбул териер е предшественик на американският стафордшир териер....но ако се замислим реално,то питбула е родоначалник на много други породи-дого аржентино,дог бордо,родезийски риджбек и още много,много,включително и на АСТ и АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ,например...
Е,та ако трябва да сравняваме коя черта харесваме повече в английският булдог,която я няма в АПБТ???
Защо да не може да се харесва дадена порода,и защо трябва да харесваме родоначалниците й???
Защо да не може да харесваме Стаф,а да не харесваме Пит?Кой го каза това?
П.с:разглеждам въпроса като човек,безпристрастен към двете породи,защото И двете си ги ''имам''....
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема