Цитат
Хора внимавайте с ку4етата.това не е просто поредния домашен любимец, това е като да имаш пистолет и да не можеш да стреляш(знам, 4е се повтарям, но дано ме разберете).
от пит може да стане едно добре социализирано ку4е, възпитано и кротко.но може и да се превърне в неконтролируемо животно, което няма да се спира пред нищо.
вси4ко зависи от вас, вси4ко е във вашите ръце.приемето го сериозно и се грижете за него пове4е от колкото за себе си!!
зай4е^бай4е, твоята красвица е още много малка и се съмнявам, 4е си осъзнал/а колко е сериозно ку4ето и каква е истинската му същност!!!
пожелавам УСПЕХ на вси4ки!ние сме насреща за вашите въпроси, надяваме се да помогнем.....
Напълно съм съгласна и ще ви кажа защо.Тъй като моето куче е вече на 2 години и е зряло, реших да го заплодя.Тя попринцип е много спокойна и дружелюбна.Не е агресивна...Но вчера я водих при мъжкия и за малко не го "изяде" .Никога несъм я виждала такава...и несъм предполагала ,че може да тръгне някога да хапе .... Така че с тези кучета трябва да се действа доста предпазливо и да се обмисля всяка стъпка в убочението им. cheers

Вход

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Горе
Цитиране +