Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#501 Потребителят е офлайн   Plamen_i00 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 December 2005 - 02:37 PM

Цитат

Съжалявам ,ако ти е вътрешно ,но -синджир ,порутена колиба и слабинко куче....
ЕЙ ТОВА НЕ ПОНАСЯМ!КАК СИ ГИ ВЪДЯТ -ТЕЗИ КУЧЕТА ( А И ОСТАНАЛИТЕ) НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!Като знам моите как не мога да ги изчегъртам от леглото....
СЪДБА.

1. Колибата е супер здрава, суха и дървена.
2. Нека ти обясня разликата между прасето и питбула:
Питбула е спортист. Обича да бяга до колелото, да се разхожда с теб, да тренира, да скача, да играе...Дебел спортист няма. Нито при хората, нито при животните. Има дебели прасета, защото те за това са създадени, да ядат, да дебелеят и да бъдат изядени след 6 месеца. Здравото и щастливото куче не е дебелото куче. Дебелото куче е полуинвалид със здравни проблеми и скъсен живот. Наднорменото тегло не е проблем единствено при прасетата. При кучетата е.
3. Кучетата не са сноби като хората. Те не се радват на лукса. Радват се когато си до тях и когато вършат любимите си занимания. Достатъчно им е да са на чисто и сухо, добре нахранени (не прехранени) и разходени.
4. Ако главицата ти приема съвети ще ти дам един: Поне в горещите дни дръж твето любимче "слабинко" като Мона на снимката. Така може да му подариш някоя и друга година здравословен живот в повече.

#502 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 29 December 2005 - 04:12 PM

Plamen_i00, прав си разбира се!

Това куче е просто ОЧЕВАДНО добре гледано в суха, отопляема къщурка, с приятен изглед и мека тревица наоколо. Да не говорим за ефирното въженце, с което е закачено към нея - толкова дълго и толкова леко, за да може кучето да се придвижва свободно! И тези изпъкнали ребра говорят на зрителя за добре охранено и най-вече много обгрижвано и щастливо куче, което води здравословен и природосъобразен живот редом с хората...

Да живеят големите кучелюбители, да живеят хората, които създават на питбула добра репутация, да живее Пламен и неговата клика.
User's Signature

Качена снимка

#503 Потребителят е офлайн   помияро Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 December 2005 - 04:19 PM

Цитат

Цитат

фенове на питовете,какво ви е отношението към кучешките борби?!?!?

помияро, тука не се обсъждат подобни мераци.
Отрицателно

РАДВАМ СЕ super

#504 Потребителят е офлайн   iron Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 29 December 2005 - 05:36 PM

Stiga ste drankali gluposti,kogato edin chovek ne razbira ot neshto e po dobre da ne govori otkolkoto da se napravi na golqm humanist i da pochne da balva prostotii po temi koito vobshte nqma i ponqtie.

Choveka vi predlaga AMERIKANSKI PIT BULL TERIER ,ne pudel nito pekinez i t.n.
Koito smqta che trqbva da spi sas pitbulla si da spi, ne se barkam v lichniq jivot na nikoi !!!
Da pitbulla e dostoino kuche za uvajenie i respect,no tova ne oznachava che trqbva da spim s nego i da go prehranvame ot lubov i t.n.
Parvo rebrata na edno kuche mogat da se ,,chetat,,po dve prichini ot nedohranvane i ot treniranost.V sluchaq govorim za dobre trenirano sportno kuche a ne domashen kompanion,ne zabravqite za kakva poroda stava vapros!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na koito ne mu haresva originalniq pitbull moje da smeni porodata s mnogo drugi.
Koito iska shte razbere koito ne moje ouu

#505 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 December 2005 - 08:16 PM

Цитат

Брата и сестрата на берта живеят в клетка направена от мрежа и дървени колове. В растояние 3 на 3 метра 2 кучета. Има една кулиба, а земята е разкаляна. Няма нито плочки нито цимент нищо.Самите кучета са мръсни и леко затлъстяли.Изкарват ги в седмицата 1 път.

да много , готино.гадната карма на питоподомните- синджир, мераци да е по от другите -ако не - глад или спаринги да се учат на него.Знам не един БОКЛУК, койтo им пуска куршума или айде през прозореца- няма да ми се биеш....
В клетки...тия велики животни....
Понякога наистина се замислям дали не е по-добре да ги забранят нещастниците...
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#506 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 December 2005 - 08:23 PM

Цитат

Цитат

ЕЙ ТОВА НЕ ПОНАСЯМ!КАК СИ ГИ ВЪДЯТ -ТЕЗИ КУЧЕТА ( А И ОСТАНАЛИТЕ) НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!Като знам моите как не мога да ги изчегъртам от леглото....
СЪДБА.

Питбула е спортист. Обича да бяга до колелото, да се разхожда с теб, да тренира, да скача, да играе...Дебел спортист няма. Нито при хората, нито при животните. Има дебели прасета, защото те за това са създадени, да ядат, да дебелеят и да бъдат изядени след 6 месеца. Здравото и щастливото куче не е дебелото куче. Дебелото куче е полуинвалид със здравни проблеми и скъсен живот. Наднорменото тегло не е проблем единствено при прасетата. При кучетата е.
3. Кучетата не са сноби като хората. Те не се радват на лукса. Радват се когато си до тях и когато вършат любимите си занимания. Достатъчно им е да са на чисто и сухо, добре нахранени (не прехранени) и разходени.
4. Ако главицата ти приема съвети ще ти дам един: Поне в горещите дни дръж твето любимче "слабинко" като Мона на снимката. Така може да му подариш някоя и друга година здравословен живот в повече.

Драги, когато ти си си говорил със съселените си за питове и кой по-спортист в онзи смисъл ,с извинение, другите хора отдавна ги отглеждахме като членове от семействата ни.
Не ми казвай кой е спортист и кой какво е.то се вижда.
И не бери грижа на моите животни - и особено за продължителността на живота им!!!!Ако не уважавах другите тук -щях да ти пиша истинското ми мнение за такива разбирачи!
е нямаше нужда от още такива - и този ми е в повече...
User's Signature

#507 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 December 2005 - 08:26 PM

Цитат

фенове на питовете,какво ви е отношението към кучешките борби?!?!?

Ако си им фен-разкарай се.
Ако не - добре дошъл.
П.П.Дали не е добре да измислиш друг ник -сигурно можеш...
User's Signature

#508 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 December 2005 - 08:33 PM

Инче ,какво ново за онзи?
User's Signature

#509 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 December 2005 - 08:38 PM

Цитат

Stiga ste drankali gluposti,kogato edin chovek ne razbira ot neshto e po dobre da ne govori otkolkoto da se napravi na golqm humanist i da pochne da balva prostotii po temi koito vobshte nqma i ponqtie.

Choveka vi predlaga AMERIKANSKI PIT BULL TERIER ,ne pudel nito pekinez i t.n.
Koito smqta che trqbva da spi sas pitbulla si da spi, ne se barkam v lichniq jivot na nikoi !!!
Da pitbulla e dostoino kuche za uvajenie i respect,no tova ne oznachava che trqbva da spim s nego i da go prehranvame ot lubov i t.n.
Parvo rebrata na edno kuche mogat da se ,,chetat,,po dve prichini ot nedohranvane i ot treniranost.V sluchaq govorim za dobre trenirano sportno kuche a ne domashen kompanion,ne zabravqite za kakva poroda stava vapros!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na koito ne mu haresva originalniq pitbull moje da smeni porodata s mnogo drugi.
Koito iska shte razbere koito ne moje ouu

В този случай -снимката - не виждам добре тренирано куче.Виждам куче за което се грижат когато се сетят.Ако се сетят .
И килограмите и ребрата не са най в случая...Просто картинката е...
User's Signature

#510 Потребителят е офлайн   iron Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 29 December 2005 - 10:56 PM

Uvajaema gospojice po dumite ti razbiram che si kraino nezapoznata s porodata,ili prosto nqmash druga rabota i se zaqjdash s horata.No zatova ima knigi probvai,ako ne te interesuva porodata istinski, zadraj izkriveniq snobski komentar za sebe si, ili za nqkoi ot tvoeto obkrajenie i s tvoq mirogled!!!
A tova koi kakvo haresva si e negova rabota i ne ti opredelqsh koi ot kade da se maha i kakvo da govori vav foruma!!!
Spored teb kak trqbva da izglejda edin treniran pit,qvno i na snimka ne si vijdala takav a davash ,,profesionalnoto,, si mnenie za pitbulla.
Ako si razbrala i polovinata ot tova koeto sam napisal veche si napred s materqla.
I vse pak nabavi si pro knigi za pitbulla i sam siguren che kompetentnosta ti po vaprosa shte e mnogo po dobra ot segashnata ti.

Vseki ima pravo na svobodno mnenie no nqma pravo da govori gluposti sreshtu drug osobeno kogato ne razbira!!!!
POZDRAVI NA FORUMA!!!

#511 Потребителят е офлайн   Plamen_i00 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 29 December 2005 - 11:21 PM

Няма смисъл да спорим. Вие сте капацитети със собствено виждане и ниска култура. Интересно, аз съм прочел доста книги, отварял съм стотици сайтове на кенели, говорил съм с професионалисти от чужбина, които спортуват с тези кучета (уейт пулинг, аджилити, шуцхунд...), прегледал съм снимките на кучетата и кенелите им. Навсякъде видях кучета на дебели синджири, навсякъде видях кучета по двора, на които им се виждат ребрата. И чак сега разбрах, че не са слаби и мускулести, за да се представят добре на състезанията, а за да се хвалят собствениците им пред съселяните си...

#512 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 December 2005 - 11:34 PM

Качена снимка

Тъжна работа. Тъкмо такива самоуверени, но за жалост неуки хора съсипват репутацията на тази чудесна порода. Има да учите много още преди да стигнете до половината на знанията на agalina, а и да поработите доста. Но вие си приказвайте, бъдете доволни и взряни в себе си, своите вериги, дворове и въображаем Шутцхунд, превърнат от вас в жалка пародия, наречена "реална защита"... Обучение на куче да напада човек, хех. От кого точно в съвременния свят едно куче, пък било то и тренирано като по часовник, може да ви защити?

Тhose who live by the sward, get shot by the ones who don't, другари.

Качена снимка

Иначе виждам, че лесно си раздавате квалификации - този бил неграмотен, другия да не давал мнение като имал пудел, трети говорел глупости - е, щом вие сте авторитетът, ние верно по-добре да си замълчим. Аджеба, дайте някоя книжка и на нас, неграмотните, барем разберем що е истински питбул и има ли почва у нас.

Качена снимка

P.S. Ние в този форум гледаме на кучето като на компаньон, приятел и помощник, колкото и това да не съвпада с вашите представи. Мда.
Впрочем, за такъв тип "кенели" ли говориш?

--------------------
За хората, с които е интересно да се разговаря, ето този линк към филмчето "The Pitbull Problem", ако случайно не сте го гледали.
User's Signature

Качена снимка

#513 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 December 2005 - 12:07 AM

Дано наистина не става дума за такъв кенел.ХА-ха-ХА.
И един цитат от сайта- Ilijan's Sara завърши мача с 1 зъб, другите бяха счупени по време на мача.
Сара направи скреч на 2ч.20мин, а самият мач приключи на 2ч.30мин.,
след като Ivo's Azra спря.

Въпреки че не ми се вярва да е така ,ще е много жалко кучето да е без зъби NNN
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#514 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 December 2005 - 12:29 AM

И ето каква е съдбата на повечето кучета жалко..
Не виждам защо толкова много хора защитават тезата ,че питовете трябва да се гледат в колиби или пък по мазета(което е още по-противно)...Аз несам от най-запознатите хора на тема питбули ,но се старая да "попия" всяка информация която чуя за породата и се радвам ,че несам попаднала на хора като Plamen_i00 и iron ,защото може би сега нямаше да имам куче ,а несоциализирано чудовище нахвърлящо се на всичко което види ...
Благодаря на всички разумни хора във форума че ме насочихте към правилният път!!! cheers
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#515 Потребителят е офлайн   iron Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 December 2005 - 12:59 PM

Knigi sam si tarsi na men nikoi ne mi e daval,davali sa mi saveti ei takiva nejni dushi ot tvoeto obkrajenie,razbirase nqma nishto losho da si nejna dusha obichashta komfota luksa no da go pripisvate na pitbulla e vse edno da se gavrite s predcite mu!!!!!!!
Kazah vi barkate porodata!!!!!!!!!!!!!!!
Pit bulla ne e za slaboharakterni i malodushni hora!!!Pitbulla e s golqmo sarce i zalujava sobstvenik sas sashtoto!!!
Mnogo malko pitove se izpolzvat v programi za ataka na hora,drugi sa kuchetata za hora- ovcharkite,rotvailer,doberman,malinoa,i t.n.
A tova v dneshno vreme kade imalo prilojenie kucheto e dokazalo navsqkade!!!
I predstavata vi za chlen ot semeistvoto e mnogo izkrivena!!!Razbirase pitbulla e chast ot semeistvoto no e ot drug BIOLOGICHEN VID!!!!!
PITBULLA strada ednakvo i ot tezi koito smqtat che pitbulla e goden samo za kompanion i ot tezi koito gledat sportniq pitbull no nqmat dostatachno bagaj i zatrivat dobri jivotni!!
Toest v parviq sluchai strada porodata a vav vtoriq otdelniq individ.
Qvno vie nqmate pitbulli ami samo kuhi opakovki na pitbull a sashtestveno vajnata sastavka bezgranichnata smelost ne,ta nali tova otlichava pita ot vsichki drugi porodi tova e negovata borbenost individualnost bez koqto poroda pitbull ne sashtestvuva!!!
Ako nqkoi iska krasiv vanshen vid da vzeme Amerikanski Staffordshire Terier.

I az imam skromna sentenciq:

Far better it is to dare mighty things,to win glorious triumphs,even though checkerd by failure,than to take ranks with those poor spirits,who neither enjoy much nor suffer much.Because thay live in gray twilight that knows no victory nor defeat.
by: THEODORE ROOSEVELT.

#516 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 December 2005 - 01:14 PM

Цитат

Knigi sam si tarsi na men nikoi ne mi e daval,davali sa mi saveti ei takiva nejni dushi ot tvoeto obkrajenie,razbirase nqma nishto losho da si nejna dusha obichashta komfota luksa no da go pripisvate na pitbulla e vse edno da se gavrite s predcite mu!!!!!!!
Kazah vi barkate porodata!!!!!!!!!!!!!!!
Pit bulla ne e za slaboharakterni i malodushni hora!!!Pitbulla e s golqmo sarce i zalujava sobstvenik sas sashtoto!!!
Mnogo malko pitove se izpolzvat v programi za ataka na hora,drugi sa kuchetata za hora- ovcharkite,rotvailer,doberman,malinoa,i t.n.
A tova v dneshno vreme kade imalo prilojenie kucheto e dokazalo navsqkade!!!
I predstavata vi za chlen ot semeistvoto e mnogo izkrivena!!!Razbirase pitbulla e chast ot semeistvoto no e ot drug BIOLOGICHEN VID!!!!!
PITBULLA strada ednakvo i ot tezi koito smqtat che pitbulla e goden samo za kompanion i ot tezi koito gledat sportniq pitbull no nqmat dostatachno bagaj i zatrivat dobri jivotni!!
Toest v parviq sluchai strada porodata a vav vtoriq otdelniq individ.
Qvno vie nqmate pitbulli ami samo kuhi opakovki na pitbull a sashtestveno vajnata sastavka bezgranichnata smelost ne,ta nali tova otlichava pita ot vsichki drugi porodi tova e negovata borbenost individualnost bez koqto poroda pitbull ne sashtestvuva!!!
Ako nqkoi iska krasiv vanshen vid da vzeme Amerikanski Staffordshire Terier.

I az imam skromna sentenciq:

Far better it is to dare mighty things,to win glorious triumphs,even though checkerd by failure,than to take ranks with those poor spirits,who neither enjoy much nor suffer much.Because thay live in gray twilight that knows no victory nor defeat.
by: THEODORE ROOSEVELT.

ох спри...спри....дай да видим твоя пит, момко!

#517 Потребителят е офлайн   iron Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 December 2005 - 01:18 PM

Momko she vikash na bashta si.

#518 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 December 2005 - 01:21 PM

Цитат

Momko she vikash na bashta si.

виж сега, момченце, темата не е за лични нападки и да се държи някъв тон, тука , темата е за питбула, не за баща ми.
Смятам, че такова отношение тук не бива да се толерира.

#519 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 December 2005 - 02:13 PM

Като един малодушен и дребносърдечен човек, човек който не знае ни победа ни поражение (а в същото време и нежна душа, което явно трябва да считам за кръвна обида) да ти кажа и аз нещичко:
1. Пиши на кирилица;
2. Намали удивителните;
3. Въздържай се от грубости;

И така:

...komfota luksa no da go pripisvate na pitbulla e vse edno da se gavrite s predcite mu!!!!!!!
-Предците и на най-мъничкия пинчер са вълци, но той не е вълк, тъкмо така, както и питът. Твоята "порода", доколкото липсата на уеднаквен стандарт може да позволи такъв термин, макар и селектирана първоначално за бой с кучета би трябвало с времето да се е превърнала, и тя се превръща, в куче за компания и кротък спорт. Моите кучета също спортуват, нито Agility, нито Weight-pulling не забелязвам да изискват висене на 10-килограмова верига в двора.

I predstavata vi za chlen ot semeistvoto e mnogo izkrivena...
-Изкривяването явно се дължи на това, че ние някак не си представяме да завържем брат си, чичо си или баба си на двора да тъпее по цял ден в пробита колиба. Доколкото си спомням тези всичките са членове на семейството, и макар, че кучетата не получават техните права, те получават същото отношение. Живеят в къщата, редом с нас.

Qvno vie nqmate pitbulli ami samo kuhi opakovki na pitbull a sashtestveno vajnata sastavka bezgranichnata smelost ne...
-Любопитно ми е, ти как точно тестваш и употребяваш безраничната смелост на своя пит? Понеже ние питбул не сме виждали, таковата, разкажи.

...negovata borbenost individualnost bez koqto poroda pitbull ne sashtestvuva!!!
-Да... Не се сещам за друга порода, която да е борбена и индивидуалистична. Не се сещам за бултериер, не се сещам за ерделтериер... Не се сещам.

Гледаш кучето си като последен селянин, а искаш от хората да имат високо мнение за теб. Как очакваш това да стане?
А, да, и книжките си ги задръж. Ще ти трябват, за да си подпираш леглото с тях.

ПП И понеже все говориш за "обкръжение", ти от кой инкубатор се пръкна, Айнщайн?
User's Signature

Качена снимка

#520 Потребителят е офлайн   zai4e^bai4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 December 2005 - 03:05 PM

Цитат

Цитат

СЪДБА.

Човече, аз мога да успоря мнението ти, че дебел спортист няма. Познавма един Ванко(Иван) 110 кг някъде 90набор. 3ти на републиканското - борба. :) нищо карай. Поне питовете са от другия вид спортисти.

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни