Цитат
И ти ли си толкова компетентен, че да ни кажеш на нас гяурите и глупците истината?! [/color]
Как да го разбирам това?Хлапе не ме карай да мисля,че си глупав!Ако желаеш да ми кажеш нещо лично,има лични съобщения,пък ако искаш ела и ми го кажи лично в очите!Може пък и да си от моя град,не съм се скрил зад анонимен профил,както виждаш Аз не крия кой съм за разлика от теб.Всеки бих го приел,като добре дошъл при мен макар и да имаме две мнения по въпроса!
И да те питам само едно нещо,ТИ ЛИЧНО КАКВО РЕШЕНИЕ БИ ВЗЕЛ С ПРОБЛЕМНИТЕ ПИТОВЕ?Поздрави и бъди малко по толерантен,все пак трябва да сме възпитани тук!
Не е възпитано да ме наричаш хлапе, защото и ти не ме познаваш. А и е възпитано първо ти да отговориш на моя въпрос, а не да ми връщаш същия. Кажи ти, аз не разбирам и не знам какво трябва да се направи с проблемните кучета? (Може би си имам свое мнение, но няма да рисквам да го налагам на разбиращи повече от мен, защото знам каквъв ще е резултата.) А също обясни ми тъй като съм си играл на парзалката докато ти си гледал кучета, защо аз не трябва да си взимам питбул? А и моля те не ми изопачавай думите и аз го знам този подход, учили сме в училище анализ на литературно произведение и тъй като аз съм хлапе, имам по- пресни спомени. А и не виждам нападки от моя страна, всичко е в рамките на добрия тон и хипотетичното. И моля те обясни ми каква ти е целта в момента? Какво искаш да докажеш, не казваш, че трябва породата да се изтреби, не казваш и че не трябва, заяви си ти позицията, не връшай въпроса на мен, аз не се имам за толкова компетентен. И аз като теб търся истината, само че я търся по по- различен начин. Има и безсмислени хора, не само техни постъпки. Аз имам приятел с питбул, той дори пишеше в този форум и определено не мога да кажа, че кучето му е агресивно макар още да е малко. А и аз хлапето мога да кажа, че нашите така са ме възпитали, че да не се заяждам, както правят някои други тук (не визирам теб). Така става и с кучето. Значи може би трябва и тях да ги водят на пясъчника, за да станат дисциплинирани и добродушни. А и така става социализацията. Обясни ми деликатната ситуация, вместо да ме учиш на обноски, съвсем приятелски и аз ти задавам въпроса, защото и аз не го разбирам? А и не съм толкова глупав, защото искам чрез мен и другите да научат твоето мнение, за това няма да ти пиша на лично съобщение, защото искам всички да видят както имаш да кажеш, а и искам пред всички да заявиш това, което в момента ти пиша дали е нападка, или е просто въпрос за твоето лични мнение по въпроса, което и аз дори ще разбра. Вярвам, че няма да те затрудня. И не съм от твоя град, от Пловдив съм, ако искаш подрибна биография кажи, и аз нямам защо да се крия. Но едва ли би научил нещо ново от мен, но виж, аз може да ползвам от твоите знания. Поздрави! И ти също бъди малко по- отзивчив, дори и за новаците.