Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#4841 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 19 March 2008 - 03:25 PM

Цитат

[color=red]
Гледайте си ги и бъдете живи и здрави!
Благодаря.Да ти се връща и на теб. :blink:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#4842 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 March 2008 - 06:10 PM

Цитат

Съжалявам, че около Велинград, действителността е такава. Аз лично съм познавала само един човек, който е пускал свое куче на бой и след първото му починало от това, не е повтарял или поне не знам сега какво прави! А това е един от 10 души които познавам и има пит були! Моята статистика май е по- добра  ;)
Сериозно проблема го има, но статистика в каква степен е заложен не мога да кажа нито аз, нито ти!

:palec:Жалко е за кучетата,но неможем да променим определени хора! :-
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#4843 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 09:19 AM

Цитат

Или си поредния,който си приказва глупости наизуст?
Наизуст не говоря,това виждат очите ми!А какво виждат те:
Питове с десетки белези,явно от игра със себеподобни,при това тук ги има с камари!И стига сте се правили на обидени,никой не обижда породата просто действителноста е друга!За мое съжаление и Ваше най-вече!Гледайте си ги и бъдете живи и здрави!

България,а и света не се изчерпват само с Велинград и околностите му,така че,ако обичаш се въздържай от категорични заключения на база на няколко велинградски питбула,собственост на идиоти!

#4844 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 09:24 PM

Цитат

Цитат

Питове с десетки белези,явно от игра със себеподобни,при това тук ги има с камари!И стига сте се правили на обидени,никой не обижда породата просто действителноста е друга!За мое съжаление и Ваше най-вече!Гледайте си ги и бъдете живи и здрави!

България,а и света не се изчерпват само с Велинград и околностите му,така че,ако обичаш се въздържай от категорични заключения на база на няколко велинградски питбула,собственост на идиоти!

Аз говоря за питове не само в Велинград,приятелю!Ако околностите на Велинград са София,Пловдив,Пазарджик,Ямбол,Сопот,Казанлък,Поморие,Бургас,Силистра...значи много си скаран с географията!И мойте заключения са си мои,не те ангажирам с тях по никакъв начин!И стига се пени толкоз,ясно ми е че тук пишат хора,които отглеждат питове(или питоподобни),като домашни любимци!И относно "идиотите" те са много повече от такива,като теб за съжаление!И да те питам Ти знаеш ли колко пита има само в Пазаржишко?
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#4845 Потребителят е офлайн   Petyo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 12:01 AM

Кучетата са такива каквито си ги възпитаме :) Проблема при питбула и разновидностите му е че не търпи много дразнене от други кучета а дори и да търпи когато се изнерви или някои друго куче тръгне да се бие с него има захапка която като я заключи не пуска това е основния проблем....всички кучета се бият без значение от породата няма начин :) аз лично не се притеснявам от това че моето куче може да се сбие с някое друго освен ако не е питбул но не защото питбула е много по силен а само защото захапва и не пуска докато други породи ще ги дръпнеш и няма да има проблеми :)а питбула ако е захапал ще го дърпаш удряш и какво ли не но няма да пусне :)

#4846 Потребителят е офлайн   red stone Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2008 - 01:09 AM

Petyo,супер информация.Ще чакам с голямо нетърпение следващото ти мнение.

#4847 Потребителят е офлайн   Petyo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 01:20 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Аз говоря за питове не само в Велинград,приятелю!Ако околностите на Велинград са София,Пловдив,Пазарджик,Ямбол,Сопот,Казанлък,Поморие,Бургас,Силистра...значи много си скаран с географията!И мойте заключения са си мои,не те ангажирам с тях по никакъв начин!И стига се пени толкоз,ясно ми е че тук пишат хора,които отглеждат питове(или питоподобни),като домашни любимци!И относно "идиотите" те са много повече от такива,като теб за съжаление!И да те питам Ти знаеш ли колко пита има само в Пазаржишко?

понеже видях тази дискусия затова го написах не разбирам защо ме иронизираш ?!

#4848 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 07:35 AM

Petyo,остави го явно на някой не му допада истината!
User's Signature

Качена снимка

#4849 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 08:56 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Абе,и с географията,а и с много други неща сигурно съм много по-запознат от теб...А това,че от всички изброени градове си видял 99 % бойни питбули също ме навежда на някои мисли....
Разговора с теб приключи.

#4850 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2008 - 09:03 AM

Не знам как пит була не пуска, като дори тези които участват в бои ги прекъсват, когато собственика на загубилото куче иска да се откаже, преди да се стигне до фатален край- може би им отварят устите със щанги, знам ли не съм гледала  :rolleyes:
Но сериозно, наистина, пита има здрава захапка, но че не пуска не знам, моя обикновено е набиван досега когато се сдърпат с друго куче- често през деня краде от другите кучета  ;D и те го слагат на мястото му  ;D, досега винаги той е бил с пораженията и не той е започвал конфликтите, но пък знам ли лигльовци сме  ;D
Дори да не вземете моя сладур на сериозно, ето на red stone усмихнатия сладур, да ви каже колко пъти е впивал зъби и е бил някое куче  ;D
А извинете, че незнаехме, че Велинград е центъра на света и България и вие там знаете всичко  ;D и София и Бургас и прочие са ви околности- аз тука на село в София не знам, не съм виждала сигурно пит бул  ;D, ама признавам си зле съм с географията  ;D
Да има страшни пит були- тези които са стимулирани да са агресивни към себеподобните си и те не би трябвало да се разхождат отвързани, без намордници и прочие, аз също не бих искала моето сладкишче да попадне на подобен събрат, но тези с подтискани подобни прояви са си като всички домашни любимци, мога лично да ви запозная с един такъв  :wub:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#4851 Потребителят е офлайн   Petyo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 09:15 AM

Цитат

Не знам как пит була не пуска, като дори тези които участват в бои ги прекъсват, когато собственика на загубилото куче иска да се откаже, преди да се стигне до фатален край- може би им отварят устите със щанги, знам ли не съм гледала  :rolleyes:
Но сериозно, наистина, пита има здрава захапка, но че не пуска не знам, моя обикновено е набиван досега когато се сдърпат с друго куче- често през деня краде от другите кучета  ;D и те го слагат на мястото му  ;D, досега винаги той е бил с пораженията и не той е започвал конфликтите, но пък знам ли лигльовци сме  ;D
Дори да не вземете моя сладур на сериозно, ето на red stone усмихнатия сладур, да ви каже колко пъти е впивал зъби и е бил някое куче  ;D
А извинете, че незнаехме, че Велинград е центъра на света и България и вие там знаете всичко  ;D и София и Бургас и прочие са ви околности- аз тука на село в София не знам, не съм виждала сигурно пит бул  ;D, ама признавам си зле съм с географията  ;D
Да има страшни пит були- тези които са стимулирани да са агресивни към себеподобните си и те не би трябвало да се разхождат отвързани, без намордници и прочие, аз също не бих искала моето сладкишче да попадне на подобен събрат, но тези с подтискани подобни прояви са си като всички домашни любимци, мога лично да ви запозная с един такъв  :wub:

ами аз съм от Варна разхождам си кучето в морската под пантеона там кадето се събират всички кучета и съм присъствал на две сбивания питбул които се сби с дог от бордо питбула беше нна 10 месеца и захапа кучето в областа на окото около 5-7 минути се опитваха да го накарат да пусне другото куче и накрая питбула сам го пусна на дог-а му беше перфорирана бузата като ако беше 2см по нагоре щеше да се е сбогувал с окото си.....а втория път питбул се сби с хъски перфорира му охото и докато стопанина на питбула се опитваше да си дръпне кучето питбула му захапа и откъсна част от единия пръст това са случай на които съм присъствал и хем питбулите се извеждаха всеки ден сред кучета и не бяха тренирани за бой.

#4852 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2008 - 09:30 AM

Подобна агресия в животно не стимулирано към такава не ми се вижда нормална, въпреки че съм собственичка на пит бул- казвам го защото както съм казвала и преди имаме два пит була, така да се кажа- единия се гледа от семейството на приятеля ми. Женската, която е на Враца доведения брат на приятеля ми я стимулира да е агресивна- честно си е комплексарче и много съжалявахме, че сме им я оставили на Враца, но сега той не припарва до кучето.
Това, че това куче е опасно си го знаем и дори първоначално деляхме и нашия мъник и не ги събирахме двете кучета, но те някак се сприятелиха въпреки нас! Кира не се извежда сред други кучета и се води на каишка винаги.
Това, че пит була се озлобява сам в определен момент за мене е легенда- дори да не е пускано на истински бои, достатъчно е да е стимулирано да напада улични кучета, за да прояви агресия, не познавам кучетата за които говорите, но за мен от само себе си не става, а и честно казано моя мъник е на 8 месеца и колкото и да е силен и да се е разиграл винаги си е отварял устата само като ми чуе гласа, ама пък и досаге е хапал само играчки  :blink:
Не смятам, че съм голяма разбирачка, все пак, но от познатите ми питове съм видяла, че стимулираните са агресивни, подтисканите си живеят като всеки друг домашен куч тежащ 25-30 кг.- за мене основени фактори са отглеждането и собственика за поведението на животното!
User's Signature

#4853 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 21 March 2008 - 09:36 AM

Цитат

Не разбирам какво точно искаш да кажеш и защо не чуеш за секунда поне това ,което ти казваме ние.Пуснах ти снимки на кучета ,за които нося отговорност.Нито едно от тях не е било  ,няма да бъде бойно.Тук с скоба за тези които биха ме репликирали за последното - две от тях са родословни така, че не е щото са пуми..

Да, АПБТ и останалите питоподобни кучета проявяват различна по степен агресивност към себеподобни.Никой не отрича това .
Да ,същите кучета са упорити ,често доминатни .
Да, същите кучета са отлични към хора ,включително към непознати .
Да ,тези кучета имат нужда от особено възпитание и подход .
Да ,против боевете сме.
Да ,кучета са такива ,каквито стопаните им искат да бъдат....Както и всяко друго куче всъщност!
Писали сме ,поне аз десетина пъти само в този форум, какво трябва да се направи - от всеки нормален стопани ,както и законодателно.

Не разбирам защо е необходимо да изписваме стотици страници ,в които да повтаряме едно , също след като човек като теб примерно ,който обича кучетата и има няколко ,не иска да проумее какво сме писали.Може би трябва да си посипем главите с пепел и да кажем ..какво очакваш да кажем всъщност?
User's Signature

#4854 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 21 March 2008 - 10:17 AM

Цитат

Май доста неща не знаеш, но САРКАЗМЪТ ти е завиден- така е, :Бляк!: в природата обикновено липсата на едно, компенсира друго...., това че МЕСТОНАХОЖДЕНИЕТО ти е в София, смяташ ли, че те прави гражданка  ;D...? Опитите за миксиране на сериозни съждения, стилистично окрасени с ирония, май не са ти най-силната страна, така че те съветвам да се въздържаш - подобни твои 'опити' ги забелязвам и в други теми / Клубни форуми / БКК "Американски Стафордшир Териер"/  ...., може пък по професия да си форумен критик...?!?
Оставам с най-добри чувства към теб!

LucaB от ВЕЛИНГРАД

P.S. На всички останали, пишещи в темата се извинявам за отклонението от същността на водения тук диспут! Желая Ви успех! Силните страсти явно няма как да бъдат укротени, защото постигането на единомислие във форума е ХИМЕРА и слава, Богу - животът щеше да бъде лишен от цветове, ако всички мислехме еднакво и желаехме едни и същи неща :wub:! 
С язвени нападки обаче, червеното няма да стане по- червено, нито пък небето ще стане по-синьо!  ;)

#4855 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2008 - 11:19 AM

Колкото знам, си знам и достатъчно хора са ме оценили и не търся подобна оценка от всеки познат и не познат, нито за знанията, нито за характера си, както и не предлагам собствената си оценка за никого тук, но разни хора разни идеали...
Моя тон обикновено отговаря на тона на събеседника ми  :blink:
Не виждам и какво толкова саркастично съм казала в клубния форум- това че няма да помогнат на човека за поведенческия праблем на животните му, защото не се знае доколко са чистокръвни и го пратих на място където ще му помогнат без да му искат родословие ли?! Еми извинете за сърказма...
Относно местоположението, нищо против, също не съм софиянка (а и за мен лично, гражданството не е нито обида нито изтъкване- произхода не е квалификация и не е гаранция за нищо  ;)), просто отговорих на поста на един потребител, и идеята беше, че не може от частното да налагаме изводи към общото, но за определени хора явно статистиката е нещо просто и това което му е пред очите е миродавно!
Благодаря за добрите чуства, аз също към никого не тая лоши чуства :blink:
Поздрави fireogi всъщност от Враца  :blink:
User's Signature

#4856 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 21 March 2008 - 05:46 PM

[quote author=LucaB link=topic=7922.msg368877#msg368877 date=1206087420]
[quote author=fireogi link=topic=7922.msg368834#msg368834 date=1206083031]

P.S. На всички останали, пишещи в темата се извинявам за отклонението от същността на водения тук диспут! Желая Ви успех! Силните страсти явно няма как да бъдат укротени, защото постигането на единомислие във форума е ХИМЕРА и слава, Богу - животът щеше да бъде лишен от цветове, ако всички мислехме еднакво и желаехме едни и същи неща :wub:!  [/color] [color="red"]С язвени нападки обаче, червеното няма да стане по- червено,[/color] [color="blue"]нито пък небето ще стане по-синьо!  ;)[/color]
[/quote] Ми аз не разбирам за какво точно с говорите с тези градове и кой откъде бил.Мислех ,че си говорим за кучета АПБТ и питоподобни.Не разбирам няколкото потребители ,които идват в тази тема и не искат да си дискутираме или обяснявяме ,а се ядосват като им се каже, че има хора и хора, и че всъщност тук точно за това настояваме, е, поне повечето - за необходмите мерки  за възпитание, социализация и здрава ръка за пит кучета ; за  овладяване на огромната свръхпопулация, която води неизменно до попадане в лоши ръце на кучета , при липсата на контрол от страна на държавата за спазването на законите ;  за проблемът с боевете и т.н.болни теми-  повярвай ми за повечето тук са болни  теми ,защото ние искаме възпитани и контролируеми кучета ,искаме да се намалят драстично ,не че ще спрат някога, издевателствата с пит кучета, защото те са невероятни животни  и ни  пука за тях и имиджа им в обществото.
User's Signature

#4857 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2008 - 07:54 PM

:palec:
User's Signature

#4858 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 08:00 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Абе,и с географията,а и с много други неща сигурно съм много по-запознат от теб...А това,че от всички изброени градове си видял 99 % бойни питбули също ме навежда на някои мисли....
Разговора с теб приключи.

На какви мисли те навежда?Аз чета,слушам и понякога дочувам туй-онуй,а не се правя на луд,като ТЕБ!Заровил си главата в пясъка и не виждаш реалностите,а те са съвсем различни.Не Аз съм виновен,че има сайтове с бойни питове и разни хорица се хвалят с тяхните постижения.Като пуснете 10 снимки на питове,които нямат желание да се бият нещата не се променят...в отговор на това може да се пуснат 1000 с бойни кучета!И какъв е отговора?НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕТЕ,НИТО ВИЕ,НИТО АЗ,НИТО КОГОТО И ДА Е БИЛО!
 А относно намеците ти,Аз никога не съм имал пит,повече ми допада АСТ.И имам намерение да си взема,след време,ако е казал Господ!Бъди здрав,както и любимеца ти :palec:
User's Signature

Качена снимка

#4859 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 21 March 2008 - 08:04 PM

Кой любимец точно.. :o
User's Signature

#4860 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 08:07 PM

Пожелавам на всички Ваши любимци здраве и да  Ви радват дълги години! :palec:
User's Signature

Качена снимка

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема